ساده و سريع با ماكاروني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

ماكاراني فتوچيني با سس قارچ و نعنا :smile:


مواد لازم :

روغن زيتون ۲قاشق غذاخوري
سير (خردشده) ۳حبه
قارچ(خرد شده) ۵۰گرم
پوست ليموي تازه (رنده شده) ۲قاشق چاي خوري نمك ۴/۱قاشق چاي خوري
پودر فلفل مقداري
پنير پارمزان (رنده شده) ۲/۱پيمانه
نعناي تازه(خرد شده) ۲/۱پيمانه

اين مقدار مواد براي مصرف ۴نفر كافيست


◄طرز تهيه :

۱) مقداري آب را در قابلمه اي بزرگ به جوش آوريد و به آب كمك بزنيد تا بتوانيد ماكاراني ها را در آن بپزيد.

۲) روغن را داخل تابه اي نسوز داغ كنيد و سير را براي يك دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. قارچ ها را به روغن اضافه كنيد و كمي حرارت را بيشتر كنيد تا در آن براي ۴تا۵ دقيقه سرخ شوند و گهگاه آن ها را هم بزنيد. پودر ليمو، آبليمو، نمك و فلفل را به قارچ ها بيافزايد و پس از چند دقيقه تابه را از روي حرارت برداريد.

۳) در همين حين ماكاراني ها را در آب جوش براي ۹تا ۱۱دقيقه يا طبق دستور روي پاكت آن بپزيد. سپس ماكاراني را بشوييد و آبكش كنيد و حدود ۲/۱ پيمانه از آب جوش آن را نگه داريد .

۴) آب جوش را به قارچ هاي داخل تابه اضافه كنيد و سپس پنير پارمزان و ۴/۱ پيمانه نعنا را به مخلوط قارچ اضافه كنيد و پس از كمي پختن، ماكاراني ها را هم داخل آن بريزيد و داخل ظرف مورد نظر سرو كنيد و روي آن را با جعفري تزئين كنيد.




◄ارزش غذايي


هر ۱و ۲/۱ پيمانه از اين غذا حاوي ۱۳۳ كيلوكالري، ۳گرم كربوهيدارت، ۱۰گرم چربي، ۵گرم پروتئين و فاقد قند و فيبر رژيمي است.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1487
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 2 آذر 1385, 7:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN »

 اسپاگتي جزيره سيسيل


مواد لازم :

سيب زميني= 250 گرم
كره= 2 قاشق سوپخوري
سير =2 عدد
گوشت گوسفند= 100 گرم
قارچ= 100 گرم
جعفري ساطوري شده= 1 قاشق سوپخوري
ماهي كولي= 4 عدد
زيتون سبز= 12 عدد
پياز داغ عسلي= 400 گرم
روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا= 1 قاشق سوپخوري


طرز تهيه :

پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيدآنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيدمطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد.  
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

 کانلونی


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

پیاز:1عدد
رب گوجه فرنگی:3قاشق سوپخوری
خمیر کانلونی:1 کیلو(آماده در مغازه ها می باشد)
آرد:1قاشق سوپخوری
فلفل سبز دلمه ای:2عدد
پنیر هلندی:100گرم
کره:100گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه:

گوشت را به صورت مربع می بریم ،پیاز را خرد کرده سرخ می کنیم.گوشت را با پیاز سرخ کرده ،با حرارات ملایم و سه لیوان آب می گذاریم بپزد.آرد را با کره یک تفت می دهیم و با فلفل خرد کرده داخل گوشت می ریزیم ،رب گوجه فرنگی و نمک هم اضافه کرده می گذاریم بجوشد تا آب گوشت غلیظ شود بعد در یک ظرف آب می ریزیم و می گذاریم بجوشد .وقتی به جوش آمد ورقه های کانلونی را داخل آن می گذاریم تا پخته شود ولی له نگردد .بعد آن را در آبکش می ریزیم و آب سرد هم روی آن ریخته لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشت می ریزیم و بصورت لوله در می آوریم ودر دیس می چینیم .از سس گوشت روی آن ریخته و پنیر هم رویش رنده می کنیم.  
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
New Member
نمایه کاربر
پست: 7
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 آبان 1386, 10:51 pm
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط sayehnaz »

:D با سلام خدمت دوستان عزيزم

در اينجا يه خوراک پاستا معرفي ميکنم که هم جديده، هم آسونه و هم بسيار خوشمزه که مهموناتونو باهاش حيرون ميکنين!
اين دستور رو از استادم آقاي "پيشرو" دارم و به شکل هاي گوناگون درستش کردم، البته ايشان با برنج به من ياد دادن و گفتن ميشه با پاستا هم درستش کرد و من ديدم که عالي ميشه.

