
مواد لازم :
روغن زيتون ۲قاشق غذاخوري
سير (خردشده) ۳حبه
قارچ(خرد شده) ۵۰گرم
پوست ليموي تازه (رنده شده) ۲قاشق چاي خوري نمك ۴/۱قاشق چاي خوري
پودر فلفل مقداري
پنير پارمزان (رنده شده) ۲/۱پيمانه
نعناي تازه(خرد شده) ۲/۱پيمانه
اين مقدار مواد براي مصرف ۴نفر كافيست
◄طرز تهيه :
۱) مقداري آب را در قابلمه اي بزرگ به جوش آوريد و به آب كمك بزنيد تا بتوانيد ماكاراني ها را در آن بپزيد.
۲) روغن را داخل تابه اي نسوز داغ كنيد و سير را براي يك دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. قارچ ها را به روغن اضافه كنيد و كمي حرارت را بيشتر كنيد تا در آن براي ۴تا۵ دقيقه سرخ شوند و گهگاه آن ها را هم بزنيد. پودر ليمو، آبليمو، نمك و فلفل را به قارچ ها بيافزايد و پس از چند دقيقه تابه را از روي حرارت برداريد.
۳) در همين حين ماكاراني ها را در آب جوش براي ۹تا ۱۱دقيقه يا طبق دستور روي پاكت آن بپزيد. سپس ماكاراني را بشوييد و آبكش كنيد و حدود ۲/۱ پيمانه از آب جوش آن را نگه داريد .
۴) آب جوش را به قارچ هاي داخل تابه اضافه كنيد و سپس پنير پارمزان و ۴/۱ پيمانه نعنا را به مخلوط قارچ اضافه كنيد و پس از كمي پختن، ماكاراني ها را هم داخل آن بريزيد و داخل ظرف مورد نظر سرو كنيد و روي آن را با جعفري تزئين كنيد.
◄ارزش غذايي
هر ۱و ۲/۱ پيمانه از اين غذا حاوي ۱۳۳ كيلوكالري، ۳گرم كربوهيدارت، ۱۰گرم چربي، ۵گرم پروتئين و فاقد قند و فيبر رژيمي است.