خطرات كباب گوشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

خطرات كباب گوشت

پست توسط achachi98 »

تحقيق نشان داد كباب نادرست گوشت خطرهاي بسياري به دنبال مي آورد. به نوشته پايگاه اينترنتي البوابه ، قرار دادن گوشت در معرض نور خورشيد و بدون آگاهي از ميزان حرارت وارد شده يكي از خطرهاي فاسد شدن گوشت است. بي توجهي به كباب گوشت باعث رشد باكتري هاي مختلف مثل سالمونلا (حصبه) در آن مي شود. قرار دادن گوشت در معرض حرارت زياد نيز منجر به توليد مواد شيميايي سرطان زا مي شود.
بين آتش كباب و افزايش ابتلا به سرطان سينه در زنان، ارتباط نزديكي وجود دارد. قراردادن گوشت در معرض حرارت زياد –كباب يا آب پز – هيدرو سايكليكامين و هيدروكربن زيادي در آن ايجاد مي كند كه باعث ابتلا انسان و حيوانات به سرطان مي شود
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 437
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 7 خرداد 1385, 8:18 pm
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

sahar2006, پس چجوري و با چه درجه حرارتي بايد گوشت رو کباب کرد؟
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2732
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 5 مرداد 1385, 10:34 pm
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

akhmail, اصلا روايت است كه گوشتو كباب نكنيم همون اب پز بخوريم :grin: :grin:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 437
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 7 خرداد 1385, 8:18 pm
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

كيارش, عمرا" اگه بشه :::P :grin:
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

akhmail, آخه مونده گوشت چي باشه فرق مي کنه زمان پخت با درجه پختش :D

كيارش, اين روايت کجا هست ما هم بريم نگاه کنيم؟ :-(
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major
Major
پست: 422
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 30 مهر 1385, 12:09 pm
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

تحقيق نشان داد كباب نادرست گوشت خطرهاي بسياري به دنبال مي آورد. به نوشته پايگاه اينترنتي البوابه ، قرار دادن گوشت در معرض نور خورشيد و بدون آگاهي از ميزان حرارت وارد شده يكي از خطرهاي فاسد شدن گوشت است. بي توجهي به كباب گوشت باعث رشد باكتري هاي مختلف مثل سالمونلا (حصبه) در آن مي شود. قرار دادن گوشت در معرض حرارت زياد نيز منجر به توليد مواد شيميايي سرطان زا مي شود.
بين آتش كباب و افزايش ابتلا به سرطان سينه در زنان، ارتباط نزديكي وجود دارد. قراردادن گوشت در معرض حرارت زياد –كباب يا آب پز – هيدرو سايكليكامين و هيدروكربن زيادي در آن ايجاد مي كند كه باعث ابتلا انسان و حيوانات به سرطان مي شود

بله کاملا" درست است. موضوع جدید نیست و سالها پیش به اثبات رسیده است.
باکتری هایی مثل سالمونلا در بسیاری از مواد غذلیی گوشتی حضور دارند. به عنوان مثال چند سال پیش ، آماری گرفته شد توسط بعضی از دانشجویان (چند ترم قبل از ورودی من) از میزان شیوع سالمونلا در مرغان و ماکیان در شهر تهران که حدودا" فکر کنم چیزی نزدیک 15 درصد بود (اگر اشتباه نکنم). گونه های مختلف سالمونلا می توانند موجب بیماری حصبه و مسمویت های غذایی شوند. سلمونلا باکتری هایی جان سخت از نظر تحمل قدرت سرما هستند و حتی می توانند به مدت 6 ماه در یخ و برف زنده بمانند. به همین خاطر هست که خیلی ها ممکن است به خاطر خوردن بستنی های غیر بهداشتی و خامه و حتی یخ هایی که در بیرون به فروش می رسند و سایر مواد غذایی نگهداری شده در یخچال ، مسموم شوند. پس زیاد دلتان خوش نباشد که هر غذایی را اگر در یخچال نگهداری می کنید کاملا" از باکتری عاری خواهد شد.
به هرحال نگهداری گوشت در دمای اتاق به خصوص در روزهای گرم ، در ظرف چند ساعت کافی است که این باکتری ها به تعداد کافی تقسیم شوند. در مورد کباب کردن چون حرارت به سطوح خارجی بیشتر برخورد می نماید بسیاری از باکتری های درون گوشت جان سالم به در می برند و قادر به تکثیر خواهند بود.
دوم هم اینکه ، مواد ناشی موجود در زغال مثل قطران و ترکیبات شیمیایی می توانند بر روی کباب بنشینند که به نوبه خود کارسینوژن یا سرطان زا هستند.
این موضوع تنها مربوط به مواد گوشتی نیست حتی برنج اگر به مدت طولانی و خصوصا" هوای گرم در آب خیسانده شوند ، پس از مدتی ترش خواهند شد و بوی ترش بودن از آنها به مشام می رسد که ناشی از تکثیر باکتری در آن است و اگر این برنج حتی پخته شود ، با اینکه باکتری های موجود در آن کشته می شوند اما سموم آنها چون مقاومت به حرارت دارند ، از بین نرفته در نتیجه موجب مسمویت غذایی می شوند. (من از ذکر جزئیات بیشتر در مورد باکتری و سموم آن خودداری می کنم)
و همچنین در مورد سبزی های خوراکی به خصوص در شهر تهران که چون این سبزی ها در جنوب شهر کشت داده می شوند و در این قسمت فاضلابهای شهری به آنجا ختم می شوند ، در نتیجه بسیار آلوده هستند. پیشنهاد می کنم تا حد امکان از خوردن سبزی های مربوط به آن مناطق جدا" خودداری کنید.
ضمنا" قبل از خوردن غذای کنسرو شده حتما" باید 20 دقیقه کنسرو را در آب جوش بجوشانید چون ممکن است بعضی از این کنسرو ها حاوی سمی مهلک ناشی از نوعی باکتری خطرناک به نام کلستریدیم بوتولینوم باشد که تحت شرایط بی هوازی داخل کنسرو ، ترشح شده و موجب مسمویت بوتولیسم در افراد می شود. اما یک ویزگی جالب آن ، این است که بسیار به گرما حساس است لذا به همین خاطر توصیه می شود که کنسروها را در آب بجوشانید که اگر احیانا" سمی در آن وجود داشته باشد غیرفعال گردد. جالب هست بدانید که این سم ، مهلک ترین سم در جهان است و سیانور چیزی برای گرفتن در مقابل آن ندارد. مقادیر در حد میکرو گرم این سم قادر هست یک انسان و یا 50 تا موش را از پای در بیاورد !

همیشه به سلامت غذایی که می خورید توجه داشته باشید.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”