آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه - فوت و فن های کباب چنجه در خانه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 15 آذر 1399, 10:00 am
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه - فوت و فن های کباب چنجه در خانه

پست توسط tabeshestila »

کباب پز تابشی خانگی – آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه

کباب پز تابشی خانگی محصول شرکت مهر تابش استیلا است. این کباب پزها بدون دود بوده و شما به‌راحتی می‌توانید در محیط آشپزخانه از آن‌ها استفاده کنید. مهر تابش استیلا مخترع و تولید کننده تخصصی انواع کباب پزتابشی، کباب پز اتوماتیک، کباب پز بدون دود، کباب پز تابشی خانگی بدون دود، کباب پز خانگی، کته پز ریلی، فر پیتزا ریلی، سرخ کن دو سبده و تجهیزات آشپزخانه صنعتی در ایران است.
شما با استفاده از کباب پز تابشی خانگی می‌توانید به‌راحتی [External Link Removed for Guests] مانند کباب کوبیده ، [External Link Removed for Guests] و غذاهای دیگر را در منزل طبخ و آماده کنید. این کباب پز خانگی صرفاً برای طبخ کباب نیست و شما می‌توانید انواع غذاهای سرخ‌کردنی را با استفاده از این کباب پز طبخ کنید. انواع پیتزا، همبرگر، استیک ،بادمجان، کتلت، سیب‌زمینی شکم پر و غذاهای دیگر را می‌توان با استفاده از این کباب پز خانگی به‌آسانی طبخ کرد.
در این مقاله ما به شما آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه را آموزش می‌دهیم. مهم‌ترین نکته در طبخ این نوع کباب مزه دار کردن گوشت و همچنین چرب و ترد بودن آن است. برای طبخ این کباب ما از گوشت فیله گوسفند استفاده کرده‌ایم شما می‌توانی از گوشت گوساله نیز استفاده کنید.

کباب پز تابشی خانگی – آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه در 4 مرحله
در هنگام طبخ این نوع کباب باید خیلی مراقب بود که گوشت خیلی سفت شود و یا بود بد و سوختگی به خود نگیرد. برای مطالعه مقاله آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه با استفاده از کباب پز تابشی خانگی همراه ما باشید
مواد لازم برای طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه- این موارد برای 5 نفر بوده و شما می‌توانید به‌راحتی بر اساس تعداد نفرات خود مواد را کم و یا زیاد نمایید. البته پیشنهاد ما به شما این است که مواد طعم‌دهنده را خیلی کم نکنید چراکه هرچه گوشت شما خوشمزه‌تر باشد کباب شما دل‌چسب‌تر خواهد بود.

