راهنمایی برای راه اندازی فست فود

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
پست: 53
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 14 مرداد 1386, 11:48 pm
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار
تماس:

راهنمایی برای راه اندازی فست فود

پست توسط volghan »

دوستان برای راه اندازی فست فود در تهران نیاز به مشاوره و خرید تجهیزات دارم. یک سری سایت برای اینکار پیدا کردم اما نمیدونم واقعا نیاز هست برای راه اندازی فست فود مشاوره بگیرم؟ و اینکه تجهیزات رو مستقیما خودم بیارم؟ از فروشندگان داخلی بخرم؟ یا دست دوم بردارم؟ لطفا هر اطلاعات یا سایتی رو در این زمینه میشناسین بهم معرفی کنین
 من اینا رو از گوگل پیدا کردم
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 آهان راستی نظرتون در مورد خرید برند فست فود چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین اگر چیزی میدونین
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2956
تاریخ عضویت: چهارشنبه 23 بهمن 1392, 11:40 am
سپاس‌های ارسالی: 4590 بار
سپاس‌های دریافتی: 6777 بار

Re: راهنمایی برای راه اندازی فست فود

پست توسط bamn »

با سلام .

انشالله که در کارتان موفق باشید . بنده که هیچ تخصصی در این خصوص ندارم تنها نکته ایی که به ذهنم رسید این است که آیا مراحل دریافت پروانه کسب را آغاز کرده اید یا قصد دارید پس از خرید تجهیزات اقدام کنید؟ چون تا جایی که اطلاع دارم مراحل دریافت پروانه کسب برای صنوفی که مستقیماً اقدام به عرضه غذای تبخ خود می کنند کمی با صنوف دیگر متفاوت است و بخصوص گرفتن جوازهای بهداشتی اش کمی سخت و زمان بر می باشد . اگر هنوز اقدام نکرده اید حتماً در این خصوص پرس و جو و اقدام کنید چون برای گرفتن مجوز از بهداشت علاوه بر بهداشت محل کار و کارکنان و دوره های آموزشی بهداشتی که باید پشت سر گذاشته باشند حتی محیط پیرامون محل کسب شما هم ارزیابی می گردد .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات
Novice Poster
Novice Poster
پست: 53
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 14 مرداد 1386, 11:48 pm
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار
تماس:

Re: راهنمایی برای راه اندازی فست فود

پست توسط volghan »

volghan نوشته شده: دوشنبه 7 بهمن 1398, 5:16 am دوستان برای راه اندازی فست فود در تهران نیاز به مشاوره و خرید تجهیزات دارم. یک سری سایت برای اینکار پیدا کردم اما نمیدونم واقعا نیاز هست برای راه اندازی فست فود مشاوره بگیرم؟ و اینکه تجهیزات رو مستقیما خودم بیارم؟ از فروشندگان داخلی بخرم؟ یا دست دوم بردارم؟ لطفا هر اطلاعات یا سایتی رو در این زمینه میشناسین بهم معرفی کنین
 من اینا رو از گوگل پیدا کردم
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 [External Link Removed for Guests]
 آهان راستی نظرتون در مورد خرید برند فست فود چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین اگر چیزی میدونین
به این تجهیزات نیاز دارم
  • - میز کار استیل
  • - هود آشپزخانه صنعتی
  • - کابینت استیل
  • - یخچال ایستاده صنعتی
  • - فریزر ایستاده صنعتی
  • - یخچال کیک
  • - تاپینگ پیتزا
  • - تاپینگ ساندویچ
  • - گریل زغالی
  • - اجاق گاز چهار شعله
  • -- اجاق گاز دوشعله
  • - گریل روغنی
  • - سرخ کن سیب زمینی
  • - فر پیتزا ایتالیایی
  • - تستر نان مک دونالدی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”