شيوه های آشپزی در نقاط مختلف جهان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

شيوه های آشپزی در نقاط مختلف جهان

پست توسط gigi64 »

مکزیک

تصویر

مکزيک کشوری سرشار از زندگی، تحرک و جشنهای رنگارنگ است. اين کشور مقصد مسافران بسيار و دارای جاذبه های توريستي فراوان است. اين کشور تا زمان اشغال اسپانيايی ها در حدود سال 1500 ميلادی، مهد تمدن های مايا و ازتک بود. تنوع فرهنگها و سنتها باعث ايجاد يکی از کاملترين سبکهای آشپزی در دنيا شده است؛ يعنی سبک آشپزی خاص مکزيکی که تفاوت فراوانی با سبک «تکس – مکس» عاميانه ای دارد که مهاجران مکزيکی آن را به ايالات متحده برده اند.
غذاهای معطر بخشی از سنت ما قبل اسپانيولی اين کشور است که بخش اصلی آن «موله پوبلانو» يا خوراک راگو، همراه با ترتيلای سرخ شده که می بايست با هر غذايی همراه باشد.


میگوی کبابی با برنج

تصویر

محتویات:

- 6 فلفل سبز
- 4 گوجه‌فرنگی
- 1 قاشق‌ غذاخوری روغن آفتابگردان
- 300 گرم برنج
- 4 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ‌کردن
- 1 پیاز، پوست‌کنده و حلقه‌شده
- 1 حبه سیر، خردشده
- 1 فلفل قرمز (تند)، نصف‌شده به درازا
- 1 عدد قرص مرغ مگی (حل‌شده در یک فنجان آب)
- نمک به مقدار لازم
- آب 1 لیموترش
- 800 گرم میگو (این وزن قبل از پاک کردن است)، پاک‌شده و پوست‌کنده
- 1 دسته کوچک گشنیز تازه

طرز تهیه:

1- فلفل‌سبزها را به مدت 10 دقیقه در فر کبابی کنید و هرازگاهی بچرخانید. بعد پوست آن‌ها را بکنید، تخم‌شان را جدا کنید، و به صورت رشته‌های باریک ببرید.

2- گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت یک دقیقه در آب جوش فرو برید. بعد پوست بکنید، تخم‌شان را جدا کنید، و له کنید.

3- در قابلمه‌ای، روغن‌ آفتابگردان را داغ کنید، برنج را اضافه کنید و هم بزنید. آب اضافه کنید و به جوش بیاورید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت کم به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا وقتی که آب جذب شود بپزید.

4- در ‌تابه‌ای دیگر، نیمی از روغن را داغ کنید. پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، و فلفل‌سبزها را اضافه کنید و مدام هم بزنید. بدون این که در ظرف را ببندید بگذارید 5 دقیقه تفت داده شود.

5- فلفل‌قرمز، قرص مرغ مگی حل‌شده در آب، و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا بخشی از سس آن بخار شود، بعد فلفل‌قرمز را بیرون بیاورید و آب لیموترش را اضافه کنید.

6- باقی‌مانده روغن را در ماهی‌تابه‌ای دیگر بریزید و میگو را سرخ کنید، هرازگاهی میگوها را بچرخانید تا طلایی شوند.

7- برنج را دور ظرفی گود و میگوها را در وسط آن بریزید. سس و سبزیجات را روی برنج بریزید،

8- اما نگذارید کامل روی میگوها را بپوشانند. با گشنیز تزیین کنید.


برنج هالپنیو

تصویر

محتویات:

- 2/1و1 فنجان برنج خام
- 2 عدد قرص مرغ مگی، حل‌شده در 3/1و3 فنجان آب داغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 1 هویج، حلقه‌حلقه‌شده
- 1 پیاز، حلقه‌حلقه‌شده
- 1 فنجان گوجه‌فرنگی خردشده
- 2/1 فنجان پنیر مخلوط مکزیکی رنده‌شده

- 2/1 فنجان هالپنیو، که آب آن را گرفته‌اید


طرز تهیه:


1- برنج را به جای آب با آب مرغ بپزید.

2- روغن را داغ کنید و هویج و پیاز را تفت دهید تا نرم شود.

هویج، پیاز، گوجه‌فرنگی، و پنیر را با برنج داغ قاطی کنید. 5 تا 8 دقیقه بخارپز کنید.

3- این مخلوط را در ظرفی شیشه‌ای پهن کنید.

4- هالپنیوها را روی برنج کمی فرو کنید و بچینید. بلافاصله سرو کنید.


موله مرغ

تصویر

محتویات:

- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 4 هویج بزرگ، پوست‌کنده و خردشده
- 4 ساقه کرفس، خردشده
- 1 پیاز کوچک، درشت خردشده
- 2 عدد قرص مرغ مگی، حل شده در 5 فنجان آب داغ
- 1 مرغ کامل (حدود 1800 گرم)، پاک‌کرده، بدون چربی‌های اضافه و شسته
- 2/1 فنجان کشمش
- 150 گرم چیپس تورتیا، خردشده

طرز تهیه:

1- روغن را در قابلمه‌ای بزرگ داغ کنید. هویج، کرفس، و پیاز را توی آن بریزید و تفت دهید تا نرم شود (حدود 3 دقیقه).
2- محلول قرص مرغ مگی را توی قابلمه بریزید و بعد مرغ کامل را اضافه کنید.
3- به جوش بیاورید و بعد شعله را کم کنید.
4- در ظرف را ببندید و حدود یک ساعت یا تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد بخارپز کنید.
5- مرغ را بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شود. گوشت آن را از استخوان جدا کنید و گوشت‌ها را دوباره توی قابلمه بریزید.
6- کشمش و چیپس را هم به مواد دیگر توی قابلمه اضافه کنید. حسابی گرم کنید. 5 دقیقه دیگر هرازگاهی هم بزنید.


مکزيکی ها نمی توانند بدون اين مواد زندگی کنند !

تصویر

انواع لوبيا: مکزيکی ها از انواع لوبياهای قهوه ای، قرمز، زرد، سياه، بلند، کوتاه...و ديگر انواع درغذا استفاده می کنند.

گوجه فرنگی: گوجه فرنگی هم در بسياری از غذاها وجود دارد، به خصوص گوجه فرنگی های کوچک و سبز رنگی که توماتيلو ناميده می شوند.

قارچ: بيش از 80 نوع قارچ در تهيه انواع سالاد، سوپ و تاکو مورد استفاده قرار می گيرند که معروفترين آنها کويتلاکوش است.

ذرت: از آرد ذرت گرفته تا دانه های آن، اين ماده غذايی همراه با برنج، سالاد و سبزيجات مصرف می شود و از مواد اصلی ترتيلای معروف هم هست.

فلفل تند: مکزيک سرزمين فلفل تند نيز هست که در انواع شکلها، اندازه ها و رنگ ها موجود می باشد.

آواکادو: اين ميوه که منشاء آن مکزيک، گواتمالا و جزاير آنتيل است طی قرن بيستم معروفيت جهانی پيدا کرد و اکنون همه غذای گواکامول مکزيکی را می شناسند. آيا می دانستيد که مکزيکی ها معمولاً بستنی آووکادو هم می خورند؟


سرو غذا به سبک مکزیکی

مکزيکی ها معمولاً اشتهای خوبی دارند و غذاهای خوشمزه را دوست دارند. غذای روزانه معمول مکزيکی ها شامل صبحانه سر حال آور، ناهار مفصل و شام سبک است. دسايونو يا صبحانه، شامل قهوه و آب پرتقال همراه با نان، تخم مرغ، و ميوه است. برای افراد خوش اشتها شوکوميلک از نوشيدنيهای معمول صبحگاهی است که با مخلوطی از شير، .تخم مرغ، شکر، کاکائو، و وانيل درست می شود.

مکزيکی ها ناهار يا آلموئرزو را در حدود ساعت 2 بعد از ظهر صرف می کنند. ناهار معمولاً سوپ، سالاد سبزی، گوشت و لوبيا و دسر است. شام سبُک مکزيکي ها شامل يک ليوان شير، کاکائو گرم يا قهوه به اضافه هات داگ و يا تاکو است.