مواد لازم برای طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  • فیله یا ران گوسفند یا گوساله: 1 کیلوگرم
  • دنبه گوسفند: 200 گرم- دنبه‌ها صرفاً برای خوشمزه‌تر کردن کباب چنجه به کار می‌روند که ادامه این روش را توضیح می‌دهیم.
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • ماست: 200 گرم
  • لیمو ترش:2 عدد-اگر لیمو ترش در دسترس ندارید، می‌توانید از آبلیمو طبیعی استفاده کنید.
  • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیه: 5/1 قاشق چای خوری
  • سیر: 4 حبه معمولی، له یا رنده شده
  • گشنیز: 2 قاشق غذاخوری به صورت آسیاب ‌شده
  • زیره: 1 قاشق غذاخوری به صورت آسیاب ‌شده
  • زردچوبه: 5/1 قاشق چای خوری
  • کره: 100 گرم
  • زعفران دم کره: 3/1 استکان
  • گوجه: 5 عدد متوسط
محصولات تابشی مهر تابش استیلا
تصویر
مرحله اول- تکه کردن گوشت ها برای طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه با استفاده از کباب پزتابشی
در ابتدا گوشت ها را بشورید. سپس بگذارید تا آب آن حسابی خارج شود. برای اینکه بتوانید گوشت ها را راحت‌تر تکه کنید بگذارید به مدت 2 ساعت در یخچال قرار گیرد تا گوشت کمی سفت شود.
بعد از 2 ساعت گوشت ها را خارج کرده و آن‌ها را به تکه‌های مساوی برش دهید. برش‌ها نباید از 2*2 سانتی‌متر بیشتر شوند. سعی کنید که گوشت ها یکدست برش داده شوند. ضخامت گوشت ها نیز باید زیاد باشد. سعی کنید گوشت ها را به صورت یک مکعب مربع برش دهید تا شکل زیباتری به خود بگیرند.
گوشت‌های برش خود را داخل یک ظرف درب دار ریخته و درب آن را ببندید و مجدد در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم- طرز تهیه سس طعم‌دهنده برای طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  • ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را در یک ظرف بزرگ جدا می‌کنیم. سپس تفاله باقی‌مانده از پیاز را دور می‌ریزیم.
  • حال باید فلفل سیاه، زردچوبه، روغن زیتون، گشنیز آسیاب‌ شده، زیره و سیر را به آب پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی مخلوط شود.
  • سپس باید تکه گوشت را از یخچال خارج کرده و به این مخلوط اضافه کنید. خوب این مخلوط گوشت و مواد طعم‌دهنده را باهم ترکیب کنید تا همه گوشت ها آغشته به مواد طعم‌دهنده شوند.
  • حال گوشت ها را در داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار ریخته و هوای داخل آن را خارج کنید. سپس زیپ کیسه پلاستیکی را کشیده و آن را در یخچال برای مدت 6 ساعت قرار دهید. این کار باعث می‌شود که ب.وی مواد طعم‌دهنده از پلاستیک خارج نشده و یخچال شما نیز بو نگیرد.
  • بعد از 6 ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید و به آن ماسه و آبلیمو را اضافه کنید. مجدد مخلوط‌کنید تا تمام گوشت ها با ماست و آبلیموی تازه ترکیب شوند. حال نمک را نیز به این مخلوط اضافه کنید و مجدد آن‌ها را در یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار جدید قرار دهید. گوشت ها را در داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار ریخته و هوای داخل آن را خارج کنید. سپس زیپ کیسه پلاستیکی را کشیده و آن را در یخچال برای مدت 6 ساعت قرار دهید.
 
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
شما می توانید از طریق صفحات اجتمایی ما در [External Link Removed for Guests] ، و یا با جست جو کردن محصول مورد نظر خود در صفحات [External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests] و همچنین جست و جو کردن آگهی های تبلیغاتی ما در [External Link Removed for Guests]، با محصولات ما آشنا شوید.

تماس و خرید محصولات تابش استیلا
شما می‌توانید برای سفارش محصولات تابش استیلا با شماره‌های ارائه شده در همین سایت تماس گرفته و یا از بخش [External Link Removed for Guests] پیام خود را ارسال نمایید.

مرحله سوم- قرار دادن گوشت‌های سیخ – طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه با استفاده از کباب پز تابشی
در این مرحله باید گوشت‌های مزه دار شده را در سیخ‌ها قرار دهید. نکته مهم در طبخ کباب چنجه خوشمزه این است که کباب نباید خشک و سفت باشد برای اینکه گوشت ما خیلی سفت نشود ما از یک روش دومرحله‌ای استفاده می‌کنیم.
در ابتدا هنگامی‌که گوشت ها را در سیخ قرار می‌دهید بین هر گوشت باید یک‌تکه از دنبه را نیز در سیخ قرار دهید. نگران دنبه‌ها نباشید چراکه طعم گوشت را تغییر می‌دهند اما چربی حاصل از آب شدن آن‌ها گوشت ها را بسیار چرب و لذیذ می‌کند.
در مرحله دوم شما باید کره را در یک ظرف فلزی آب کرده و به آن زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و در کنار بگذارید تا به‌عنوان روغن طعم‌دهنده با استفاده از یک فرچه روی کباب ها بکشید.

