انواع پيتزا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

انواع پيتزا

پست توسط gigi64 »

پيتزاى صبحانه

تصویر
نوشين ديانتى: پيتزا به عنوان غذايى ايتاليايى در جهان شناخته شده است. پيتزاى ايتاليايى اصل، نان نازكى است كه با سس و پنير مزه دار شده و گاهى اوقات هم خوراكى هاى ديگر مانند سوسيس يا زيتون روى آن گذاشته مى شود. پيتزايى كه در رستوران هاى ايران طبخ مى شود با اين همه اجزا و افزودنى ها كاملاً ايرانى است. البته جاى هيچ نگرانى نيست و اين حق ما ايرانى هاست كه پيتزا را هر طور كه خودمان دوست داريم، درست كنيم. زيرا قديمى ترين اسناد و مدارك موجود درباره پيتزا حاكى از آن است كه حدود ۶ قرن قبل از ميلاد مسيح و در زمان پادشاهى داريوش، سربازان ايرانى در رژه هاى طولانى خود از نان گرد، نازك و مسطحى تغذيه مى كردند كه روى آن با رديفى از خرما و سپس پنير پوشانده شده بود. پيتزا از قرن شانزدهم كم كم به صورت امروزى درآمد و از اواخر قرن نوزدهم ساكنان ناپل ايتاليا اين غذا را به عنوان صبحانه، ناهار يا شام ميل مى كردند و از آنجا به آشپزخانه ها و رستوران هاى سراسر دنيا راه يافت. اگر شما هم از طرفداران پيتزا هستيد و به خصوص آن را براى صبحانه دوست داريد، نوعى پيتزاى آسان بدون خمير را امتحان كنيد.
طرز تهيه: تخم مرغ ها را خوب به هم بزنيد، يك پيمانه شير را به آن بيفزاييد و كنار بگذاريد. كمى سس به يك ماهيتابه آهنى بزنيد و روى آن را به ترتيب با قورمه گوشت و سبزى، سوسيس آماده شده و پنير رنده شده (پنير چدار بهتر است) بپوشانيد. اگر دوست داشته باشيد، مى توانيد خلال پياز، فلفل دلمه اى، سس تند يا سالسا، نمك و فلفل سياه يا هر افزودنى ديگرى كه مايل باشيد هم اضافه كنيد. مخلوط تخم مرغ و شير را در ماهيتابه بريزيد و روى آن را صاف كنيد. ظرف را در فر بگذاريد كه قبلاً با دماى ۳۷۵ تا ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم شده به مدت ۳۰ دقيقه حرارت دهيد. مواظب باشيد نسوزد!

پيتزاي سوسيس ( زمان پخت: 15دقيقه )

مواد لازم براي براي 4 نفر:

2 ق.س روغن زيتون - 4 دانه سير له شده- 1فنجان گوجه فرنگي خرد شده 120 گرم پنير پيتزا - 1 عدد فلفل سبز - 1 عدد پياز - 120 گرم سوسيس خرد شده - 1 ق. چ مرزنگوش يا آويشن- نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

خميرپيتزا را با وردنه پهن کنيد و سير را روي آن بپاشيد و روغن زيتون را هم روي آن بماليد. سپس گوجه فرنگي را روي خمير پهن کنيد. پنير پيتزا را اضافه کنيد. لبه هاي خمير را خالي بگذاريد. ته يک تابه را چرب کرده و فلفل و پياز را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. سبزيجات را روي پنير پيتزا بچينيد و بگذاريد 15 دقيقه در فر با درجه 45 درجه فارنهايت بماند.

ارزش غذايي( 2برش پيتزا): کالري : 441 چربي: 17 پروتئين 14 فيبر: 4 سديم: 820 کربوهيدرات:55


تصویر

پيتزاي سفيد ( زمان پخت: 15 دقيقه )

مواد لازم براي براي 4 نفر:
2 ق.س روغن زيتون - 4 دانه سير له شده - 1 فنجان گوجه فرنگي خرد شده - 120 گرم پنير پيتزا رنده شده - يک عدد پياز سفيد حلقه اي و نازک خرد شده - 1ق.چ مرزنگوش خشک يا سبزيجات معطر خرد شده - نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهيه:
خمير پيتزا را با وردنه پهن کرده سپس سير را روي آن بپاشيد و به ترتيب گوجه فرنگي ، پنير پيتزا را روي سير بريزيد. لبه هاي خمير را خالي بگذاريد. بعد حلقه هاي پياز را روي پنير قرار دهيد. سپس آنرا درون فر گذاشته تا رنگ آن قهوه اي شود. پس از 15 دقيقه به آن نمک و فلفل زده و پيتزا را برش دهيد.

