خوراک دل با قارچ:
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
دل گوسفند :6عدد
قارچ :نیم کیلو
پیاز:2عدد
نمک و فلفل به مفدار کافی
طرز تهیه:
دل را می توانیم هم دل گوسفند و یا گوساله انتخاب کنیم. دل را می شوییم . چربی های آن را گرفته و لخته های خون را خارج می کنیم و می گذاریم تا آب آن برود . بعد آنها را در روغن کمی تفت می دهیم . می توانیم آنرا از وسط دو نیم کرده در یک ظرف دو لیوان آب ریخته با پیاز و مقداری نمک و فلفل با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود. سپس قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم . در روغن کمی آنها را طلایی می کنیم بعد آنها را با دل مخلوط کرده می گذاریم چند جوش بزند. توجه داشته باشید وقتی دل ها پخته شد سه چهار قاشق بیشتر آب نداشته باشد. بعد آنها را در دیس می چینیم و اطراف و روی انها را با جعفری خرد شده ترئین می کنیم.
خوراک قلوه:
مواد لازم برای 4 نفر:
قلوه گوسفند: 8عدد
آرد:یک قاشق سوپخوری
آبلیمو:3 قاشق سوپخوری
روغن:100گرم
مرزه خرد شده یا ترخان :4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
قلوه را از وسط نصف می کنیم و رگ و ریشه و پوست آنها را جدا کرده ،قلوه ها را پس از تمیز کردن می شوییم ،می گذاریم آب آنها برود ،بعد در یک ظرف کمی روغن ریخته ،قلوه ها را یک تفت می دهیم آرد را هم سرخ کرده یک لیوان آب روی قلوه و آرد می ریزیم ، با حرارت ملایم بجوشد کمی نمن و فلفل اضافه می کنیم و دو سه جوش که زد آبلیمو و ترخان را اضافه کرده بعد از یکی دو جوش قلوه را در ظرف می کشیم.
استیک جگر:
مواد لازم برای 4 نفر:
جگر گوسفند: 1عدد
روغن:150 گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
جگر را تمیز می کنیم رگ و ریشه آن را می گیریم و آن را بصورت ئرقه های پهن و کمی کلفت می بریم . روغن را در ماهیتابه می گذاریم داغ شود. بعد ورقه های جگر را در آن می گذاریم تاکمی سرخ شود.(نباید زیاد خشک و برشته شود) دو طرف قطعه های جگر را سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و کمی نمن و فلفل روی آن ها می پاشیم و با جعفری آن را ترئین می کنیم.
خورا ک قلوه با قارچ:
مواد لازم برای 4 نفر:
قلوه گوسفند:12عدد
قارچ :نیم کیلو
روغن :100گرم
جعفری خرد شده:3 قاشق سوپخوری
آبلیمو: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
قلوه ها را تمیز کرده پوست و رگ و ریشه های آن را جدا می کنیم قلوه را می شوئیم .آنها را خرد می کنیم چهار تکه در روغن کمی سرخ کرده ،قارچ را هم تمیز کرده می شوئیم ،پس از خرد کردن با قلوه یک تفت می دهیم . نصف لیوان آب میریزیم با کمی نمک و فلفل و آبلیمو می گذاریم تا آب آن کاملاً کشیده شود قلوه ها را در ظرف می کشیم و روی آن ها جعفری خرد شده می ریزیم.
خوراک پاچه
مواد لازم برای 4 نفر:
پاچه گوسفند: 8 عدد
پیاز :2 عدد
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
پاچه ها را تمیز می کنیم و موهای ریز آن را روی آتش می سوزانیم بعد آنها را می شوئیم . در یک ظرف پاچه را قرار می دهیم . 4 لیوان آب روی پاچه می ریزیم پیاز را نصف کرده داخل ظرف پاچه ریخته ، می گذاریم با حرارت ملایم بجوشد باید کاملاً بپزد(پاچه معمولاً دیر پخته می شود) در آخر پختن باید خیلی کم در حدود نصف لیوان آب داشته باشد نمک را هم وقتی پاچه ها پخت ، در آن می ریزیم.
خوراک مغز
مواد لازم برای 4 نفر:
مغز گوسفند :3 عدد
پیاز :2عدد
آبلیمو:3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
مغز ها را در آب سرد گذاشته ، رگ و ریشه ی مغز را می گیریم و آنها را می شوئیم . در یک ظرف مغزها را قرار می دهیم ، پیازها را هم نصف کرده در ظرف مغز می گذاریم ،دو لیوان آب ریخته می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. مغز چون زود پخته می شود باید بعد از نیم ساعت مواظب باشیم آنها را له نشوند ، آبلیمو را هم با نمک به مغز ها اضافه می کنیم وقتی مغز آماده شد آنها را در دیس می چینیم و اطراف آنها را با لیمو ترش تزئین می کنیم.
