طرز تهیه قارچ سوخاری با سرخ کن دو سبده

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 4
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 مرداد 1398, 4:11 pm
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

طرز تهیه قارچ سوخاری با سرخ کن دو سبده

پست توسط tabeshestilla » سه شنبه 3 دی 1398, 10:31 am

طرز تهیه قارچ سوخاری با سرخ کن دو سبده[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] مخترع و تولیدکننده تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل کباب پز تابشی اتوماتیک ، کباب پز تابشی سالاماندر ، کباب پز تابشی خانگی ، فر پیتزا ریلی ، کته پز ریلی ، سیخ گیر اتوماتیک ، سرخ کن دو سبده و سیخ شور هگزا گونال را به صورت استاندارد در کشور  تولید کرده و همگام با سایر بخش‌های صنعتی در بازارهای جهانی به فروش رسانید است.  قطعاً این مهم میسر نمی‌شد جز با به‌روز آوری محصولات ،ارتقا چشمگیر سطح کیفی و قیمت گذاری رقابتی که موجب متقاعد شدن طرف خارجی می‌گردد. شما می توانید جهت اشنایی بیشتر با محصولات بخش [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] را مطالعه نمایید.
امروزه یکی از خوشمزه‌ترین پیش‌غذاها در رستوران‌ها مربوط به مواد غذایی سرخ کرده است. یک از این مواد غذایی سرخ کرده خوشمزه قارچ سرخ کرده یا به‌اصطلاح قارچ سوخاری است. قارچ سوخاری را می‌توان در خانه و یا در فست فود ها به‌راحتی طبخ کرد. برای طبخ این قارچ سوخاری در فست فود ها شما باید از دستگاه‌های سرخ کن استفاده کنید.
آموزش سرخ کردن قارچ و تهیه قارچ سوخاریشرکت تابش استیلا در این زمینه اقدام به تولید یکی از بهترین دستگاه‌های سرخ کن نموده است. سرخ کن دو سبده تابش استیلا به‌عنوان یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی مناسب فست فود ها و رستوران‌های بزرگ است. سرخ کن دو سبده محصول تابش استیلا برای فست فود ها و فست فود های فروش مواد سرخ‌کردنی بسیار مناسب است. امروزه به دلیل استقبال بالای مردم از فست فود ها مخصوصاً سیب‌زمینی سرخ کرده و قارچ سوخاری، استفاده از سرخ‌کن‌های بزرگ با حجم روغن بسیار بالا رشد قابل‌توجهی داشته است.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
(برای تهیه قارچ سوخاری طبق این دستور مواد غذایی برای تعداد نفرات مشخص می‌شود و بسته به میزان میل و علاقه شما می‌توان مقدار مواد اولیه را کم یا زیاد کرد)
  • قارچ
  • آرد گندم یا آرد سفید
  • آرد یا پودر سوخاری
  • تخم‌مرغ
  • نمک
  •  زردچوبه
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنیدشما می توانید از طریق صفحات اجتمایی ما در [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] ، و یا با جست جو کردن محصول مورد نظر خود در صفحات [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]، [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] و همچنین جست و جو کردن آگهی های تبلیغاتی ما در [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]، با محصولات ما آشنا شوید.
مرحله آماده‌سازی قارچ‌ها در ابتدا باید قارچ‌ها را باید با دستمال مرطوب شده تمیز نمایید.
نکته مهم:
 در تهیه قارچ سوخاری، قارچ‌ها را به‌هیچ‌عنوان نشورید چراکه آب جذب قارچ شده و در هنگام سرخ و سوخاری شدن این آب‌ها از قارچ خارج می‌شود و باعث نرم شدن قارچ می‌شود.
  • بعد از تمیز کردن قارچ‌ها بهتره کمی صبر کنید تا سطح قارچ‌ها کمی خشک شود.
  • قارچ‌های کوچک را تکه نکنید و تنها قارچ‌های بزرگ به دو قسمت تقسیم کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و به آن نمک و زردچوبه اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • قارچ خام را در ظرف تخم‌مرغ قرار داده و حسابی آن را به تخم‌مرغ آغشته کنید.
  • سپس قارچ آغشته به تخم‌مرغ را در ظرف آرد قرار دهید.
  • مجدد قارچ را برای بار دوم در ظرف تخم‌مرغ قرار داده و به‌آرامی آن را آغشته به تخم‌مرغ کنید.
  •  حال قارچ را باید در ظرف مخصوص آرد سوخاری قرار دهیم
  • قارچ شما برای سوخاری شدن آماده است.
  •  روغن را به مقدار مناسب در ظرف سرخ کن مدنظر بریزید و کمی صبر کنید تا دمای روغن مناسب شود.
  •  قارچ‌ها را در داخل روغن قرار داده و آن را سرخ نمایید.
  • رنگ قارچ در هنگام سرخ شدن باید به طلایی تغییر کند، زمانی که قارچ‌ها طلایی شد آن‌ها را از روغن خارج کنید و در داخل یک ظرف توری و یا روی یک دستمال قرار دهید تا روغن از آن خارج شود.
  • حال می‌توانید قارچ‌ها همراه با سس مناسب میل نمایید.
 نکته‌های مهم در طبخ قارچ سوخاری
  •  اگر در منزل قارچ سوخاری را طبخ می‌کنید حتماً از روغن سرخ‌کردنی مناسب استفاده کنید و بگذارید دمای روغن به حد مطلوب برسد.
  • به‌ هیچ‌ عنوان قارچ را در دمای بیش‌از حد و درجه حرارت بالا سرخ نکنید چراکه باعث سوخته شدن آرد اطراف آن می‌شود.
  • قارچ‌ها باید مغزپخت شوند. قارچ مغزپخت شده مقداری نرم می‌شود که از این لحاظ مشکلی ندارد.
فواید استفاده از سرخ کن دو سبدههمان‌طور که گفته شد برای طبخ قارچ سوخاری در فست فود ها باید از دستگاه‌های سرخ کن استفاده شود. پیشنهاد ما به شما استفاده از سرخ کن دو سبده است. سرخ کن دو سبده محصول تابش استیلا با ظرفیت 20 لیتر روغن مناسب برای طبخ انواع سیب‌زمینی و قارچ سوخاری است. این دستگاه همچنین قابلیت سرخ کردن انواع مرغ را نیز دارا است. شما می‌توانید با استفاده از این دستگاه تمامی نیازهای خود را درزمینهٔ فست فود های سرخ‌کردنی برطرف سازید. استفاده از دو سبد هم‌زمان به شما این امکان را می‌دهد که به‌راحتی فرآیند طبخ مواد غذایی را در داخل سرخ کن مدیریت نمایید.
  • دارای دو سبد با ظرفیت‌های برابر برای مدیریت فرآیند سرخ کردن سیب‌زمینی یا قارچ یا مرغ و غیره.
  • دارا ترموستات قابل تنظیم توسط کاربر (شما به‌راحتی می‌توانید بر اساس مواد غذایی که برای سرخ کردن در نظر دارید آن را تنظیم کنید).
  • استفاده از ترموستات هوشمند (شیر برقی) در سرخ کن دو سبده، دستگاه بعدازاینکه دمای سرخ کن به مقدار معین رسید خاموش می‌شود تا مانع از اکسید شدن روغن گردد و به اگر دمای دستگاه از مقدار مشخصی نیز کمتر شود خودکار دستگاه روشن شده و فرآیند داغ شدن روغن را مجدد آغاز می‌کند.
  • دارای شیر تخلیه دستی برای راحتی کار با دستگاه.
فواید استفاده از سرخ کن دو سبده
  • دارای ابعاد مناسب.
  • سرخ کن دو سبده بدون دود است.
  • دارای سیستم هوشمند بررسی سطح روغن (درصورتی‌که سطح روغن کمتر از مقدار مجاز شود دستگاه خاموش می‌شود).
  • استفاده از سیستم داغ کن هوشمند در سرخ کن دو سبده که فقط سطح بالایی روغن داغ می‌شود و سطح پایینی روغن دمای بسیار کمتری دارد و درصورتی‌که مواد غذایی به داخل سرخ کن ریزش کند باعث سوختن آن‌ها نمی‌شود.
  • سرخ کن دو سبده قابلیت کار با گاز شهری و گاز کپسولی را دارا است.
  • قابلیت تعمیر و نگهداری آسان سرخ کن دو سبده.