ارزش غذايي: کالري : 409 چربي: 13 پروتئين 54 فيبر: 4 سديم: 747 کربوهيدرات:55


پيتزا پنير ( زمان پخت: 15 دقيقه )

مواد لازم براي براي 4 نفر:

خمير آماده پيتزا2 عدد، روغن زيتون 2 ق.س ، سير 4 حبه، 2 فنجان گوجه فرنگي، 1 ق. چ آويشن، 120 گرم پنير پيتزا، نمک و فلفل سياه به ميزان لازم.

طرز تهيه:

سطح کارتان را با روغن زيتون چرب کرده سپس خمير را باز کرده و سير را روي آن بپاشيد. سپس گوجه فرنگي و بعد پنير کم چرب را بپاشيد. اطراف خمير را خالي بگذاريد. سپس خمير را داخل فر که قبلا گرم کرده ايد به مدت 15 دقيقه بگذاريد. بعد نمک و فلفل بزنيد و سپس برش زده و سرو کنيد.

ارزش غذايي: کالري : 376 چربي: 9 پروتئين: 17 کلسترول: 6 سديم: 825 کربوهيدرات:57 فيبر:4


ميني پيتزاي بادمجان ( زمان پخت: 13 دقيقه )

مواد لازم براي براي 4نفر:

1 عدد بادمجان ورقه شده، 4 ق.چ روغن زيتون، يک دوم ق.چ نمک، يک هشتم ق.چ فلفل سياه،سس پستا (پياز سرخ شده، گوشت و رب) 120 گرم کالباس گوشت، يک دوم فنجان پنيرچرب

طرز تهيه:

فر را گرم کنيد . روي بادمجان را با روغن زيتون و نمک و فلفل بماليد و به مدت 8 دقيقه درون فر روي کاغذ روغني گذاشته تا قهوه اي شود. بعد 1 ق.س از سس پستا را روي هر ورقه بادمجان بماليد و رويش را کالباس و پنير خرد شده بريزيد و بگذاريد داخل فر تا پنير ها آب شوند.

ارزش غذايي: کالري : 146 چربي: 8.9 کلسترول:18 پروتئين 8.8 فيبر: 3 سديم: 684 کربوهيدرات:8.5


طرز تهيه پيتزا با خمير گندم كامل

ميتوانيد نان اين پيتزا را پس از طلايي شدن با پارچه اي پوشانده، در دماي اتاق نگه داريد تا كاملا سرد شود و هر زمان كه ميل داشتيد محتويات آنرا اضافه كرده، نوش جان كنيد.
پيتزا با خمير گندم كامل


مواد لازم
• 450 گرم خمير نان گندم كامل (ميتوانيد از فروشگاههاي نان فانتزي تهيه كنيد)
• 1 پيازچه يا تره فرنگي كوچك
• ¼ يك فلفل دلمه اي متوسط زرد يا سبز
• ½ پيمانه سس گوجه فرنگي مخصوص پيتزا آماده يا خانگي (مخلوط سس گوجه فرنگي، ادويه، كمي شكر و آب گوجه فرنگي براي رقيق شدن)
• 1 و نيم پيمانه پنير پيتزاي رنده شده يا مخلوطي از چند پنير مورد علاقه
• انواع سبزيجات، پپروني خرد شده، قارچ تازه و ... به مقدار دلخواه

روش تهيه
1. خمير نان را به شكل دايره اي به قطر 28 سانتيمتر، روي سطحي كه كمي آرد پاشيده ايد باز كنيد. خمير را به قالب پيتزا يا پاي (ترجيحا از نوعي كه كف آن جدا ميشود) منتقل كنيد و آن را در كف ظرف و كناره هاي آن فشار دهيد تا به شكل قالب دربيايد. سپس تمام سطح آن را با چنگال سوراخ كنيد تا پف نكند. خمير را به مدت 12 تا 15 دقيقه در فري كه روي حرارت 400 درجه فارنهايت يا 204 درجه سانتيگراد گرم شده قرار دهيد تا طلايي شود.

