سمند از قوي ترين خودروهاي جهان شناخته شد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 4500 بار
- سپاسهای دریافتی: 4323 بار
- تماس:
Ami R 940,
من هم RIO سوار شدم و هم سمند.
بايد بگم به هيج وجه از نظر هندلينگ، شتاب، ديد خوب، فرمان نرم و . . . با هيج سمندي قابل قياس نيست.
سمند در قياس با RIO مثل اين مي مونه که شما يه تانک سنگين وزن رو با يک اتومبيل سريع و جمع و جور مقايسه کنيد.
کيفيت پائين قطعات سمند پس از 2 سال نمود عيني پيدا مي کنن:
سروصداي اتاق، خلاصي فرمان، ترمز هاي ضعيف، ديد ضعيف هم در جلو و هم در عقب (گويي در داخل يک نفربر نشسته ايد)، درهايي که به سر و صدا مي افتن، مصرف بنزين نه چندان مطلوب، سنگيني بيش از حد اتاق، چراغ ها و طرح عقب بسيار زشت حتا در مدل LX ، تعميرگاههاي بسيار شلوغ ايران خودرو، ايراد فني در برخي از گيربکس ها که منجر به تعويض گيربکس پس از طي 20 يا 30 هزار کيلومتر مي شن و . . .

من هم RIO سوار شدم و هم سمند.
بايد بگم به هيج وجه از نظر هندلينگ، شتاب، ديد خوب، فرمان نرم و . . . با هيج سمندي قابل قياس نيست.
سمند در قياس با RIO مثل اين مي مونه که شما يه تانک سنگين وزن رو با يک اتومبيل سريع و جمع و جور مقايسه کنيد.
کيفيت پائين قطعات سمند پس از 2 سال نمود عيني پيدا مي کنن:
سروصداي اتاق، خلاصي فرمان، ترمز هاي ضعيف، ديد ضعيف هم در جلو و هم در عقب (گويي در داخل يک نفربر نشسته ايد)، درهايي که به سر و صدا مي افتن، مصرف بنزين نه چندان مطلوب، سنگيني بيش از حد اتاق، چراغ ها و طرح عقب بسيار زشت حتا در مدل LX ، تعميرگاههاي بسيار شلوغ ايران خودرو، ايراد فني در برخي از گيربکس ها که منجر به تعويض گيربکس پس از طي 20 يا 30 هزار کيلومتر مي شن و . . .

[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
با سلام،
من مطلبي خوندم راجع به CRASH TEST كه تو امريكا انجام گرفته بود براي ريو ضعيفترين نمره از لحاظ ايمن بودن سرنشينان و احتمال زنده موندنشون داده بود !!!
براي مطالعه بيشتر اين موضوع ، ميتونيد اينجا رو كليك كنيد .
و اين :
و اين :
البته مدلهاي جديد ريو مثل مدل 2005 بهتر شده اند !
موفق و شاد باشيد.
من مطلبي خوندم راجع به CRASH TEST كه تو امريكا انجام گرفته بود براي ريو ضعيفترين نمره از لحاظ ايمن بودن سرنشينان و احتمال زنده موندنشون داده بود !!!
براي مطالعه بيشتر اين موضوع ، ميتونيد اينجا رو كليك كنيد .
و اين :
و اين :
البته مدلهاي جديد ريو مثل مدل 2005 بهتر شده اند !
موفق و شاد باشيد.
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
- تماس:
نه بابا چيچيش خوبه؟؟؟؟؟
من سال 86 يه سمند خريدم و تا حالا فقط 10000 کيلومتر کار کرده ولي اين قدر اين ماشين صدا ميده که انگار نشستي تو يه تانک زمان جنگ جهاني 2وم
2.اصلا وقتي مس شيني تو اين ماشين انگار اين مي مونه که نشستي تو کشتي...قيد سپر عقبت رو که بزن چون حتما مي زنيش به يه جايي...ديد اطرافش رو هم که نگم بهتره
مخصوصا گيربکسش ديگه اصلا آخر ماشينه(از نظر صدا)
من خودم حتي پرايد رو به سمند ترجيه ميدم(بين بد و بد تر)
خداييش خيلي ماشين آشغالي يه
من سال 86 يه سمند خريدم و تا حالا فقط 10000 کيلومتر کار کرده ولي اين قدر اين ماشين صدا ميده که انگار نشستي تو يه تانک زمان جنگ جهاني 2وم
2.اصلا وقتي مس شيني تو اين ماشين انگار اين مي مونه که نشستي تو کشتي...قيد سپر عقبت رو که بزن چون حتما مي زنيش به يه جايي...ديد اطرافش رو هم که نگم بهتره
مخصوصا گيربکسش ديگه اصلا آخر ماشينه(از نظر صدا)
من خودم حتي پرايد رو به سمند ترجيه ميدم(بين بد و بد تر)
خداييش خيلي ماشين آشغالي يه
Shiraz Fun Club: