غذاهاي خارجي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 674
تاریخ عضویت: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 9:33 am
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

اسپاگتی به روش مکزیکی

پست توسط atropak »

مواد لازم:
اسپاگتی رشته ای=500 گرم
سوسیس=4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده=2 عدد
سیر ریز شده=4 حبه
فلفل دلمه سبز=2 عدد ریزشده
روغن زیتون=2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=4 عدد
رب گوجه فرنگی=4 قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
قرص عصاره مگی=1 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
2. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
تصویر
3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.
4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
تصویر تصویر

5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.
تصویر

6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.
تصویر

بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان...
 [External Link Removed for Guests] 
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 35
تاریخ عضویت: جمعه 25 مرداد 1387, 7:00 pm
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

*بوریتو با مرغ و برنج (غذای مكزیكی)

پست توسط sky_blue »

   
بوریتو با مرغ و برنج (غذای مكزیكی)


[External Link Removed for Guests]

بوریتو تقریباً یك نوع ساندویچ سنتی مكزیكی است كه مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.


مواد لازم:


90 گرم
برنج
یك قاشق غذاخوری
روغن
یك عدد
پیاز خرد شده
نصف قاشق چایخوری
میخك پودر شده
یك قاشق چایخوری
پودر اورگانو
200 گرم
گوجه فرنگی رنده شده
2 تكه
سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست
150 گرم
پنیر چدار رنده شده
8 عدد
تورتیلا با آرد سفید
به مقدار كافی
نمك




طرز تهیه:

1- برنج را در آب جوشان یكی دو جوش می دهیم و آبكش می كنیم.

2- روغن را در ماهیتابه گرم كرده و پیاز را تفت می دهیم تا كمی طلایی شود. سپس پودر میخك و پودر اورگانو( یك نوع سبزی برای معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمی تفت می دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می كنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

3- مرغ را می پزیم. سپس آن را خرد كرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می كنیم.

4- فر را از قبل در حرارت 160 درجه ی سانتیگراد گرم می كنیم.

5- نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می گذاریم تا نرم شوند


[External Link Removed for Guests]



6- از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است. تورتیلا یك نوع نان مكزیكی شبیه لواش است. در صورت تهیه نكردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده كنید.

7- هر كدام از بوریتوها را كه درست كردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می بندیم و داخل فر می گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست كردن همه ی بوریتوها، سرو می كنیم.


نكات تغذیه ای :

این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای كودكان به خصوص كودكان كم وزن ، مناسب است، زیرا:

1- به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند.

2- به علت داشتن پنیر چدار دارای كالری بالایی است.

برای جذاب شدن شكل غذا می توانید آن را با انواع سبزی ها و سس گوجه تزیین كنید.


" تورتیلا با آرد سفید"


[External Link Removed for Guests]

از این دستور حدود 12 عدد تورتیلا به اندازه ی 25 سانتیمتر به دست می آید.


مواد لازم:

500 گرم
آرد سفید
یك دوم قاشق مرباخوری
بیكینگ پودر
كمی
نمك
100 گرم
روغن جامد (یا مارگارین)
حدود یك دوم لیوان
آب گرم



طرز تهیه:

1- آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه ای مخلوط كرده و با روغن جامد آمیخته، سپس كم كم آب را اضافه می كنیم تا جایی كه خمیر به دست نچسبد.

2- خمیر را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقیقه در كیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.

3- خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می كنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.

4- هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز می كنیم. هر دایره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتیمتر باشد.

5- یك ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای كه تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می كنیم و بدون روغن هر نان را حدود یك دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار می گذاریم.

6- نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشك نشود.
Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

ساندويچ برگر مكزيكي

پست توسط عشق بی وفا »

تصویر

مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 1 كيلو
پياز رنده شده 1 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
خردل 1 قاشق مرباخوري
فلفل سبز نرم شده 1 عدد
كاهو به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي به مقدار لازم
سس مايونز به مقدار لازم



طرز تهيه :

گوشت را با پياز، نمك، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط مي كنيم. از مواد مخلوط شده كمي بر مي داريم و به شكل همبرگر گرد مي كنيم.سپس به مدت 2 ساعت در يخچال مي گذاريم.سپس همبرگرها را در كمي روغن كه در ماهيتابه ريخته ايم سرخ مي كنيم تا طلايي رنگ شود.همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان ساندويچي گرد مي گذاريم و روي آن را با سس مايونز ، كاهو و سس گوجه فرنگي مي پوشانيم.
Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

يك نوع پلوي لبناني به نام مجبوس

پست توسط عشق بی وفا »

تصویر

مواد لازم :
برنج= 4 پيمانه 4 پيمانه
فلفل دلمه اي 2 عدد
گوجه فرنگي فيله شده 4 عدد
پياز سرخ شده 6 قاشق غذاخوري
فيله ي مرغ 500 گرم
هل درسته 1 قاشق مرباخوري
زيره سياه نيمه كوب 1 قاشق مرباخوري
پودر كاري 1 قاشق مرباخوري
دارچين 1 قاشق مرباخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه درسته 1 قاشق غذاخوري
زعفران آب كرده 3 قاشق مرباخوري
برگ بو 2 عدد
كره و روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم



طرز تهيه :

برنج را آبكش كرده و كنار مي گذاريم.

فيله هاي مرغ را با نمك و فلفل مزه دار كرده و بعد در كره تفت مي دهيم (فيله ها را ابتدا با بيفتك كوب مي كوبيم و بعد مزه دار مي كنيم).

پياز سرخ شده را با فيله ي گوجه فرنگي روي حرارت متوسط گذاشته تفت مي دهيم. بعد از 3 دقيقه زيره ي سياه، دارچين، زردچوبه، برگ بو، پودر كاري و فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه اي اضافه كرده و خوب با هم مخلوط مي كنيم تا مواد غلظت بگيرند.

در آخر هم زعفران را اضافه مي كنيم. نيمي از اين مواد را لابلاي برنج آبكش ريخته و دم مي كنيم. بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف كشيده و بقيه مواد را روي آن مي ريزيم. ( زمان كشيدن برنج، برگ بو را درمي آوريم)

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: غذاهاي خارجي

پست توسط achachi98 »

پاكورا(غذاي هندي)

مواد لازم:
آرد سفيد:4/1 ليوان
آرد نخود:4/3 ليوان
پياز نگيني شده ريز:2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ريز شده:1 يا 2 عدد
گشنيز ريز شده:4/1 ليوان
شويد ريز شده:4/1 ليوان
تره فرنگي ريز شده:كمي
بيكينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
زردچوبه:1 قاشق چايخوري
نمك:به مقدار لازم
آب:3/1 ليوان
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. آرد سفيد و آرد نخود و بيكينگ پودر و نمك و زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنيد.
2. پياز ريز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد سپس مواد را با قاشق هم بزنيد.
3. سبزيجات ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
4. از مواد به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در ماهيتابه ريخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقيه مواد را به همين طريق سرخ كنيد.
5. پاكورا را به صورت گرم ميل كنيد همراه با سس فلفل يا سس گوجه فرنگي ميل كنيد.


منبع: آشپز آنلاین
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1921
تاریخ عضویت: شنبه 29 خرداد 1389, 5:45 pm
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

کیبه غذای ملی لبنان

پست توسط رونین »

كیبه نوعی كوفته لبنانی، و غذای ملی این كشور است. كسی نیست كه به لبنان سفر كند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . كیبه به اشكال و طرق مختلف تهیه و سرو ‌می‌شود كه در اینجا ، نوع ساده آن را شرح ‌می‌دهیم.گوشت كیبه، باید خوب نرم شود. در قدیم گوشت این غذا را ‌می‌كوبیدند. اما امروزه در قصابی‌ها گوشت كوبیده و مخصوص كیبه پیدا ‌می‌شود، ولی درمنزل هم ‌می‌توان این گوشت را تهیه نمود .

