ساده و سريع با ماكاروني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2833
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 10 فروردین 1385, 1:39 pm
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

اسپاگتي غني شده با تن ماهي



مواد لازم براي 4 نفر:
تن ماهي: 1 بسته
روغن زيتون بي‌بو: 1 فنجان
جعفري خرد شده: 1 فنجان يا 60 گرم
خامه: يك‌ دوم فنجان
اسپاگتي غني شده: 500 گرم
نمك و فلفل: به ميزان لازم
زيتون براي تزيين

طرز تهيه:
-1 روغن زيتون را با تن ماهي و جعفري مخلوط مي‌كنيم تا نرم شود.
-2 سپس خامه را به اين مخلوط اضافه و به هم مي‌‌زنيم تا يكنواخت شود. بعد نمك و فلفل و ادويه‌جات دلخواه را اضافه نموده و طعم آن را تست مي‌‌كنيم.
-3 اسپاگتي را طبق دستور مي‌‌پزيم. قابل ذكر است اسپاگتي نبايد بيش از حد پخته و نرم شود.
-4 اسپاگتي را آبكش نموده، داخل قابلمه مي‌‌ريزيم و به آن كره اضافه مي‌‌كنيم. سپس قابلمه را روي حرارت مي‌‌گذاريم و آنرا به هم مي‌‌زنيم تا كره آب شده و با اسپاگتي مخلوط شود، حال سس را به اسپاگتي افزوده و با دو چنگال بزرگ آنها را مخلوط مي‌‌كنيم.
-5 اكنون اسپاگتي را در 4 ظرف گرم ريخته و آن را با زيتون و جعفري تزيين مي‌‌كنيم و همراه با نان برشته سرو مي‌‌كنيم. <در صورت تمايل مي‌‌توان يك يا دو حبه سير اضافه و يا به جاي جعفري ريحان مصرف نمود.>
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

ساده و سريع با ماكاروني

پست توسط njmh »

[color=green][size=18]خوراك ماكارونى پيچ با سوسيس و    :)

۶۰ ميلى ليتر يا ۴ قاشق غذاخورى روغن زيتون
يك ساقه كرفس
يك حبه سير
۲۲۵ گرم سوسيس
۲۲۵ گرم قارچ
يك قاشق غذاخورى آب ليموترش
يك قاشق غذاخورى پودر آويشن خشك شده و يا پودر ارگانو
نمك، فلفل، جعفرى

طرز تهيه:

۱- ابتدا ماكارونى را به روش معمول پس از به جوش آوردن آب و اضافه كردن نمك و كمى روغن در آب ريخته و طبق دستور نوشته شده بر روى بسته بندى، آن را بپزيد. سپس آب كشى كرده و مدتى صبر كنيد تا سرد شود در اين فاصله زمانى كرفس، سير و قارچ را ريز خرد كرده و سوسيس ها را نيز حلقه كنيد.
۲- روغن را در ماهيتابه ريخته و پس از داغ شدن آن، كرفس و سير خرد شده را داخل روغن ريخته و به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد. البته اين مدت بستگى به پخت كرفس ها دارد. لازم به ذكر است مراقب باشيد كه كرفس ها قهوه اى رنگ نشوند در ضمن شما مى توانيد ابتدا كرفس ها را تفت داده و سپس در مرحله اى نزديك به پخت، سيرهاى خرد شده را اضافه كنيد تا سيرها نسوزند.
۳- سوسيس هاى حلقه حلقه شده را به روغن حاوى كرفس و سير اضافه كرده و به مدت ۵ دقيقه مرتب به هم بزنيد تا سوسيس ها سرخ شده و رنگ آنها مايل به قهوه اى شود.
۴- سپس قارچ ها را به همراه آب ليمو به مواد قبلى افزوده و مدت ۴ دقيقه همزمان همه مواد را دوباره تفت دهيد. در طول اين مدت مرتب مواد را به هم بزنيد تا قارچ ها نرم شوند.
۵- نمك، فلفل و آويشن را به مواد اضافه كرده به هم بزنيد.
۶- در پايان در ظرفى بزرگ اين مواد را به ماكارونى پيچ اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد. براى تزئين و مزه دار كردن اين خوراك كمى جعفرى خرد شده بر روى آن ريخته و سرو كنيد
يك پيشنهاد: اين خوراك با پنير پارمسان نيز بسيار خوشمزه مى شود. بنابراين شما مى توانيد در پايان همزمان با جعفرى خرد شده، مقدارى نيز پنير پارمسان رنده شده بر روى آن بريزيد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

سالاد ماكارونى با سبزيجات پخته
- ۴۵۰ گرم ماكارونى پيچ- ۳ قاشق غذاخورى روغن زيتون-
۲ عدد هويج- يك دسته كوچك كلم بروكلى- ۵/۱ فنجان نخودفرنگى تازه- يك عدد فلفل قرمز يا زرد دلمه اى- دو ساقه كرفس- ۴ عدد پيازچه- يك عدد گوجه فرنگى بزرگ- سه چهارم فنجان يا ۷۵ گرم زيتون بدون هسته- يك فنجان پنير چدار يا موزارلا و يا تركيبى از هر دو- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
مواد لازم براى سس سالاد: ۳ قاشق غذاخورى سركه - ۴ قاشق غذاخورى روغن زيتون- يك قاشق غذاخورى سس خردل- يك قاشق غذاخورى كنجد- ۲ قاشق چايخورى تركيبى از سبزيجات معطر تازه خرد شده مثل جعفرى، ريحان، نعنا و كمى پودر آويشن.
طرز تهيه: ۱- ماكارونى را در مخلوط آب و نمك در حال جوش ريخته و بگذاريد تا خوب پخته و نرم شود. براى اين منظور معمولاً حدود نيم ساعت زمان لازم است ولى به طور كلى به دستورالعمل روى جعبه مراجعه كنيد. پس از آبكشى، ماكارونى را در زير آب خنك گرفته تا مرحله پختن متوقف شود. سپس آن را به كاسه اى بزرگ منتقل كرده و ۳ قاشق غذاخورى روغن زيتون را به آن اضافه كرده و طورى به هم بزنيد كه ماكارونى به روغن آغشته شود. ۲- در قابلمه كوچك ديگرى هويج، كلم بروكلى و نخودفرنگى را در آب بپزيد. سپس آنها را درون آبكشى ريخته و بر روى اين مخلوط سبزيجات نيز آب سرد بريزيد. ۳- كلم بروكلى و هويج ها را خرد كرده و به همراه نخودفرنگى و زيتون هاى بدون هسته به ماكارونى اضافه كنيد. گوجه فرنگى، فلفل، كرفس و پيازچه را نيز به صورت نگينى خرد كرده و به بقيه مواد بيفزاييد. ۴- در ظرف ديگرى مواد سس را با هم مخلوط كرده و سپس سس حاصله را بر روى مواد سالاد بريزيد. سالاد را به صورت كامل به اين سس آغشته كرده و براى اطمينان از مزه آن كمى از آن را چشيده و با توجه به ذائقه خود در صورت نياز، نمك، فلفل، روغن زيتون و يا سركه اضافه كنيد. در پايان پنير رنده شده را بر روى سالاد ريخته و مدت ۱۵ دقيقه صبر كنيد تا سالاد كاملاً سرد شده و سپس ميل كنيد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

سوپ ماكارونى با نخودفرنگى
۱۵ گرم ماكارونى ريز- دو قاشق غذاخورى روغن مايع گياهى- يك دسته پيازچه- ۳۵۰ گرم نخودفرنگى- پنج فنجان آب مرغ- چهار قاشق غذاخورى خامه- نمك و فلفل به اندازه كافى- ۲۲۵ گرم گوشت ران گوساله
طرز تهيه: ۱- پس از پختن و در نهايت آبكش كردن ماكارونى ها آنها را دوباره درون قابلمه اى ريخته و با آب سرد پر كنيد سپس آن را در گوشه اى بگذاريد تا سرد شود. ۲- در ظرف ديگرى كمى روغن مايع ريخته و پيازچه هاى خرد شده را داخل روغن به انداز ه اى تفت دهيد تا نرم شود. سپس نخودفرنگى و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بر روى شعله كم اجاق گاز قرار دهيد تا كم كم نخودفرنگى ها نيز بپزند اين مدت زمان معمولاً يك ربع تا نيم ساعت است. ۳- پس از پخت كامل نخودفرنگى آن را به داخل مخلوط كن يا همان خردكن ريخته و مايه اى صاف و يكدست را ايجاد كنيد. سپس دوباره به داخل قابلمه انتقال دهيد. حال گوشت ران گوساله پخته شده را به صورت خلال هاى باريك بريده و به همراه ماكارونى ها به اين مايه اضافه كنيد. دو تا سه دقيقه آن را بر روى شعله اجاق گاز حرارت داده و نمك و فلفل را به ميزان لازم به آن بيفزاييد در پايان خامه را در سوپ ريخته و سرو كنيد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