منبع:سایت مگی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

تصویر

هند

هند هم کشور تنوع و هم سرزمين رازها و سنتهاست. از قله های پر برف در شمال تا مناطق حاره ای در جنوب که به اقيانوس هند می رسند، اين کشور مجموعه ای از تنوعهای جغرافيايی، فرهنگی و مذهبی است.
شيوه آشپزی هندی نيز به همان صورت جذاب و متنوع است. با اين که هندوها گاو را مقدس می دانند و از غذاهای گياهی استفاده می کنند، مسلمانها باقيمانده سبک آشپزی انگليسی و پرتغالی را که هنوز در مناطقی مانند گوا رايج است و به خاطر گوشت ادويه زده و کاری ماهی معروف است، نمی خورند.

کاری مهم ترين و اصلی ترين غذای هنديهاست که در واقع ترکيبی از ادويه های مختلف مانند زنجبيل، گشنيز، و دانه های خردل و برگهای تازه کاری است. خانواده های هندی عاشق کاری هستند و از آن برای آماده کردن انواع خورشت ها و برنج استفاده می کنند.
چاتنی نوعی ترشی است که در اغلب غذاهای هندی يافت می شود که هم نوعی پيش غذاست و هم به غذاهای اصلی طعمی لذيذ می بخشد.اين ترشی حتی درون ساندويچ هم به مصرف می رسد.
فرآورده های شير نيز مورد علاقه خانواده
های هندی هستند. ماست و پنير همراه با سبزيجات يا پيش غذاهای شور مصرف می­شوند. روغن حيوانی بسيار شبيه کره است و افزودن يک قاشق کوچک آن باعث افزايش طعم مطبوع بسياری از غذاهای گياهی يا گوشتی می شود.


خانم خانه دار سنتی هندی وظيفه اصلی خود را تغذيه و سالم نگه داشتن خانواده می داند. او رازدار سنتهای آشپزی دهکده و فرهنگ خود است که نسل به نسل منتقل شده اند. وی صبح زود بيدار می شود تا صبحانه يا «جالپان» را که بسيار اهميت دارد، آماده کند. صبحانه شامل نخود، سالاد، و نيز خمير برشته شده يا انواع پوره همراه با مربا و ماست است. لاسی (ماست مايع) يا رايتا (سالاد گياهی و ماست) با منتخبی از ميوه های تازه آخرين بخش صبحانه را تشکيل مي دهد.


کاری سبزیجات


تصویر

محتویات

-1 پیاز درشت، خردشده
- 3 قاشق مرباخوری سیر، ریز خردشده
- 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل‌قرمز
- 1 قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
- 3 قاشق مرباخوری پودر کاری
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- 3 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
- 2/1 فنجان روغن گیاهی
- 1 فنجان گوجه‌فرنگی پوست‌کنده
- 1 فنجان نخودسبز یخ‌زده
- 2 سیب‌زمینی درشت، حبه‌حبه‌شده
- 1 هویج، حبه‌حبه‌شده
- 1 فنجان گل‌کلم ریزشده به صورت گل‌های کوچک کلم
- 2 عدد قرص مرغ مگی، حل‌شده در 2/1 لیتر آب


1 پیاز و سیر را همراه با ادویه‌جات خود و رب گوجه‌فرنگی در روغن تفت دهید.

2 وقتی بوی ادویه‌ها درآمد، گوجه‌فرنگی‌های پوست‌کنده و نخودسبز‌ها را اضافه کنید. کم‌تر از 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

3 سیب‌زمینی‌، هویج، گل‌کلم و قرص مرغ مگی حل‌شده در آب را اضافه کنید. بگذارید سبزیجات‌تان خوب بپزد، اما له نشود و هنوز سفتی خود را حفظ کند.

4 کاری سبزیجات وقتی آماده است که خیلی «شل و خیس» نباشد.