مرحله چهارم – استفاده از کباب پز تابشی – طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
در ابتدا طبقه کباب پز را روی وسط قرار می‌دهیم. اگر از کباب پز تابشی خانگی مدل گیربکس دار استفاده می‌کنید طبقه آن را در حالت وسط قرار دهید. سپس سینی کباب پز را پر از آب می‌کنیم. حال کباب پز را روشن کرده و کمتر از 2 دقیقه صبر می‌کنیم تا سرامیک‌ها حسابی سرخ و گداخته شوند.
حال باید سیخ‌های کباب چنجه خوشمزه خود را در داخل کباب پز خانگی قرار دهید. در هر نوبت پخت شما می‌توانید بین 8 تا 10 سیخ کباب چنجه خوشمزه را در داخل این کباب پز خانگی قرار داده و طبخ کنید.
وقتی‌که کباب ها را در داخل کباب پز قراردادید بعد از 1 دقیقه آن‌ها را بچرخانید تا روی دیگر کباب نیز نیم‌پز شود. بعدازاینکه هر دو طرف کباب ها را نیم‌پز کردید به‌نوبت سیخ‌ها را از کباب پز خارج کرده و روی آن با فرچه مایع مخلوط کره و زعفران دم‌کرده بکشید. حال سیخ‌ها را مجدد در کباب پز قرار داده و آن‌ها را به صورت کامل طبخ کنید.
می‌توانید در انتها نیز گوجه‌ها را از وسط برش داده و در سیخ قرار دهید و کنار کباب خود طبخ کنید.


نکته‌های مهم
  • به دلیل وجود دنبه چکه‌های روغن در هنگام طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه زیاد خواهد بود پس حتماً مراقب سینی آب باشید که در طول پخت مقدار مناسبی آب داشته باشد.
  • کباب‌های پخته‌شده را به‌هیچ‌عنوان لای نان از قرار ندهید چراکه نان چربی و روغن کباب را گرفته و باعث خشک شدن سریع آن‌ها می‌شود.
  • درصورتی‌که از دنبه‌های قرار داده‌شده در بین سیخ‌ها خوشتان نمی‌آید می‌توانید آن‌ها را بعد از طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه از سیخ‌ها جدا کنید و در یک ظرف جداگانه قرار دهید. البته بیشتر دنبه‌های موجود در سیخ‌ها آب‌شده و کاملاً چربی آن‌ها به خود گوشت می‌رود ولی مزه گوشت تغییر نخواهد کرد.
  • برای تزیین کباب چنجه خوشمزه خود می‌توانید از پیاز نازک خلال شده، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، ترشی برگ کلم یا گل‌کلم و سبزی تازه استفاده کنید.
  • از کباب پز تابشی برای طبخ [External Link Removed for Guests] و دیگر کباب ها می توان به راحتی استفاده کرد.
از ویدئو های محصولات ما بازدید نمایید
شما می توانید از طریق صفحات اجتمایی ما در [External Link Removed for Guests] ، و یا با جست جو کردن محصول مورد نظر خود در صفحات [External Link Removed for Guests]، [External Link Removed for Guests] و همچنین جست و جو کردن آگهی های تبلیغاتی ما در [External Link Removed for Guests]، با محصولات ما آشنا شوید.

کباب پز تابشی با برند تابش استیلا حاصل 40 سال تلاش و تجربه مدیران شرکت مهر تابش استیلای اراک می‌باشد. ما بر آنیم این شرکت را چنان متحول کنیم تا با توسعه کارکنان و بهبود مستمر محصولات، خدمات، انعطاف پذیری و افزایش بازدهی ، در شمار معتبرترین و مشهورترین عرضه کنندگان [External Link Removed for Guests]‌های صنعتی درآییم.شما می تونید با مطالعه مقاله کباب پز تابشی چیست نسبت به این محصول اطلاعات کامل را به دست بیاورید و در صورت تمایل کاتالوگ محصولات ما را مشاهده نمایید .تمامی محصولات شرکت مهر تابش استیلا دارای 1 سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشند.
سوالات متداول
کباب پز تابشی خانگی چیست؟

کباب پز تابشی خانگی را می‌توان نمونه کوچک‌شده کباب پزهای تابشی بزرگ نامید. شما می‌توانید این نوع کباب پز خانگی را در محیط آشپزخانه استفاده کنید. این کباب پزهای بدون دود بوده و به‌راحتی می‌تواند در هر نوبت پخت 8 سیخ جوجه و یا 10 سیخ کوبیده را طبخ کند. کباب پز تابشی خانگی مخصوص شرکت مهر تابش استیلا است.

