چند نکته در مورد پنير

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

چند نکته در مورد پنير

پست توسط gigi64 »

پنير يکي از متداول ترين مواد غذايي مصرفي خانواده ها در وعده صبحانه است. در کنار خواص مفيد و ارزشمند پنير، سلامت ظاهري آن نيز مورد توجه قرار مي گيرد. براي نگهداري از پنير موارد زير را رعايت کنيد.

- براي جلوگيري از خشک و سفت شدن پنير، روي طرف بريده شده آن کره يا روغن بماليد.
- براي نرم کردن پنير خشک و سفت شده، مي توان آن را در دوغ خيس کرد.
- برخي از خانم هاي کدبانو معتقدند اگر پنير را درون ماست بيندازند، بسيار لذيذ مي شود، ولي براي نگهداري پنير، هيچ چيز بهتر از آب پنير نيست.
- اگر پنير را ميان پارچه اي که در سرکه انگور خيسانده ايد قرار دهيد، طعم و مزه خوبي خواهد گرفت و مدت بيشتري تازه خواهد ماند.
- پنيري را که کپک زده است دور نريزيد، بلکه درون ظرف دردار حاوي پنير کپک زده، چند حبه قند بيندازيد، سپس در ظرف را بگذاريد. کپک ها از پنير جدا شده به سراغ قند مي روند و شما به راحتي مي توانيد از پنير استفاده کنيد.
- قبل از بريدن پنير، هميشه کارد را گرم کنيد. ملاحظه خواهيد کرد که پنير به آساني و مانند کره بريده خواهد شد.
- اگر محصولات لبني نظير پنير و کره در کاغذ آلومينيومي بسته بندي شوند، تا مدت 8 ماه در فريزر قابل نگهداري خواهند بود.

پنير براي دردهاي روده اي و بيماري هاي کبدي مفيد مي باشد.

منيع : روزنامه ابتکار
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”