خوراک زبان گاو یا گوساله با قارچ
مواد لازم برای 4نفر:
زبان گوساله:2عدد
برگ بو:3 برگ
قارچ:نیم کیلو
سیب زمینی :نیم کیلو
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
زبان را تمیز می کنیم قسمت های اضافه ته زبان را جدا کرده خوب می شوئیم در یک ظرف مناسب زبان ها را می گذاریم ،مقداری آب می ریزیم که روی زبان را بگیرد با حرارت ملایم و پیاز و برگ بو می گذاریم آرام بجوشد چون زبان گاو یا گوساله دیر می پزد پس وقت بیشتری لازم دارد تا کاملا بپزد ، در اواخر پختن، نمک و قارچ ها را تمیز کرده می شوئیم خرد کرده در روغن کمی سرخ می کنیم به زبان اضافه می کنیم و می گذاریم با قارچ ها چند جوش بزند . وقتی زبان کاملا پخت ، باید نصف لیوان آب داشته باشد تا داغ هست پوست روی زبان ها را جدا می کنیم و زبان ها را تکه تکه می کنیم و در دیس می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده و لیمو ترش آنها را تزئین می کنیم.
خوراک سیرابی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
سیرابی گوسفند:2 عدد
پیاز:2عدد
سیب زمینی:نیم کیلو
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیرابی چون پاک کرده موجود است ولی ما باید باز هم آن را بدقت تمیز کنیم بطوریکه کاملاً سفید شود . اگر در آب سرد یک ساعت آن را خیس کرده بعد یک لایه ی نازک از روی آن برداریم و خوب بشوئیم آنرا با قیچی تکه تکه می کنیم ،خیلی بزرگ نباشد (قطعه های به اندازه ی دو بند انگشت)بعد آنها را در یک ظرف مناسب با پیاز های تکه شده و مقداری آب که روی سیرابی را بگیرد می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد . سیرابی معمولا دیر پز است و باید چند ساعت بجوشد تا کاملا پخته شود طوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد وقتی پخت،نمک آن را میزنیم ،در اول کمی زردچوبه هم در حدود یک قاشق چایخوری می توانیم به آن اضافه کنیم و سیرابی ها کاملاً که پخته شد در ظرف می کشیم و سیب زمینی سرخ شده را در اطراف آن با جعفری خرده شده می ریزیم.(دوستان البته برای اینکه طعم این خوراک بهتر بشه می توانید بعد از پخت سیرابی آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با شعله کم بماند تا بو و مزه خوراک را بهتر کند).
طریقه ی سرخ کردن مغز
مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
مغز گوسفند:6عدد
پیاز :2عدد
تخم مرغ:4عدد
آرد:4 قاشق سوپخوری
روغن:100گرم
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
مغز را در آب سرد می گذاریم و پوست و رگ و ریشه ی آن را جدا می کنیم ،بعد مغزها را می شوئیم و در یک ظرف مغز ها و پیاز و کمی نمک و فلفل و دو لیوان آب می ریزیم می گذاریم با حرارت ملایم مغزها بپزد . در حدود نیم ساعت مغز زود می پزد بعد آنها را می گذاریم سرد شود . یک مغز را به چهار قسمت تقسیم می کنیم . تخم مرغ ها را در ظرف می شکنیم و کمی نمک به آن می زنیم ،قطعه های مفز را به آرد زده بعد در تخم مرغ میزنیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود وقتی تمام مغز ها آماده شد ،آنها را در دیس می چینیم و اطراف آنها را با لیمو ترش و جعفری تزئین می کنیم.
کله و پاچه
مواد لازم:
کله و پاچه ی گوسفند: یک دست
پیاز:3عدد
زردچوبه:یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه کله و پاچه اول با دقت بسیار آن را می شوئیم . خود کله گوسفند را تمیز کرده تمام گوشها ،دندان ها و از وسط کله را باز کرده ،داخل آن را تمیز می شوئیم و پاک می کنیم . موهای اطراف صورت را روی آتش گرفته می سوزانیم و خوب می شوئیم . پاچه ها را هم بهمین ترتیب روی آتش می گیریم تا موهای زاید آن بسوزد و غده ی وسط دو انگشت پاچه را با کارد در می آوریم (یک غده ی موئی است) بعد در یک ظرف نسبتا بزرگ کله و پاچه و پیاز تکه شده و مقداری زرد چوبه را قرار می دهیم.مقداری آب طوریکه روی کله و پاچه را بگیرد می ریزیم . اگر برای صبح میخواهیم آنرا شب روی حرارت ملایم گذاشته تا صبح آرام آرام بپزد طوریکه وقتی خوب پخته شد یک لیوان آب بیشتر نداشته باشد در آخر پختن کله پاچه ،نمک آن را می زنیم باید کله و پاچه خوب پخته شود و با لیمو ترش و یا آبلیمو آن را مصرف می کنیم.
خوراک دل و جگر
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
-
- پست: 302
- تاریخ عضویت: یکشنبه 13 اسفند 1385, 1:40 pm
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
Saeed_6262,
جيگر براي اينکه به شما منفعت داره به همين خاطر نمي خورين؟
سيرابي هم مثل ماهي (از لحاظ بوش).من خودم چون نمي تونستم ماهي بخورم ولي چيزايي مادرم بهشه اضافه کرد که کلا ،هم بوشو برد همين که مزه اش بهترتر کرد.
پس سيرابي رو هم مي شه بهترش کرد
جيگر براي اينکه به شما منفعت داره به همين خاطر نمي خورين؟


سيرابي هم مثل ماهي (از لحاظ بوش).من خودم چون نمي تونستم ماهي بخورم ولي چيزايي مادرم بهشه اضافه کرد که کلا ،هم بوشو برد همين که مزه اش بهترتر کرد.
پس سيرابي رو هم مي شه بهترش کرد

[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
