تره فر نگی
لازم برای 6 نفر:
گوشت : :2قاشق فرنگی: لیمو:نصف کمی و فلفل به مقدار
لازم:
فرنگی را تمیز می کنیم برگ های سبز را جدا می کنیم و آن قسمت های سفید را خرد می کنیم و می شوئیم .انها را در آبگوشت می ریزیم تا بپزد .آرد را در کمی روغن یا کره تفت می کنیم ودر آبگوشت روی تره فرنگی می ریزیم و هم می زنیم تا آرد کاملا حل شود و می گذاریم سوپ غلیظ شود و به اندازه نمک در آن می ریززیم .زرده تخم مرغ ها را در ظرفی خوب می زنیم و آب لیمو را روی آن میریزیم این مایه در در سوپ می ریزیم و هم می زنیم بعد خامه را روی سوپ می ریزیم.
منبع:کتاب هنر آشپزی
سوپ
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
- پست: 168
- تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
- محل اقامت: همین جا
- سپاسهای ارسالی: 156 بار
- سپاسهای دریافتی: 438 بار
سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
تره فرنگی سرشار از ویتامین و ضد عفونی کننده دستگاه گوارش است . سیب زمینی خام و تره فرنگی را درون مخلوط کن ریخته روی گاز گذاشته وقتی 15 دقیقه حباب زد سوپ آماده است یادتان باشد آب لیمو بعد از پخت به غذا اضافه می شود
مواد لازم
سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
تره فرنگی............................................................................3 بوته
گشنیز..............................................6 شاخه معادل 1 پیمانه کوچک
شوید...............................................6 شاخه معادل 1 پیمانه کوچک
آرد گندم ............................................................3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی.......................................................................5 عدد
آب مرغ ...............................................................................2 لیتر
آب لیمو مهرام............................................................به مقدار لازم
مواد لازم
سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
تره فرنگی............................................................................3 بوته
گشنیز..............................................6 شاخه معادل 1 پیمانه کوچک
شوید...............................................6 شاخه معادل 1 پیمانه کوچک
آرد گندم ............................................................3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی.......................................................................5 عدد
آب مرغ ...............................................................................2 لیتر
آب لیمو مهرام............................................................به مقدار لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
- پست: 168
- تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
- محل اقامت: همین جا
- سپاسهای ارسالی: 156 بار
- سپاسهای دریافتی: 438 بار
سوپ سبزی(ایتالیایی)
مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است=100 گرم
لوبیای سبز نازک=200 گرم
نخود سبز از پوست درآمده=یک لیوان
کدوی سبز کوچک=2 عدد
هویج کوچک=3 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده=2 قاشق سوپخوری
میخک در صورت تمایل=2 عدد
لوبیای قرمز خشک=100 گرم(نصف لیوان)
کره=50 گرم
آبگوشت=4 لیوان(یا 2 عدد قرص سوپ که در 4 لیوان آب حل شده)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.
ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است=100 گرم
لوبیای سبز نازک=200 گرم
نخود سبز از پوست درآمده=یک لیوان
کدوی سبز کوچک=2 عدد
هویج کوچک=3 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده=2 قاشق سوپخوری
میخک در صورت تمایل=2 عدد
لوبیای قرمز خشک=100 گرم(نصف لیوان)
کره=50 گرم
آبگوشت=4 لیوان(یا 2 عدد قرص سوپ که در 4 لیوان آب حل شده)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
-
- پست: 12
- تاریخ عضویت: شنبه 5 بهمن 1392, 4:19 pm
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
سوپ گیاهی ایتالیایی
سوپ گیاهی ایتالیایی
مواد لازم:
نخود:یک سوم پیمانه
کلم برگ خورد شده:2 پیمانه
گوجه فرنگی : 4عدد
جو: نصف پیمانه
هویج متوسط : 2 عدد
ساقه کرفس : 1پیمانه
کدو : 2پیمانه
سیب زمینی : 2عدد متوسط
جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات 1 عدد
نمک، فلفل، ادویه جات : به میزان لازم
روغن زیتون الیت : به میزان لازم
طرز تهیه:
مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم .نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم را به مدت 1 ساعت جداگانه می پزیم و سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی و عصاره سبزیجات به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد و در آخر جعفریهای خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون الیت سرو می کنیم
مواد لازم:
نخود:یک سوم پیمانه
کلم برگ خورد شده:2 پیمانه
گوجه فرنگی : 4عدد
جو: نصف پیمانه
هویج متوسط : 2 عدد
ساقه کرفس : 1پیمانه
کدو : 2پیمانه
سیب زمینی : 2عدد متوسط
جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات 1 عدد
نمک، فلفل، ادویه جات : به میزان لازم
روغن زیتون الیت : به میزان لازم
طرز تهیه:
مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم .نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم را به مدت 1 ساعت جداگانه می پزیم و سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی و عصاره سبزیجات به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد و در آخر جعفریهای خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون الیت سرو می کنیم