مشکل من اینه که وقتی فلش مموری ام رو به کامپیوتر وصل اش می کنم , درایو جدید ایجاد میشه اما وقتی رو درایوی که اومده کلیک می کنم این پیغام رو میده :
No Disk inserted
درضمن در حال حاضر فلش من پسوورد نداره . میشه کمک کنید ؟ باید چیکار کنم ؟
مشکل با فلش مموری (لطفا کمک کنید)
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
osilatoria جان
روي سيستم ديگهاي تست کرديد؟ ممکنه فلش مموري واقعا مشکل داشته باشه، اگر مشکلي نداره، در صورتي که فلش داريور براي نصب داره اون رو حذف و مجددا نصب کنيد، در صورتي که خودکار نصب ميشه درايور USB رو حذف و از نو نصب کنيد، ببنيد مشکل رفع ميشه يا نه
روي سيستم ديگهاي تست کرديد؟ ممکنه فلش مموري واقعا مشکل داشته باشه، اگر مشکلي نداره، در صورتي که فلش داريور براي نصب داره اون رو حذف و مجددا نصب کنيد، در صورتي که خودکار نصب ميشه درايور USB رو حذف و از نو نصب کنيد، ببنيد مشکل رفع ميشه يا نه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار