غذاهايي براي افراد ديابتي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

غذاهايي براي افراد ديابتي

پست توسط achachi98 »

كوكوي اسفناج و سبزيجات معطر براي افراد مبتلا به ديابتII


مواد لازم :


روغن مايع مخصوص سرخ كردني
به اندازه لازم( به مقدار كم مصرف شود)

تره فرنگي
2 عدد(ريز خرد شود)

اسفناج تازه
175 گرم (خرد شود)

تخم مرغ
5 عدد

پيازچه
4 عدد(ساطوري شود)

سبزي كوكو
150 گرم (حدود 3 مشت)

گردو
20 گرم

نمك و فلفل
به اندازه لازم


توجه: سبزي كوكو شامل گشنيز، جعفري، شويد، تره، پيازچه و كمي نعنا مي باشد.


طرز تهيه:

كمي روغن( حدود 1 قاشق) را در ماهيتابه مي ريزيم تا داغ شود. تره فرنگي ها را خرد كرده در روغن كمي حرارت مي دهيم. سپس اسفناج خرد كرده را به آن مي افزائيم تا اينكه كمي نرم شود.( روي حرارات متوسط 3 دقيقه بماند.) تخم مرغ ها را هم زده، اسفناج، تره فرنگي، پيازچه و تمام سبزيجات را به آن مي افزائيم. سپس نمك، فلفل، گردوي خرد شده را اضافه مي كنيم. مواد را در ماهيتابه ي داراي روغن داغ( روغن حدود 3 قاشق غذاخوري) ريخته، در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا بپزد. بعد آن را پشت و رو كرده، زير گريل داخل فر گذاشته تا طلايي شود.( با آن روش از روغن كمتري استفاده مي شود)


نكات تغذيه اي :

اين غذا به علت دارا بودن سبزيجات متنوع ؛ مقدار زيادي كربوهيدرات پيچيده و فيبر دارد . به همين علت براي افراد ديابتي نوع 2 مفيد مي باشد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي نوع (II)


مواد لازم:


225 گرم( حدود 1 ليوان)
عدس قرمز (شسته شود)

2 عدد ( ساطوري شده)
پياز

2 حبه( ساطوري شده)
سير بزرگ

1 عدد( ساطوري شده)
هويج

2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون خالص

5/1 ليتر
آب مرغ

2 قاشق سوپخوري
سركه

به مقدار لازم
فلفل و نمك

براي تزئين
برگ كرفس

طرز تهيه:

عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.
اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي:

اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”