غذاهاي سريع

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

غذاهاي سريع

پست توسط achachi98 »

همبرگر


مواد لازم:

نیم کیلو گوشت چرخ کرده بدون چربی
دو عدد پیاز متوسط
یک قاشق مربا خوری نمک
نصف قاشق مربا خوری فلفل



طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نرم رنده میکنیم. گوشت و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکینم تا به حالت چسبندگی برسد. از این مخلوط میتوان چهار همبرگر درست کرد. برای سرخ کردن همبرگرها حتما از تابه چدنی استفاده کنید و تابه را قبل از مصرف روی حرارت داغ کنید. همبرگرها را یکی یکی سرخ کنید. دو یا چند همبرگر را با هم در تابه نیاندازید. اول یک طرف همبرگر را سرخ کرده و بعد طرف دیگر آنرا سرخ کنید.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

استیک با سس قارچ


مواد لازم:

برای سس قارچ:

یک پیمانه آب گوشت
یک قاشق سوپ خوری آرد سفید
50 گرم کره
250 گرم قارچ تازه
یک پیمانه شیر
نمک و فلفل به اندازه کافی

برای استیک:

3 قطعه گوشت فیله یا راسته به وزن تقریبی 250 گرم برای هر قطعه
دو عدد سیب زمینی متوسط
100 گرم نخود فرنگی
شش عدد هویج کوچک
150 گرم کره
نمک و فلفل به اندازه کافی



طرز تهیه:

استیک را باید در تابه چدنی سرخ کرد و در هر نوبت یک استیک را در تابه قرار داد. قطعات گوشت را کمی میکوبیم. دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته میکنیم. هر قطعه گوشت را بطور جداگانه در روغن سرخ میکنیم. سیب زمینیها را پوست کنده و بصورت خلال در میآوریم. سیب زمینیها را تا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سیاه نشود. همزمان با سرخ شدن استیکها اما در تابه ای جداگانه، سیب زمینیها را هم سرخ نمائید. نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه میپزیم.

برای تهیه سس قارج ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب میکنیم. سپس آرد را بدان افزوده و آنرا کمی سرخ میکنیم. آب گوشت را به آرامی داخل آرد میریزیم و همچنان هم میزنیم. آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا سس نرمی بدست آید. سپس شیر بدان افزوده و هم میزنیم. قارچها را شسته و در اندازه های متوسط خرد میکنیم. بعد آنرا در کره سرخ مینمائیم و داخل سس میریزیم و هم میزنیم.

حال استیکها در ظرف گذاشته و روی آنها سس قارچ میریزیم و با سیب زمینی، (نخود فرنگی و هویج پخته) تزئین میکنیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

ساندویچ چیکن سالاد


مواد لازم:

نصف قاشق سوپ خوري سس مایونز
کمی نمك و فلفل سياه
12 برش نان سفيد
نصف فنجان كرفس خرد شده
1 قاشق سوپ خوري آبليموي تازه
12 برگ كاهو
دو قاشق پياز قرمز خرد شده
12 حلقه گوجه فرنگي
3 فنجان مرغ پخته خرد شده


طرز تهیه:

مرغ را پخته سپس استخوانهای آنرا گرفته به همراه سس مايونز، كرفس، پياز، آبليمو، نمك و فلفل سياه در ظرفي بريزيد و مخلوط كنيد.
بر روي یک تكه نان، 1 برش كاهو و 1 برش گوجه فرنگي را قراردهيد و بر روي آنها سالاد مرغ را بريزيد. روي تكه بالايي هم برش كاهو و گوجه فرنگي باقي مانده را قرار دهيد. حالا دو تكه را روي هم گذاشته و به اندازه دلخواه برش دهيد و ميل كنيد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

ساندویچ مغز

مواد لازم:

2 عدد مغز گوسفند یا 1 عدد مغز گوساله
1 عدد پیاز
کمی جعفری خرد شده
2 تا 3 قاشق سوپخوری آب لیمو
نمک و فلفل به مقدار کافی



طرز تهیه:

مغز دارای پوست و رگ و ریشه میباشد. باید آنها را پاک کنیم. برای اینکار، مغز را در آب سرد قرار میدهیم. حال میتوانیم آنرا پاک کنیم. سپس آنرا با کمی جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب در ظرفی ریخته و ظرف را روی حرارت میگذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. مغز را بیرون آورده و در صافی میگذاریم تا آب آن کاملا برود.

میتوانید مغز را بعد از سرد شدن با چنگال له کرده و با جعفری خرد شده و نمک و فلفل و آب لیمو مخلوط کرده و از آن ساندویچ درست کنید.

میتوانید مغز را به همراه کمی روغن یا کره در تابه به سرعت تفت داده و از آن ساندویچ درست کنید.

انتخاب هر یک از این دو روش به سلیقه شما بستگی دارد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Junior Poster
Junior Poster
پست: 126
تاریخ عضویت: جمعه 25 اسفند 1385, 8:34 pm
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 »

ممنون ولي فکر کنم هر کي باشه ساندويچ همبرگر رو بلد باشه چون خيلي سادس
اين ساندويچ چيکن هم خيلي باحال بود دستت درد نکنه
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 340
تاریخ عضویت: جمعه 11 اسفند 1385, 12:13 pm
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط Atlantis »

saeed123 نوشته شده:ممنون ولي فکر کنم هر کي باشه ساندويچ همبرگر رو بلد باشه چون خيلي سادس
اين ساندويچ چيکن هم خيلي باحال بود دستت درد نکنه


سلام

سعید جان شما ببین ,سحر جان طرز تهیه خود همبرگر رو گفتن...همبرگر که آماده نبود از اول.
سحر عزیز خیلی دارن لطف میکنن که این همه آموزش انواع غذاها رو میزارن.
مطمئنم برایه خیلی از دوستان مفید و جالبه.
Junior Poster
Junior Poster
پست: 126
تاریخ عضویت: جمعه 25 اسفند 1385, 8:34 pm
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 »

منم که گفتم ممنون ديگه زدن نداره که


sohrab_poet:لطفا از بحث و جدال بيهوده بپرهيزيد و براي تشكر هم از دكمه سپاس استفاده كنيد
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”