شيوه جديد استراليزاسيون ميوه و سبزيجات ابداع شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

شيوه جديد استراليزاسيون ميوه و سبزيجات ابداع شد

پست توسط ganjineh »

البته این موضوع تا حدی قدیمی است اما من چون تازه دیدم و در ارشیو اینجا ندیدم بنابراین این موضوع را مطرح می کنم :

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، شيوه جديدي از استراليزاسيون ميوه و سبزيجات ارائه شده است كه مي‌تواند به جاي مواد شيميايي تحليل برنده ازون مورد استفاده قرار گيرند.
اين تكنيك كه MSDD ناميده مي‌شود، توسط فردي به نام مانوئل لاگوناس- سولار و تيم همكار او در دانشگاه كاليفرنيا ابداع شده است. اين شيوه ارگانيسم هاي فعال و زنده موجود در ميوه و سبزي كه نيازمند اكسيژن براي زندگي هستند را خفه مي سازند.
در اين شيوه همچنين از گاز اتانول براي كشتن قارچ‌ها و باكتري‌ها استفاده مي‌شود.
بر اساس اين گزارش اين تكنيك‌ مي‌تواند جايگزين استفاده از سموم پس از برداشت شود.
تجهيزات اوليه لازم براي اين تكنيك هزينه برتر از متيل برميد است، ليكن هزينه مواد شيمايي در آن بسيار پائين‌تر مي‌باشد.
حدود 20 تا 40 دلار بروميد متيل براي ضد عفوني كردن يك پالت(ظرف ويژه حمل با ليفتراك) ميوه لازم است، در حالي كه ميزان اتانول و دي اكسيد كربن به كار رفته در MSDD براي ضد عفوني كردن برابر 10 دلار است.
علاوه بر اين‌ها اين شيوه از آثار تخريبي كمتري براي محيط زيست برخوردار است و گازها نيز مي‌توانند بازيافت شوند.


به نقل از سایت سبزیران
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”