2. در اين فاصله، پيازچه يا تره فرنگي و فلفل دلمه اي را به شكل نوارهاي باريك ببريد. در يك ماهيتابه متوسط مقدار كمي آب جوش ريخته فلفل و پيازچه را به مدت 2 تا 3 دقيقه در آن ميپزيم تا كمي نرم شود، سپس در آبكش ميريزيم تا آب آن كاملا گرفته شود.

3. روي خمير پخته و داغ را با سس پيتزا ميپوشانيم، پنير را روي آن پخش كرده، پيازچه يا تره فرنگي و فلفلها و همچنين باقي مواد مورد علاقه خود را روي آن قرار ميدهيم.

4. پيتزا را به مدت 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه پنير آب شده و پيتزا كاما داغ و پخته شود، داخل فر قرار ميدهيم.

5. نكته : "نان اين پيتزا را ميتوان از قبل تهيه كرد و به مدت 24 ساعت در كيسه يا ظرف دربسته و در دماي داخل اتاق نگهداري نمود."


[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 258
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 29 تیر 1385, 3:36 am
محل اقامت: دانشگاه
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار
تماس:

پست توسط borhan »

دستتون درد نکنه...
اگه لطف کني طرز تهيه ي پيتزا بيفم بگي ممنون ميشم :grin:
زود ازدواج کردن اشتباهه،ولي دير ازدواج کردن اشتباهي بزرگتر..
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پیتزا مارگاریتا

پست توسط gigi64 »

پیتزا مارگاریتا

این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمده است.

تصویر

مواد لازم برای خمیر
• 2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه آرد
• یک بسته مخمر
• ¼ ق.چ. نمک
• 1 پیمانه آب گرم
• 2 ق.س. روغن مایع یا روغن زیتون

روش تهیه خمیر
1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.

2- شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.

مواد لازم برای روی پیتزا
• 1 ق.س. روغن زیتون
• 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده (حدود 1 و 3/1 پیمانه)
• 1 ق.س. ریحان تازه خرد شده
• 2 حبه سیر ریز خرد شده
• 2 ق.س. رب گوجه فرنگی
• 450 گرم پنیر موتزارلا ورقه شده
• برگ تازه ریحان

روش تهیه
1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.

2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.

3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

recipes.bhg.com

منبع: مجله اینترنتی فریا
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1487
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 2 آذر 1385, 7:26 pm
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN »

 پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده

مواد لازم:   
 
  گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
چیپس= 35 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
خمیر پیتزا= 2 عدد
پنیر رنده شده= 1 فنجان
خامه سفت= نصف فنجان  

 
برای روی پیتزا:   
 
 
پیاز= نصف پیاز
کدو سبز بزرگ= 2 عدد
آب لیمو= 1 قاشق غذاخوری
خامه سفت= 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:   
 
 
ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.  
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: انواع پيتزا

پست توسط achachi98 »

 [SIZE=150]پیتزای گوشت و پیاز 
   
   
   

  لازم برای 1 نفر: 

  پیتزا:  
  پیتزا:100  
  چرخ کرده:250  
  درشت: 
  سبز دلمه ای:  
  و فلفل به مقدار  
   
   

  تهیه: 
   

  چرخ کرده را با یک عدد پیاز سرخ شده کمی تفت می دهیم. یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن میریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم می گذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد تا آب ان تمام شود . دو پیاز دیگر را خرد کرده تفت می دهیم تا کمی طلایی شود بعد در یک ظرف نسوز گرد خمیر پیتزا را باز می کنیم و روی خمیر گوشت آماده شده را می ریزیم وبعد پیاز را اضافه می کنیم و روی پیاز هم فلفل سبز را خرد کرده میریزیم و نمک هم کمی روی این مواد می پاشیم .پنیر را روی پیتزا رنده می کنیم .فر را با حرارت 350 درجه گرم می کنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت 20 دقیقه می گذاریم بعد ظرف را روی اخرین پنجره بالای فر می گذاریم تا حدود یکربع بماند و روی ان طلائی شود. 
   