در اين دلمه ها برنج با ماكارونى جايگزين شده است

دلمه برگ مو با سس گوجه فرنگى


120 گرم ماكارونى رشته اى ۱، قاشق سوپخورى روغن زيتون۷۵۰، گرم گوشت چرخ كرده گوسفند۱، عدد پياز درشت (حدود ۲۰۰ گرم)، خردشده۲، حبه سير كوبيده۲، قاشق چايخورى زيره آسياب شده، يك قاشق چايخورى رنده پوست ليموترش،يك چهارم پيمانه آرد سفيد (حدود ۳۵ گرم)،يك سوم پيمانه آب (۸۰ ميلى ليتر)۲۰۰، گرم برگ مو.
براى سس گوجه فرنگى
۱ قاشق سوپخورى روغن زيتون۱، عدد پياز درشت خردشده۱، حبه سير كوبيده۸۰۰، گرم گوجه فرنگى پوس گرفته و خردشده۱، قاشق سوپخورى برگ نعناع تازه.
ماكارونى را مطابق معمول آبكش كنيد. قبل از ريختن ماكارونى در آب جوش آن را خرد كنيد و در آب بريزيد.
روغن را در تابه اى داغ كنيد پياز و سير را اضافه كرده و تفت دهيد تا پياز نرم شود سپس گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا گوشت خوب سرخ شده و رنگ آن قهوه اى شود. زيره، رنده پوست ليموترش و آب را بيفزاييد و بگذاريد مخلوط به جوش آيد و آب آن تبخير شود. سپس ماكارونى را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا به طور يكنواخت مخلوط شوند. اگر از برگ موى تازه استفاده مى كنيد بهتر است آنها را چند دقيقه در آب جوش بجوشانيد تا كمى نرم شوند اما اگر از برگ موى كنسرو شده در آب نمك استفاده مى كنيد برگ ها را قبل از مصرف با آب سرد خوب آبكش كنيد.
وسط هر برگ يك قاشق از مخلوط گوشت را بريزيد و آن را به صورت يك بقچه كوچك بپيچيد و در كنار هم داخل يك ظرف پيركس بچينيد. روغن مربوط به سس گوجه فرنگى را در ظرفى داغ كنيد، پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس گوجه فرنگى را اضافه كنيد بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه بجوشد تا گوجه فرنگى پخته و نرم شود. برگ نعناع را اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش ديگر بزند سس را روى دلمه ها بريزيد و روى ظرف پيركس را با يك قطعه كاغذ آلومينيوم بپوشانيد و در فر قرار دهيد و بگذاريد دلمه حدود نيم ساعت در فر با درجه متوسط بپزد سپس از فر خارج كرده و سرو نماييد


دلمه فلفل
150گرم ماكارونى معمولى يا ماكارونى سبز با طعم اسفناج ۱، قاشق سوپخورى روغن زيتون۱، عدد پياز متوسط (حدود ۱۵۰ گرم)، خردشده۲، حبه سير كوبيده۲، عدد فلفل كوچك ريز خردشده،نيم كيلو گوشت چرخ كرده۵۰۰، گرم گوجه فرنگى پوست گرفته و خردشده۸۰، گرم برگ اسفناج خردشده۱، قاشق چايخورى پودر ارگانو۲، عدد فلفل دلمه اى متوسط سبز رنگ۲، عدد فلفل دلمه اى متوسط قرمز۲، عدد فلفل دلمه اى متوسط زرد.
ماكارونى را به شيوه معمولى در ظرف بزرگى از آب جوش و نمك پخته و آبكش كنيد. قبل از ريختن ماكارونى در آب جوش آن را از وسط نصف كنيد.
روغن را در تابه اى داغ كنيد. سير، پياز و فلفل قرمز خردشده را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود سپس گوشت چرخ كرده را افزوده و تفت دهيد تا گوشت كاملاً سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگى را اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد. ۱۰ دقيقه آن را بجوشانيد تا مخلوط غليظ شود. اسفناج را بيفزاييد و بگذاريد بجوشد تا اسفناج نرم شود.در اين مدت غذا را چندبار هم بزنيد. آن را از روى اجاق برداريد و پودر ارگانو را همراه با ماكارونى اضافه كنيد. سر فلفل ها را با يك كارد تيز بريده و جدا كنيد. هنگام خريد فلفل دلمه اى فلفل هايى را كه فرم متقارن و مناسبى دارند انتخاب كنيد. دانه هاى داخل فلفل را جدا كرده و خارج كنيد. يك ظرف پيركس را كمى چرب كنيد. هر يك از فلفل ها را با مخلوط گوشت و ماكارونى پر كنيد. سر فلفل ها را دوباره در جاى خود قرار دهيد و آنها را در ظرف پيركس بچينيد. ظرف پيركس را بدون درپوش در فر قرار دهيد و دلمه را به مدت ۴۵ دقيقه يا تا زمانى كه فلفل ها پخته و اندكى برشته شوند در فر با درجه متوسط بپزيد و سپس سرو نماييد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Major
Major
پست: 422
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 30 مهر 1385, 12:09 pm
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

لطفا" طرز تهیه غذای "لازانیا" را هم بگویید ؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

لازانیا

مواد لازم:
خمیر مخصوص لازانیا=یک کیلو(در حدود 16 تکه)
سوسیس با کالباس=نیم کیلو
پنیر پیتزا رنده شده=150 گرم
کنسرو قارچ=یک قوطی متوسط
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
سس بشامل یا سفید=3 پیمانه
کره=100 گرم
خامه=100 گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
قارچ و سوسیس یا کالباس را ریز خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم آب گوشت و رب گوجه فرنگی را در آن می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن تبخیر شود کمی نمک و فلفل می زنیم.نصف لیوان از سس را به آن مخلوط می نمائیم می گذاریم آهسته چند جوش بزند. در ظرفی آب می ریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب اضافه کرده می گذاریم بجوشد.خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نگردد)بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آنرا آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. ته ظرف نسوز و مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم یک ورقه لازانیا روی آن می چینیم مقداری از مایه گوشتی که قبلا آماده کرده ایم روی آن می ریزیم کمی پنیر رویش می پاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار می دهیم و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و باز کمی پنیر رویش می پاشیم با چند ورقه خمیر لازانیا روی آنرا می پوشانیم بقیه سس را روی آن می ریزیم و بقیه پنیر را هم رویش می پاشیم و کره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار می دهیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت نیم ساعت تا سه ربع ساعت طبخ می نماییم تا روی آن طلایی شود.باید توجه داشت خامه را با سس مخلوط می نماییم.
آشپز آنلاین
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

ماكارونى با بيف استروگانف

۲۵۰ گرم ماكارونى نوارى
۲ قاشق سوپخورى روغن زيتون
۵۰۰ گرم فيله گوساله، خرد شده به صورت نوارهاى باريك
۲ عدد پياز متوسط، خلال شده
۲ حبه سير، كوبيده
۴۵۰ گرم قارچ، ورقه شده
۱ قاشق سوپخورى رب گوجه فرنگى
۱ قاشق سوپخورى سس گوجه فرنگى
نمك و فلفل به اندازه كافى
نصف پيمانه خامه
۱ پيمانه آب گوشت
۲ قاشق چايخورى آب ليمو
در يك قابلمه بزرگ آب ريخته و بر روى حرارت اجاق گاز به جوش آوريد. ماكارونى را در آب ريخته بجوشانيد تا نرم شود سپس آبكش كنيد.
روغن را در تابه اى بزرگ بريزيد و پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوشت فيله را اضافه كنيد و سرخ كنيد تا برشته شود.
قارچ را به آن بيفزاييد و سرخ كنيد تا قارچ پخته و نرم شود. رب، سس، نمك و فلفل، خامه، آب گوشت و آب ليمو را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. بگذاريد به جوش آمده و ۱۰ دقيقه بجوشد. ماكارونى را اضافه و خوب مخلوط كنيد.
صبر كنيد تا ماكارونى داغ شود سپس بلافاصله سرو كنيد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

دلمه فلفل با ماكارونى
۱۵۰ گرم ماكارونى باريك معمولى يا رنگى۲، قاشق سوپخورى روغن زيتون۱، عدد پياز متوسط، خرد شده۲، حبه سير، كوبيده۲، عدد فلفل قرمز كوچك، ريز خرد شده، ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده گوسفند يا گوساله، ۵۰۰ گرم گوجه فرنگى، خرد شده، ۵۰ گرم اسفناج، خرد شده، يك قاشق سوپخورى برگ آويشن، خرد شده (در صورت تمايل)، نمك و فلفل به اندازه كافى، ۲ عدد فلفل دلمه اى سبز، ۲ عدد فلفل دلمه اى زرد، ۲ عدد فلفل دلمه اى قرمز
در قابلمه بزرگى آب ريخته و بر روى اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. ماكارونى را در آن ريخته و بجوشانيد تا نرم شود. آن را در يك آبكش خالى كنيد.
روغن زيتون را در تابه بزرگى ريخته و پياز و سير و فلفل قرمز خرد شده را در آن بريزيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس گوشت چرخ شده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا گوشت سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگى را نيز اضافه كنيد و اين مخلوط را به جوش آوريد. بگذاريد ۱۰ دقيقه بجوشد تا كمى غليظ شود سپس اسفناج را اضافه كنيد و بگذاريد كمى ديگر بجوشد تا برگ اسفناج نرم شود. آن را از روى حرارت اجاق برداريد و ماكارونى و آويشن را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد. سر فلفل ها را پس از شست وشو و خشك كردن آنها برش دهيد و مانند دلمه فلفل معمولى داخل آنها را خالى كنيد. فلفل ها را در يك ظرف پيركس بچينيد و آنها را با مخلوط بالا پر كنيد. سر فلفل ها را در جاى خود قرار دهيد و آنها را به مدت ۴۵ دقيقه بدون درپوش داخل فر كه با حرارت متوسط تنظيم كرده ايد بپزيد تا فلفل ها پخته و كمى برشته شوند.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