مواد لازم

500 گرم ( دو بار چرخ شود) گوشت گوسفند بی چربی

2 لیوان بلغور گندم پخته و آبكش شده

یك عدد پیاز متوسط

به میزان لازم فلفل و نمك

یك قاشق مرباخوری ادویه مخلوط لبنان
مقداری آب یخ یا یخ خرد شده

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده كنید، فلفل را نیز ریز خرد كرده و با گوشت مخلوط كنید ؛ سپس بلغور، نمك، فلفل و ادویه را بیفزایید و با كمی‌آب یخ یا یخ خرد شده به طور كامل ورز دهید. اضافه كردن یخ باعث ‌می‌شود، گوشت نرم شود و خنك باقی بماند، هم چنین زیاد چربی پس ندهد.از آن جا كه برای درست كردن این غذا باید گوشت را زیاد ورز دهیم ، ‌می‌توانیم گوشت را 2 بار دیگر از چرخ رد كرده ، یا از خرد كن‌های برقی استفاده كنیم تا نرم شود. سپس بهتر است مواد كوفته را چند ساعت در یخچال بگذاریم تا سرد شود. بعد، از یخچال درآورده و دوباره چند دقیقه ورز ‌می‌دهیم

آن گاه دستمان را مرطوب ‌می‌كنیم و از مایه به اندازه نارنگی كوچك بر‌می‌داریم و كف دستمان پهن ‌می‌كنیم . از مایه وسط كیبه یك قاشق غذاخوری ‌می‌گذاریم ، اطراف را به هم ‌می‌رسانیم؛ سپس به شكل دوك به آن فرم ‌می‌دهیم و در روغن سرخ ‌می‌كنیم. هم چنین ‌می‌توانیم یك ظرف فر را چرب كرده و نیمی‌از مواد را بریزیم و با دست پهن كنیم. آن گاه از مایه وسط كیبه بر روی آن پخش كرده و بقیه مواد كیبه را ‌می‌ریزیم و پهن ‌می‌كنیم . بعد با چاقو به شكل لوزی برش ‌می‌دهیم و كمی‌ روغن روی آن ‌می‌ریزیم( تا روغن درون آن نفوذ كند).

سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتی گراد ‌می‌گذاریم تا بپزد و روی آن طلایی شود( ‌می‌توانیم ابتدا فویل بكشیم و در آخر برداریم.)
ادویه مخلوط لبنان: فلفل بهار، دارچین و جوز هندی را به صورت پودر در آورده و به طور كامل با هم مخلوط ‌می‌كنیم.

مواد لازم برای تهیه مایه وسط كیبه:(به روش سنتی)
3 قاشق غذاخوری روغن

یك دوم فنجان خلال بادام

2 عدد ( ریز خرد شود) پیاز متوسط

500 گرم گوشت چرخ شده

به اندازه كافی نمك و فلفل

یك دوم قاشق مرباخوری ادویه مخلوط لبنان

یك چهارم قاشق مرباخوری دارچین

روغن را در ماهی تابه گرم ‌می‌كنیم و بادام را در آن طلایی كرده و كنار ‌می‌گذاریم.سپس پیازوادویه‌ها را ریخته ، گوشت را اضافه ‌می‌كنیم و تفت ‌می‌دهیم تا گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط ‌می‌كنیم.
مواد لازم برای تهیه مایه وسط كیبه نوع دوم:
یك دوم فنجان یا حدود 80 گرم بادام

400 گرم گوجه فرنگی ( ریز خرد شده)

یك قاشق مرباخوری دارچین

یك فنجان جعفری خرد شده
بادام را در روغن تفت داده و با بقیه مواد مخلوط ‌می‌كنیم.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار


زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”