طریقه ی پذیرایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

طریقه ی پذیرایی

پست توسط achachi98 »

طریقه ی پذیرایی در صبحانه

اول روی میز صبخانه را انتخاب می کنیم که بهتر است از سفره ی بزرگ گلدوزی شده و یا گلدار شاد تهیه کرد. می توانیم در وسط میز گل یا سبد میوه قرار دهیم برای هر نفر یک بشقاب و کارد و چنگال و قاشق لازم است که بدین طریق آنها را قرار می دهیم بشقاب مقابل صندلی و جلوی بشقاب کارد و چنگال کره خوری و سمت چپ بشقاب چنگال دسر و سمت راست کارد و قاشق مربا خوری ، قاشق چای خوری در نعلبکی قرار می گیرد کره و مربا و عسل در ظرف های جداگانه وسط کیز باید قرار داده شود نان را در ظرف های مخصوص لای دستمال باید سر میز گذاشته شود نمکدان هم در وسط میز می گذاریم سرویس چایخوری و فنجانها برابر خانم خانه قرار بگیرد تا او برای هر میهمانچای بریزد.



پذیرایی برای ناهار

روی میز ناهار را می توان سفره ی سفید کتان یا غیره قرار داد وسط میز را می توان با سبد گل با میوه تزیین کرد بشقاب ها باید با یک فاصله روبه روی هم قرار بگیرند قاشق در طرف راست بسقاب و چنگال در طرف چپ بشقاب کارد را هم در طرف راست بشقاب قرار می دهیم کارد و چنگال و قاشق دسرخوری را باید جلوی بشقاب گذاشت بعد لیوانها برای هر نفر جلوی بشقاب قرار می گیرد.



پذیرایی عصرانه

پذیرایی عصرانه معمولا با چای و شیرینی و ساندویچ ساده انجام می شود برای میز چای می توان از سفره های ظریف استفاده کرد . کارد و چنگال و بشقاب برای پذیرایی عصرانه معمولا کوچکتر از کارد و چنگال و بشقاب غذاخوری است . سرویس چای را می توانیم در سینی وسط میز قرار داد و فنجان و نعلبکی آنرا وسط بشقاب ها که در جلوی مهمان ها است گذارد . خوراکی ها را که شامل شیرینی و ساندویچ ،کره و مربا است در اطراف سینی چای قرار می دهیم و خانم خانه باید برای میمان ها چای بریزد و از میمان ها پذیرایی کند.



پذیرایی برای شام

روی میز را باید با سفری کتان سفید کاملا تمیز پوشاند . روی سفره را انواع گلهای طبیعی و شمعدانی های پایه کوتاه می توان تزیین کرد . کارد و چنگال و لیوان ها را به این ترتین باید قرار داد.کارد گوشت در طرف راست بشقاب بعد قاشق و چنگال را در طرف چپ بشقاب قرار می گیرد . کارد و چنگال و قاشق دسر خوری را باید جلوی بشقاب گذاشت و بعد لیوان ها بالای بشقاب قرار می گیرد . دستمال سفره هم سمت چپ بشقاب ها قرار داده می وشد غذاها هم طوری چیده می شوند که برداشتن آنها برای میمان ها آسان باشد بعد از غذا باید سرویس قهوه خوری یا چای آورده شود . اگر کسی خواست غذاها را تعارف کند باید از سمت چپ میهمان ها غذا را نگه دارد و دست را هم در سطح میز پایین آورد .اگر غذایی مورد توجه میهمان ها بود می توان دوبار آن را گردانید تا میهمان ها استفاده بکنند.



پذیرایی به طور ایستاده

در موقع ناهار یا شام اگر خواستیم به طور ایستاده پذیرایی کنیم می تواینم بشقاب ها و لیوان ها و کارد و چنگال را در دو طرف سر میز قرار دهیم و غذاها را روی میز قرار می دهیم .میهمان ها غذای خود را برمی دارند و کنار می روند . می توانیم ازگ میز جا نداشت نوشابه و آب را در میز دیگری کنار اطاق قرار دهیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”