[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] حاصل 40 سال تلاش و تجربه مدیران شرکت مهر تابش استیلای اراک می‌باشد. ما بر آنیم این شرکت را چنان متحول کنیم تا با توسعه کارکنان و بهبود مستمر محصولات، خدمات، انعطاف پذیری و افزایش بازدهی ، در شمار معتبرترین و مشهورترین عرضه کنندگان تجهیزات تابشی آشپزخانه‌های صنعتی درآییم.
 شما می توانید با مراجعه به راهنمای خرید [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] نسبت به این محصول اطلاعات کامل را به دست بیاورید و در صورت تمایل نسبت به خرید [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] اقدام نمایید .
تمامی محصولات شرکت مهر تابش استیلا دارای 1 سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشند.
معرفی مجموعه تابش استیلا“[لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید]” از واحدهای برتر صادراتی استان مرکزی می‌باشد. [لینک خارجی برای کاربران مهمان مخفی است، لطفا برای مشاهده لینک ثبت نام نموده و یا وارد سایت شوید] مخترع و تولیدکننده تخصصی تجهیزات آشپزخانه شامل کباب پز تابشی اتوماتیک ، کباب پز تابشی سالاماندر ، کباب پز تابشی خانگی ، فر پیتزا ریلی ، کته پز ریلی ، سیخ گیر اتوماتیک ، سرخ کن دو سبده و سیخ شور هگزا گونال استاندارد در کشور  بوده و همگام با سایر بخش‌های صنعتی جهت فروش بهتر اقدام به ورود به بازارهای جهانی کرده است. قطعاً این مهم میسر نمی‌شد جز با به‌روز آوری محصولات ،ارتقا چشمگیر سطح کیفی و قیمت گذاری رقابتی که موجب متقاعد شدن طرف خارجی می‌گردد.

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”