ماکارونی قالبی

مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی=1 بسته
گوشت چرخ شده=750 گرم
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره یا روغن آبکرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی=1 پیمانه
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را طبخ و آماده می کنیم،بعد گوشت را با پیاز کمی سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم آبگوشت کمی تبخیر شود.تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک و فلفل بهم می زنیم. ماکارونی آماده شده را با تخم مرغ مخلوط می کنیم،ته ظرف نسوزی را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد دو سه قاشق روغن یا کره آبکرده می ریزیم و یک سوم از ماکارونی را در این ظرف می ریزیم و نصف از گوشت و کمی جعفری را روی آن می ریزیم و باز نصف از بقیه ماکارونی روی گوشت می ریزیم و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و روی گوشت را با بقیه ماکارونی می پوشانیم و در ظرف را می گذاریم و ظرف را می گذاریم کف فر با حرارت 350 درجه نیمساعت تا سه ربع بماند،بعد ظرف را بیرون می آوریم و ماکارونی را در ظرف برمی گردانیم و کمی از سس گوجه فرنگی روی ماکارونی می دهیم و اطراف ماکارونی را با جعفری تزئین می کنیم،جعفری خرد شده را با بقیه سس مخلوط می کنیم و در سس خوری می ریزیم.
آشپز آنلاین
تصویر
Captain II
Captain II
پست: 5147
تاریخ عضویت: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 2:30 pm
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

اسپاگتی با تن ماهی

مواد لازم
اسپاگتی 300 گرم ( 100 گرم برای هر نفر ) – تن ماهی 400 گرم – پوره گوجه فرنگی نیم کیلو- روغن زیتون به مقدار لازم – نمک و فلفل به میزان لازم – رب گوجه 1 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 1 عدد کوچک


چگونگی تهیه
ابتدا پیاز رنده شده را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم0سپس تن ماهی را به آن اضافه می کنیم بعد آب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و یک قاشق رب گوجه برای رنگ دادن بهتر به غذا به آن اضافه می کنیم 0 این مواد باید آنقدر با شعله کم بپزد تا به روغن بیافتد 0 اسپاگتی را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم تا پخته شود و آبکش کرده با مواد مخلوط می کنیم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

ماكاروني با سس بشامل :)



مواد لازم :


ماكاروني نيزه اي يا صدفي= 500 كرم
گوشت چرخ كرده =300 گرم
قارچ =250 گرم
پودر سير= به ميزان دلخواه
ذرت و نخود فرنگي= در صورت دلخواه
پياز=يك عدد متوسط
روغن مايع=نصف ليوان
سس بشامل=2 ليوان


طرز تهیه:


ابتدا پياز را را باروغن تفت مي دهيم تا طلايي شود سپس قارچ را اضافه ميكنيم تا نرم شود هنگامه اضافه كردن قارچ بهتر است شعلع گاز كمي زياد باشد تا قارچ آب نياندازد بعد از آن گوشت را اضافه كرده و به آن پودر سير اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم و حدود نصف ليوان آب مي ريزيم تا بپزد بعد از 15 دقيقه مي توانيم در صورت تمايل كنسرو نخود فرنگي و ذرت را اضافه كرد بعد از آن سس بشامل را اضافه كرده و زير آن را كم ميكنيم تابا هم حدود 5 دقيقه روي گاز باشد
ماكاروني را پخته و آبكش مي كنيم و داخل قابلمه مورد نظر ريخته و مواد را با آن كاملا مخلوط كرده و روي گاز ميگذاريم تا 15 الي 20 دقيق بعد از اينكه بخار آن درآمد و سس كاملا به خورد ماكاروني رفته باشد در صورت تمايل ميتوانيد زودتر و به صورت شل تر ماكاروني را سرو كنيد
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”