شکلات صبحانه فندقی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 17 آبان 1399, 5:04 pm

شکلات صبحانه فندقی

پست توسط z.d1377 »

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه
  • فندق یک پیمانه
  • شکلات شیری خرد شده ۳۵۰ گرم
  • روغن مایع (کانولا) دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند یا شکر قنادی سه قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک سه چهارم قاشق چای‌خوری
برای تهیه شکلات صبحانه فندقی ابتدا باید فندق‌ها را برشته کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
 فندق‌ها را روی سینی فر پخش کنید و برای حدود ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند. آن‌ها را داخل دستمال تمیز یا حوله آشپزخانه بگذارید و با فشار زیاد مالش دهید تا پوسته‌های آن جدا شود. سپس بگذارید تا مغز فندق بدون پوسته کاملاً خنک شوند.
 شکلات‌ها را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند و بگذارید تا خنک شوند.
 فندق‌ها را با کمک یک غذا ساز کاملاً خرد کنید. در حدی که حالت پودری بگیرند. سپس روغن، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا داخل مخلوط کن خوب با هم ترکیب شوند.
 شکلات ذوب شده را به این ترکیب اضافه کنید و غذا ساز را روشن کنید. مخلوط کردن این مواد را تا حدی ادامه دهید که هیچ تکه درشتی از فندق باقی نماند.
 سپس آن را در یک شیشه مربا بریزید و فرصت دهید تا در دمای اتاق خوب سرد شود. شکلات صبحانه خانگی شما آماده است. این شکلات صبحانه را می‌توانید برای دو هفته در دمای اتاق نگه دارید.


اگر علاقه مند به شکلات صبحانه خامه ای هستین از لینک زیر میتونید دستورشو داشته باشین.
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”