نكاتي در مورد طبخ غذا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

نكاتي در مورد طبخ غذا

پست توسط ganjineh »

آب پز کردن تخم مرغ ترک دار:

اگر تخم مرغی را که می خواهیدآب پز کنید ترک دارد مفداری آب لیمو روی ترک آن بمالید و بعد داخل آب قرار داده تا بپزد .





از بین بردن بوی زهم مرغ در موقع پختن:

در موقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم آن چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید با این کار هم بوی مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری پیدا می کند .





اگر خورش شما شور شد:

اگر خورش شما شور شد اصلا نگران نشوید بلکه یک سیب زمینی پوست کنده و به دو قسمت کنید بعد آن راداخل خورش انداخته تا مدتی بجوشد با این کار شوری خورش را سیب زمینی به خود می گیرد.





از بین بردن بوی ماهی از دست:

1- با محلول آب و سرکه و یا آب نمک بشویید



2- ابتدا دستتان را خیس کنید . سپس کمی زردچوبه به تمام دستتان بمالید چند دقیقه صبر کنید و سپس با

آب و صابون کاملا دستتان را بشویید .


روش پخت سريع سيب زميني:

براي اين كار ابتدا سيب زميني را سوراخ كنيد سپس داخل آب جوش آنها را بپزيد، سريعتر پخته مي شود.





جلوگيري از وا رفتن كوفته:

براي اينكه كوفته هاي شما د رآب از هم نپاشد قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزائيد و حرارت آتش را زياد كنيد.





اگر فلفل غذاي شما زياد شد:

اگر فلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است چند دقيقه قبل از آنكه غذا را از روي حرارت برداريد آب يك عدد ليموترش تازه را در آن بريزيد وخوب هم بزنيد تندي غذا از بين خواهد رفت.





جلوگيري از ترك خوردن سيب زميني:

اگر مي خواهيد هنگام پختن سيب زميني شما ترك نخورد قبل از پختن قدري روغن روي سيب زميني بماليد.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”