نكاتی در مورد شیر و تخم مرغ

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

نكاتی در مورد شیر و تخم مرغ

پست توسط ganjineh »

لطفا از انتقال این تاپیک به بخش اشپزی خودداری شود :-o به محض اینکه وقتش شد خودم این کار را می کنم :-o :( :(


مصرف تخم مرغ و ماهي همزمان:

امام رضا (عليه السلام) فرمودند: استفاده تخم مرغ با ماهي باعث نقرس و فلج و بواسير و درد دندان مي شود.





دفع بوي سوختگي از شير:

اگر شير شما بوي سوختگي گرفته ظرف شير را داخل آب سرد بگذاريد و به اندازه بسيار، كم تقريبا يك هشتم قاشق چاي خوري نمك به آن اضافه كنيد.





جلوگيري از سر رفتن شير:

◄ براي جلوگيري از سررفتن شير قطعه اي سنگ به اندازه گردو را كاملا شسته و بعد آن را داخل قابلمه شير بيندازيد.

◄ داخل قابلمه شيرملاقه اي قرار دهيد بطوريكه دسته آن را روي لبه ظرف باشد، اين كار از سر رفتن آن جلوگيري مي كند.





زود كف كردن سفيده تخم مرغ:

براي اين كار كمي نمك به آن اضافه كنيد سپس هم بزنيد خيلي زودتر از موقع كف خواهد كرد.





استفاده از سفيده تخم مرغ به جاي چسب:

سفيده تخم مرغ را آن قدر بزنيد كه سفت شود، به طوري كه اگر ظرف را برگردانيد سفيده از ظرف نريزد، از اين سفيده مي توان به عنوان چسب استفاده كرد.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

تخم مرغ سالم را بشناسید.


تخم مرغ یکی از موارد پر مصرف در پخت بسیاری از غذاهاست.بنابراین خرید تخم مرغ هایی تازه و سالم مفید است.
به هنگام انتخاب و خرید تخم مرغ نکات زیر را به خاطر داشته باشید:
_تخم مرغ های سالم باید با توجه به وزن شان سالم باشند.
_باید پوسته سخت و محکم داشته باشند. زمانی که تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم،زرده ی آن باید گرد و برجسته و سفیده ی آن ژله مانند باشد.
_برای تست تازگی تخم مرغ،یک تخم مرغ را داخل کاسه ای پر از آب بیندازید. اگز تخم مرغ در ته ظرف ایستاد، تازه است. ولی اگر روی آب شناور ماند دلیل بر کهنه بودن آن است. زیرا داخل تخم مرغ های کهنه هوای بیشتری وجود دارد و همین موجب معلق ماندن آنها می شود.
_سعی کنید تخم مرغ ها را در قسمتی از یخچال نگه دارید که برای مدت طولانی تری تازه بمانند. اگر آنها را داخل در یخچال که جای مخصوص دارد، نگه دارید،فقط 10 روز تازه خواهد ماند اما اگر آنها را داخل جعبه در قسمت پایین یا کف یخچال قرار دهید، برای حداقل 3 هفته تازه باقی می مانند. تخم مرغ ها را در جایی نگهدارید که سر تیزتر آنها به سمت پایین قرار گیرد. تخم مرغ ها وقتی در دمای معمولی اتاق استفاده می شودند،طعم بهتری دارند. بنابریان 1 ساعت قبل از پخت یا نیمرو کردن تخم مرغ ، آن را از یخچال در آورید و در هوای اتاق نگهدارید.
_سفیده های تخم مرغ را که استفاده نشده اند می توان در یخچال نگهداری کرد. البته باید روی سطح ظرفی که با سفیده پر شده است ،کمی آب سدر ریخت. در این صورت می توان آنها را برای چند روز نگه داشت.
_اگر می خواهید سفیده هنگام نیمرو کردن زود تر سفت شود کمی نمک روی سفیده بپاشید.
_برای تهیه ی املتی خوش رنگ و پف دار،کمی آرد ذرت به تخم مرغ ها قبل از هم زدن آنها اضافه کنید.
_برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ ها هنگام آبپز شدن ،پوست تخم مرغ ها را قبل از آب پز کردن،با سوزنی سوراخ کنید.
_اگر تخم مرغی داخل آب جوش ترک برداشت فورا کمی سرگه داخل آن بریزید تا از بیرون زدن سفیده از تخم مرغ جلوگیری کنید.
_اگر پس از اتمام زمان آب پز شدن تخم مرغ ها، آنها را فورا در آب سرد بیندازید دیگر لبه های سفیده ی تخم مرغ تیره یا سیاه رنگ نمی شود.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”