
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
کنگر:1/5 کیلو
نعناع و جعفری:1/5 کیلو
آبلیمو:نصف استکان
پیاز:1عدد
روغن:100گرم
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم.بعد گوشت را تکه تکه می کنیم با 5 لیوان آب با پیاز سرخ شده می گذاریم بپزد.کنگر را تمیز می کنیم . تیغ های آن را می گیریم و پس از شستن خرد می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم . نعناع و جعفری را هم پاک کرده ،می شوئیم و خرد می کنیم .سپس در روغن کمی سرخ کرده ،با کنگر در گوشت می ریزیم ،میگذاریم با حرارات ملایم آرام بجوشد و له نشود . در آخر آبلیمو و نمک را به خورش اضافه می کنیم.