مرغ با لیموترش و نارگیل


تصویر

محتویات

- 4/3 قاشق غذاخوری پودرکاری
- 2/1 قاشق غذاخوری پودر هل
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده‌شده
- 3 حبه سیر، له‌‌شده
- پوست و آب 1 لیموترش کوچک
- 2 عدد قرص مرغ مگی
- 2/1و1 فنجان یا 375 گرم ماست تازه
- 2 فلفل‌تند سبز کوچک، که تخم‌های آن را درآورده‌اید
- 8 تکه ران مرغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 2/1و1 فنجان آب
- 3 قاشق غذاخوری پودر شیر نارگیل مگی
- 3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد‌شده


طرز تهیه

1 پودر کاری، هل، زنجبیل، سیر، پوست لیموترش، آب لیموترش، قرص مرغ مگی، ماست و فلفل‌تند سبز را در مخلوط‌کن بریزید. 3ـ2 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آن‌ها را مخلوط کنید.

2 تکه‌های مرغ را در کاسه‌ای بریزید، مخلوط ماست را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید، و 8 ـ4 ساعت در ظرفی که رویش را پوشانده‌اید مرغ را در یخچال در این مخلوط بخوابانید.

3 روغن را در ماهی‌تابه‌ای بزرگ داغ کنید، تکه‌های مرغ را از مخلوط ماست بیرون بیاورید و روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مرغ‌ها نسبتاً طلایی شوند بپزید.

4 آب، پودر شیر نارگیل مگی، و مخلوط ماست را اضافه کنید. آن را جوش بیاورید، در ماهی‌تابه را ببندید، و روی حرارت پایین به مدت 35 ـ 30 دقیقه یا تا زمانی که مرغ‌ها بپزد بخارپز کنید.

5 گشنیز تازه را اضافه کنید و با برنج سرو کنید.


بریانی مرغ

تصویر

محتویات

- 2 فنجان برنج باسماتی
- آب، برای پر کردن قابلمه
- 1 برگ برگ‌بو
- 1 قاشق غذاخوری گرام ماسالای کامل
- 5 عدد قرص مرغ مگی
- 100 گرم هویج (پوست‌کنده و حبه‌حبه‌شده)
- 100 گرم گل‌کلم (به صورت گل‌های ریز)
- آب‌نمک، برای پختن سبزیجات
- زعفران
- 2/1 فنجان آب جوش، برای حل کردن زعفران
- روغن برای سرخ کردن
- 1 قاشق مرباخوری زیره سبز
- 2/1 فنجان پیاز (خردشده)
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
- 2/1 قاشق مرباخوری فلفل‌تند سبز (خردشده)
- 500 گرم تکه‌های مرغ
- 1 قاشق غذاخوری گشنیز سبز (خردشده)
- 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل‌قرمز
- 2/1 فنجان ماست
- 1 فنجان گوجه‌فرنگی (خردشده)
- 1 قاشق غذاخوری باریکه‌های زنجبیل تازه
- 2 قاشق غذاخوری برگ نعناع
- 2 پیاز (خردشده و طلایی‌ تفت‌داده‌شده)
- 50 گرم کره

طرز تهیه

1 برنج را پاک کنید، بشویید و به مدت 20 دقیقه بخیسانید. در میزان کافی آب جوش، همراه برگ بو، نیمی از گرام ماسالا و 3 تا از قرص‌های مرغ مگی بجوشانید تا مخلوط سه‌چهارم پخته شود. آب اضافی را بگیرید و کناری بگذارید.

2 هویج و گل‌کلم را در آب‌نمک بجوشانید. آب بگیرید و کناری بگذارید.

3 زعفران را در آب‌جوش حل کنید و کناری بگذارید.

4 روغن را در قابلمه‌‌ای با کف کلفت داغ کنید. دانه‌های زیره و باقی‌مانده‌ی گرام ماسالا را توی قابلمه بریزید.

5 وقتی شروع به ترق‌تروق کردن کرد، پیاز خرد‌شده را اضافه کنید و تفت‌دهید تا قهوه‌ای طلایی شود. زنجبیل خرد‌شده، فلفل‌تند سبز، و 2 عدد قرص مرغ مگی را اضافه کنید. مرغ را هم اضافه کنید و بگذارید این مخلوط 15 دقیقه یا تا زمانی که مرغ نرم شود بخارپز شود.

6 گشنیز، زردچوبه، فلفل‌قرمز، و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گوجه‌فرنگی خردشده را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط آن‌قدر بپزد که مخلوط غلیظ شود.