فقط يه مورد کوچولو:

بيائيد به پاستا نگيم ماکاروني، يا ماکاروني شکلي و فرمي!!!! هر پاستا يه اسم داره و ما ميتونيم اين اسمهارو ياد بگيريم
که اصلاً هم سخت نيست!
براي اطلاع شما يه آدرس سايت اينجا ميزارم که کلي از پاستاهارو ميتونين اونجا ببينيد و اسمشون رو ياد بگيريد.
[External Link Removed for Guests]
من توي ايتاليا خيلي شرمنده شدم که ايتاليائيها قرمه سبزي و فسنجون رو بسختي ياد ميگيرن و اسمشو درست ميگن و ما هنوز به پاستاهاي مختلف ميگيم ماکاروني، خيلي جالبه که من الان يه ساله دارم دنبال ماکاروني ميگردم متاسفانه هيچکدوم از شرکتهاي تک،زر، مانا يا بقيه اينو توليد نميکنن و ما هنوز ميگيم ماکاروني!

با اميد کسب آگاهي روزافزون اينم از دستور خوراک:

---------------------------------------------------------
سينه مرغ با سس پرتقال

مواد لازم:

پاستا(پخته شده) 500 گرم(از فارفاله-پنه رگاته-فوسیلی یا انواع دیگر پاستا میتوان استفاده کرد)
پياز يك عدد
كره 30 گرم
پوست رنده شده پرتقال يك ق چ
زنجفيل تازه رنده شده
آب پرتقال يك ليوان
خامه 100 گرم
نمك- فلفل سفيد
روغن مايع
سينه مرغ 2 عدد(بدون پوست و استخوان)

چگونگي پخت

پياز را نگيني خرد ميكنيم و در كره تفت ميدهيم پوست پرتقال و زنجفيل را نيز اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم.
آب پرتقال را به مواد ميافزاييم و با حرارت ملايم 10 دقيقه اجازه ميدهيم كه سس كمي غليظ شود سپس خامه را به آن افزوده وسس را با مخلوط كن دستي(گوشت کوب برقی) صاف ميكنيم و آن را از درون یک صافی رد میکنیم که یکدست شود.

ماهيتابه را داغ كرده روغن يا كره را در آن ريخته و سينه مرغ را که به شکل نوارهای باریک
-ژولین- بریده ایم، سرخ ميكنيم. در این مرحله سس را با گوشت مخلوط کرده و پاستا را نیز بآن میفزائیم و پس از مخلوط کردن آنها، خوراک را سرو میکنیم.
از فيله پرتقال نیز براي تزيين استفاده ميكنيم.

-----------------------------------
نوش جونتون :D
حرف زدن وچيزي نگفتن! ...اين را بايد تغيير داد، همه با هم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 674
تاریخ عضویت: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 9:33 am
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

ماكاروني سوسيس

مواد لازم:
پياز= يك عدد متوسط
سوسيس=250 گرم
لوبيا چشم بلبلي=100 گرم
رب گوجه فرنگي=به مقدار دلخواه
فلفل=به مقداردلخواه
جعفزي خشك= يك قاشق مرباخوري
پودر سير= يك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
پياز را سرخ مي كنيم و سوسيس را رنده كرده با پياز حرارت مي دهيم .در قابلمه اي ديگر لوبيا چشم بلبلي را مپزيم و لوبيا پخته شده را با رب گوجه فرنگي همراه با مقداري نمك، فلفل و جعفري و مقداركمي پودر سير به سوسيس اضافه مي كنيم و كمي حرارت مي دهيم. از طرف ديگر ماكاروني رادر آبي كه مقداري زردچوبه و نمك به آن اضافه مجوشانيم و پس از 8 دقيقه آبكش كرده با مواد بالا مخلوط مي كنيم و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه با حرارت كم دم بكشد . پس از آن ماكاروني سوسيس را توي ديس ريخته و كمي كره روي آن ميريزيم.
 [External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: ساده و سريع با ماكاروني

پست توسط achachi98 »

   با سس کرفس 

  لازم: 
  :یک   :5   :200    فرنگی:150    مرغ:   دلمه ای:یک عدد  

  تهیه ماکارونی: 
  ماکارونی را در آبی که به نقطه جوش رسیده می ریزیم .
وقتی پخت آن را آبکش می کنیم ما در این غذا نیازی به دم کردن نداریم (دم کردن ماکارونی خاصیت و شکل آن را از بین می برد). 

  تهیه سس : 
  ساقه های کرفس را خرد می کنیم و در تابه میریزیم .آب مرغ را درون تابه میریزیم و تفت می دهیم (کرفس نباید زیاد سرخ شود تا له شود و شکل خود را از دست بدهد). سپس خامه را درون کرفس می ریزیم .بعد از یک دقیقه نخود فرنگی را هم اضافه می کنیم . 