   
 :کتاب هنر آشپزی ایران(تالیف فروغ نجاتی) 

 
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 338
تاریخ عضویت: دوشنبه 29 تیر 1388, 11:08 am
محل اقامت: شيراز
سپاس‌های ارسالی: 337 بار
سپاس‌های دریافتی: 1377 بار

Re: انواع پيتزا

پست توسط ستاره شب تار »

خوشمزه بود مرسي
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن

با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

پیتزا افتابگردان

پست توسط poroshat »

مواد لازم براي خمير:
آرد سفيد=2 و 2/1 ليوان
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
شكر=1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون=4/1 ليوان
آب گرم=2/1 ليوان
شير گرم=2/1 ليوان
مواد لازم براي پيتزا:
سس گوجه فرنگي=به مقدار لازم
زيتون سياه خرد شده=به مقدار لازم
پياز ريز شده=1 عدد
فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
گوجه فرنگي ريز شده=1 عدد
قارچ ريز شده=به مقدار لازم
پودر سير=كمي
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير پيتزا:
1. ابتدا مواد خشك را با هم مخلوط كنيد.
2. روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. شير گرم را به مواد اضافه كرده با دست مواد را ورز دهيد سپس در آخر آب را كم كم به مواد اضافه كرده با دست ورز دهيد تا زمانيكه خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
4. خمير را در ظرف سرداري به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.



تصویر




5. خمير را در ظرف دايره اي شكل مخصوص پيتزا به صورت دايره اي بزرگ باز كرده روي آن با چنگال بزنيد و طبق شكل برش دهيد.





تصویر







تصویر




تصویر




6. ابتدا طبق شكل اطراف خمير را با قاشق سس گوجه فرنگي كشيده سپس مواد لازم براي پيتزا را با هم مخلوط كرده روي خمير بريزيد. روي مواد را پنير پيتزاي رنده شده بپاشيد.



تصویر







تصویر




7. خمير را طبق شكل برگردانده سپس طرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 17 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه پيتزا درست شود.



تصویر




تصویر







نكته: براي اينكه پيتزا پف كند و خمير نشود ابتدا پيتزا را با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا بپزيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

Re: پیتزای تست

پست توسط poroshat »

 پیتزای تست


مواد لازم:  
 
نان تست=به مقدار لازم
پودر اورگانو=به مقدار لازم
زيتون و قارچ خرد شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
پنير ورقه اي=به مقدار لازم
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم

طرز تهيه:  
 
1. اطراف نانهاي تست را با كارد جدا كنيد.
2. سيني مخصوص فر را چرب كرده نانها را در آن بچينيد.
3. روي نانها را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.
4. روي هر كدام از نانها پنير ورقه اي گذاشته و روي پنير كمي پودر اورگانو بپاشيد.
5. روي نانها قارچ و زيتون خرد شده ريخته سپس روي نانها پنير موزاريلا رنده شده بپاشيد.
6. نانهاي تست را به مدت 10 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد و با حرارت بالا بپزيد يا تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.  
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: انواع پيتزا

پست توسط achachi98 »

پيتزاي قيفي



  لازم:  تصویر   مرغ 100 گرم
قارچ 30 گرم
فلفل‌دلمه‌اي 20 گرم
پنيرپيتزا 70 گرم
خمير پيتزا قيفي يك عدد
پياز 20 گرم
روغن 20 گرم
عصاره مرغ نصف قرص
زيتون بدون هسته يك   تصویر   تهيه: 
  را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سينه مرغ خرد شده را اضافه مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم، پس از آن فلفل‌دلمه‌اي و قارچ را اضافه و روي آن عصاره مرغ مي‌ريزيم و مي‌گذاريم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روي آن پنيرپيتزا مي‌ريزيم. يك دقيقه كه به همراه بقيه مواد تفت خورد، داخل خمير قيفي مي‌ريزيم و روي آن را با فلفل‌دلمه‌اي و زيتون چهار قاچ شده تزئين مي‌كنيم و داخل مايكروفر يا فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد يا 330 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه قرار مي‌دهيم. 

 [External Link Removed for Guests] 
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”