7 سبزیجات آب‌پز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

8 حالا یک لایه در میان سبزیجات پخته و مرغ و برنج بچینید. لابه‌لای غذا و روی آن، محلول زعفران، پودر گرام ماسالا، باریکه‌های زنجبیل، برگ نعناع، پیاز تفت‌داده‌شده، و کره بدهید.

9 حتماً لایه‌ی رویی برنج‌تان را زعفران و ادویه‌جات بدهید.

10 در ‌قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم 12 ـ 10 دقیقه بخارپز کنید.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

ایتالیا

پست توسط gigi64 »

تصویر

ایتالیا

کشور ايتاليا و سبک آشپزی آن متأثر از کشورهای همسايه است. در شمال، سبک آشپزی اتريشی که اهميت فراوانی به گوشت گاو يا گوساله می دهد کاملاً مشهود است. هر چه به جنوب و مديترانه زيبا نزديکتر می شويم، خوراک ماهی اهميت بيشتری پيدا می کند. ونيزيها استاد در پخت غذاهايی دريايی هستند.
عليرغم تنوع آشپزی ايتاليايی، موادی مانند روغن زيتون، ماکارونی (پاستا)، پيتزا، گوجه فرنگی، و ماهی در همه جای اين شبه جزيره به چشم می خورند. ايتاليايي ها همچنين عاشق دسر و بستنی هستند و هر کجا که باشيد مطمئنا بعد از غذا يک دسر شيرين ميل خواهيد کرد.

سليقه سنتی
سبک آشپزی سنتی ايتاليایی از مادرها به دخترها طی نسلهای متمادی منتقل شده است. حتی امروزه خانم خانه، يا ماما، مسئول تهيه غذای روزانه و خريد خانه است. او رييس آشپزخانه و متبحر در سبک آشپزی ايتاليایی است. ماما معمولاً غذاها را با سليقه شخصی خود آماده می کند. نتيجه پاستا يا پيتزايی است که در هر خانه طعم خاص خود را دارد.

يک ايتاليايی چگونه روز خود را ميگذراند
ايتاليايی ها روز خود را با قهوه غليظ همراه با نان و يا شيرينی آغاز می کنند. امروزه، ناهار معمولی يا «پرانزو» شامل سه بخش است:
غذای اول يا پيش غذا که سوپ يا پاستاست؛
غذای دوم يا غذای اصلی که ماهی يا گوشت است؛
غذای سوم يا دسر که معمولاً ميوه، کيک يا بستنی است. قهوه اسپرسو هم بخش فراموش نشدنی هر ناهار ايتاليايی است. چون ايتاليايی های امروزی عاشق صرف ناهار در بيرون از منزل هستند، غذای اصلی آنها شام يا «سنا» است. شام با پاستا يا سوپ سبزيجات همراه با پاستا و برنج شروع می شود. غذای اصلی ممکن است گوشت، تخم مرغ يا غذای دريايی باشد.
در مهمانی ها، «آنتی پاستی» و دسرها از بخشهای اصلی پذیرایی محسوب می شوند. ايتاليايی ها عاشق پنير هستند و برای اتمام يک خوراک کامل از «بل پاييس» يا «گورگونزولا» استفاده می کنند. شام برای ايتاليايی ها بسيار مهم است چون باعث گرد هم آمدن تمام اعضا خانواده در منزل می شود و آنها با يکديگر درباره موضوعات مختلف زندگی صحبت می کنند.


سالاد پاستا با سس مایونز و سیر


تصویر

محتویات

-400گرم پاستای صدفی
- 1 عدد قرص مرغ مگی
- 1 حبه سیر، له‌شده
- 4 قاشق غذاخوری مایونز کم‌چربی
- 1 قاشق غذاخوری پوره‌ی گوجه‌فرنگی
- 200 گرم کنسرو ماهی‌تن در آب‌نمک
- 120 گرم کنسرو ذرت شیرین، که آب آن را گرفته‌اید
- 1 خیار، حلقه‌حلقه‌شده
- 2 فلفل (قرمز/ زرد)، به صورت دراز‌دراز بریده
- 2 گوجه‌فرنگی، خردشده
- 3/1 کاسه ریحان تازه، درشت خردشده
- فلفل‌سیاه تازه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- 200 گرم rocket lettuce [نوعی سبزی است]

طرز تهیه

1-پاستا را در قابلمه‌ی بزرگی با قرص مرغ مگی به جوش بیاورید تا 5/4 آن پخته شود، سپس آب آن را بگیرید.

2-در مدتی که پاستا در حال پخت است، دیگر مواد لازم را در کاسه‌ی بزرگی مناسب سرو غذا با هم مخلوط کنید (2/1 rocket lettuce را کنار بگذارید).

3-بگذارید پاستا 5 دقیقه‌ای خنک شود بعد به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

4-با بقیه rocket lettuce تزئین کنید.


پای مرغ با گوجه‌فرنگی و قارچ

تصویر

محتویات

- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 15 تکه (2/1و1 کیلوگرم) پای مرغ
- 1 پیاز متوسط، ریزشده
- 200 گرم قارچ تازه، ورقه‌ورقه‌شده
- 2 حبه سیر، له‌شده
- 3 گوجه‌فرنگی متوسط، ریزشده
- 4/1 فنجان زیتون سیاه، بی‌هسته
- 1 قاشق غذاخوری آویشن خشک‌شده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک‌‌شده
- 2/1 قاشق مرباخوری فلفل‌سیاه
- 2/1 قاشق مرباخوری پودر فلفل‌قرمز
- 2/1 قاشق مرباخوری پودر هل
- 2 عدد قرص مرغ مگی
- 1 بسته مخلوط سس بولونز اسرار مگی
- 2/1و2 فنجان (625 میلی‌لیتر) آب

طرز تهیه

1 -روغن را در قابلمه‌ای داغ کنید و مرغ‌ها را سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شوند. از ظرف دربیاورید و روی سینی فر قرار دهید.

2-در همان قابلمه، پیازها، قارچ‌ها، و سیر را به مدت 6 دقیقه تفت دهید.

-3گوجه‌فرنگی، زیتون، آویشن، ریحان، فلفل‌سیاه، فلفل‌قرمز، هل، قرص مرغ مگی، مخلوط سس بولونز اسرار مگی، و آب را اضافه کنید.

4-مخلوط را به جوش بیاورید و بعد بگذارید به مدت 6 دقیقه روی حرارت کم قل بزند.

5-سس را روی تکه‌های پای مرغ بریزید و روی آن‌ها را بپوشانید.

6-در فر 4/1و180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که مرغ‌ها خوب بپزند بپزید.

7-توصیه برای سرو غذا: با پاستای پخته، یا با برنج پخته و ورمیشل سرو کنید.



لانه اسپاگتی


تصویر

محتویات

مواد لازم برای سس:
- 1 فنجان رب گوجه
- 2 عدد قرص مرغ مگی
- 4/1 فنجان آب گرم
- مواد لازم برای کوفته قلقلی:
- 2/1 فنجان آرد نان
- 2/1 فنجان شیر ؟؟؟؟
- 2/1 کیلوگرم گوشت (چرخ‌کرده)
- 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده‌شده
- 1 تخم‌مرغ (زده)
- 1 قاشق غذاخوری جعفری (خردشده)
- 1 قاشق مرباخوری فلفل‌سیاه
- 1 پیاز کوچک (ریز خردشده)
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- مواد لازم:
- 500 گرم ماکارونی رشته‌ای (جوشانده)
- 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان

طرز تهیه

دستورتهیه سس:

1-رب گوجه را با قرص مگی و آب مخلوط کنید، بعد روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه هم بزنید.

دستورتهیه گوشت:

2-آرد نان را در کاسه‌ای با شیر مخلوط کنید، بعد گوشت را و دیگر مواد لازم کوفته گوشت را اضافه کنید.

3-مخلوط گوشت را به صورت کوفته‌های کوچک درآورید.

4-این کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید، از ماهی‌تابه درآورید، به سس گوجه اضافه کنید، و 15 دقیقه بپزید.

5-ماکارونی را توی ظرف مناسب بریزید، بعد کوفته‌ها و سس را اضافه کنید.

6-روی آن‌ها پنیر بپاشید.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”