  تهیه: 
  که سس به نقطه جوش رسید .ماکارونی آبکش شده را بلافاصله درون سس می ریزیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم ،سپس 2-3 دقیقه می گذاریم سس با ماکارونی روی حرارت باشد تا ماکارونی مزه دار شود. 



 : 
 
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد ماکارونی و نوشیدنی مخلوط میوه

پست توسط poroshat »

سالاد ماکارونی و نوشیدنی مخلوط میوه
خیلیها برای مهمانی سالاد ماکارونی را می پسندند و این روش بهترین سالاد ماکارونی است.
ماکارونی فرمی را مطابق دستور بسته می پزیم سپس آنرا آبکش می کنیم تا سرد و کل سبزیجات و ماکارونی فرمی را درون کاسه ای با هم مخلوط می کنیم دقت کنید لوبیا سبز پخته شده باشد و در کاسه ای شوید پنیر تبریزی سس هزار جزیره آب لیمو و سرکه را مخلوط کرده و به سالاد اضافه نمایی و آرام آرام مخلوط کنید نوشیدنی سرشار از ویتامین C و ویتامین A می باشد
پودر ژله کمک به جلوگیری از پوکی استخوان می کند کل مواد را درون مخلوط کن ریخته فراموش نکنید که آب و یخ را هم مخلوط کنید این نوشیدنی رنگ زیبایی دارد


گوجه فرنگی.................................................................... 5 عدد
ماکارونی فرمی ................................................................1 بسته
لوبیا سبز....................................................................... 400 گرم
کنسرو قارچ مهرام............................................................ 1 قوطی
شوید خشک ..............................................................1 ق.غ سرپر
پنیر تبریزی 150.......-200 گرم
سس هزار جزیره مهرام به مقدار لازم
آب لیمو 5 ق.غ
سرکه 5 ق.غ
نوشیدنی
هویج 2 عدد
پرتقال 1 عدد
پودر ژله 1 بسته
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

لازانيا با نان تست

پست توسط poroshat »

 لازانيا با نان تست


مواد لازم:
نان تست=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=به مقدار لازم
گوشت چرخ شده=300 گرم
پياز رنده شده=1 عدد
گوجه فرنگي=2 عدد
فلفل دلمه سبز=1 عدد
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم

سس بشامل
مواد لازم براي سس بشامل:
آرد سفيد=2 قاشق غذاخوري
كره=2 قاشق غذاخوري
پياز سفيد نرم شده=1 عدد
شير=2 ليوان   
طرز تهيه سس بشامل:   
1. كره را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد سپس پياز سفيد نرم شده را به كره اضافه كرده كمي تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس آرد را به كره اضافه كرده كمي تفت داده سپس شير را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مايه نرمي حاصل شود.  
طرز تهيه مايه گوشتي لازانيا:   
1. پياز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده همراه پياز به مدت 20 دقيقه تفت دهيد سپس گوجه فرنگي و فلفل دلمه ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. روي گوشت كمي آبجوش همراه رب گوجه فرنگي ريخته بگذاريد به مدت 30 دقيقه بپزد و آب آن تمام شود.  
طرز تهيه لازانيا:   
1. در ظرف پيركسي كمي سس بشامل ريخته و با قاشق روي آن را صاف كرده طوريكه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهاي تست را به ترتيب كنار هم در ظرف بچينيد.
2. روي نانهاي تست را با پنير ورقه اي پوشانده سپس روي پنير را با مايه گوشتي بپوشانيد.
3. روي گوشت را با نانهاي تست پوشانده سپس روي تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روي سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد.
4. ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.  
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سالاد ماكاروني با تن ماهي

پست توسط poroshat »

مواد لازم:
ماكاروني=300 گرم
سس مايونز=4 تا 5 قاشق سوپخوري
زيتون سبز خرد شده=2/1 ليوان
هويج رنده شده=1 عدد
تخم مرغ آبپز خرد شده=2 عدد
تن ماهي =1 عدد
كنسرو ذرت=1 عدد
نمك و فلفل=به مقدار لازم
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد سپس آبكش كرده روي آن آب سرد بريزيد تا به هم نچسبند.
2. سس مايونز و آبليمو را به ماكاروني اضافه كرده هم بزنيد.




تصویر





3. زيتون خرد شده را به مواد اضافه كنيد.



تصویر






4. هويج رنده شده و تخم مرغ آبپز خرد شده را به مواد اضافه كنيد.


تصویر







5. تن ماهي را كم خرد كرده به مواد اضافه كنيد.





تصویر




6. در آخر ذرت را به مواد اضافه كرده سالاد را هم بزنيد.





تصویر




نكته: مواد را بسته به ذائقه خود مي توانيد كم يا زياد كنيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”