آیا کباب پزتابشی در محیط آشپزخانه قابل‌استفاده است؟

کباب پزتابشی را می‌توان در محیط خانه استفاده کرد. البته برای استفاده از کباب پزتابشی در محیط خانه شما باید مدل‌های خانگی آن را تهیه کنید. به این نکته توجه کنید که دمای ایجادشده در سطح سرامیک‌های کباب پز در حدود 1200 درجه سانتی‌گراد است و در اطراف کباب پز گرما تولیدشده و به همین دلیل باید از دیگر وسایل آشپزخانه و دیوار فاصله داشته باشد. همچنین در بالای کباب پز نیز باید از کابینت استفاده کرد چراکه در درازمدت گرمای ایجادشده باعث آسیب دیدن کابینت می‌شود. بهترین مدل کباب پز تابشی خانگی محصول شرکت مهر تابش استیلا است.

آیا کباب پز تابشی استاندارد است؟

کباب پز تابشی تولیدشده در شرکت مهر تابش استیلا کاملاً استاندارد بوده و به‌عنوان شاخص کباب پز تابشی استاندارد شناخته می‌شود. این شرکت موفق به دریافت نشان استاندارد از سازمان ملی استاندارد برای تمامی دستگاه‌های کباب پزتابشی خود (تمامی مدل‌های خانگی و صنعتی) شده است. همچنین نمونه‌های صادراتی نیز دارای استانداردهای بین‌المللی بوده و به‌عنوان کباب پز تابشی استاندارد فروخته می‌شود. در حال حاضر مدل‌های مختلفی از کباب پزهای تولیدشده این شرکت در کشورهای مختلف استفاده می‌شوند. بااین‌حال در هنگام خرید کباب پز تابشی استاندارد حتماً دقت کنید که نشان استاندارد اصلی را داشته باشند چراکه امکان بروز حادثه بسیار بالا است. تنها کباب پز تابشی استاندارد در ایران تولیدی شرکت مهر تابش استیلا است.

آیا کباب پزتابشی ایمن است؟

کباب پزتابشی درصورتی‌که دارای نشان استاندارد باشد کاملاً ایمن خواهد بود. در مدل‌های صنعتی از نوع شیر مخصوص استفاده می‌شود که در صورت افزایش و یا کاهش فشار گاز به صورت خودکار گاز ورودی به دستگاه قطع شود. همچنین مدل‌های اتوماتیک با استفاده از برق 12 ولت کار می‌کنند و حتی قابلیت کار با یک باتری 12 ولت را هم دارا هستند. درنتیجه استفاده از کباب پزتابشی در محیط‌های خانگی و رستورانی کاملاً بلامانع است. البته در هنگام استفاده باید به موارد ایمنی ذکرشده در دفترچه راهنمای محصول دقت شود. تمام کباب پزهای تولیدشده در مجموعه مهر تابش استیلا دارای نشان استاندارد می‌باشند.

چه کباب‌هایی می‌توان در کباب پز تابشی را پخت؟

کباب پز تابشی قابلیت طبخ انواع کباب کوبیده و جوجه کباب را دارد. همچنین انواع کباب‌های ترکیبی و میکس، برگ و مدل‌های سفارشی نیز در این کباب پزها قابل‌طبخ است. درصورتی‌که کباب‌های عریض مانند کباب بناب را در دستور طبخ دارید باید از کباب‌های عریض استفاده کنید. مجموعه مهر تابش استیلا انواع کباب پزها را در مدل‌های عریض و معمولی تولید و روانه بازار می‌کند. هیچ تفاوتی در عملکرد و ظرفیت طبخ کباب پزتابشی عریض وجود ندارد و این مدل کباب پزها تنها عرض بیشتری داشته و مناسب برای طبخ کباب ها بنابی هستند.

آیا در کباب پز تابشی خانگی می‌توان غذای دیگری طبخ کرد؟

کباب پز تابشی خانگی توانایی طبخ انواع کباب و جوجه کباب را دارا است. همچنین به دلیل استفاده از شلف توری در این مدل کباب پزها شما می‌توانید به‌راحتی انواع پیتزا، همبرگر، بادمجان کبابی، بلال کبابی، ماهی، کتلت و سیب‌زمینی کباب و دیگر موارد را طبخ کنید.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”