دوباره شایعه حمله آمریکا به ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

اين دوست شما نگفتن چه کساني اين سيمولاتورها و ابر رايانه ها رو درست کردن؟ همون فرماندهان با تجربه؟
من همين الان گزارشات پروژه درس ... رو براي تصحيح تو خونه دارم (TA اين درس هستم :grin: ) و متاسفانه بچه هاي مالک اشتر که امسال ارشد قبول شدن از سطح پاييني برخوردارن که اين تا حدودي باعث افت علمي کلاس شده ...

حتي اگر با قدرت پيش بيني نشده به متخصام ضربه بزنيم اين امکان وجود داره که اون رو بسرعت به انجام کارهاي غير عادي مثل استفاده از بمب اتمي سوق بده. من بارها گفتم صدمه زدن به آمريکا به بهاي از دست دادن جان هزاران ايراني و عقب افتادگي چند ده ساله ارزش ندارد.
بايد امشب بروم...
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

به هر حال همه میدونن این جور کار ها یا تو دانشگاه مالک اشتر یا امام حسین انجام میشه مثل بقیه کار های تحقیقاتی نظامی ولی همین اطلاعات دستو پا شکسته میتونه کمک کنه که ما بدونیم در چه صطحی از تکنولوژی نظامی واقع شدیم .

ولی با این که این طرح های خوبی هستن همیشه تو سطح یک طرح باقی میمونن و راه به جایی نمیبرن که کلی حال گیریه که بدونی چه پروژه های عالیی در دست داریم ولی پول نداریم اجراشون کنیم :AA:
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط درودبرايران »

دليل اجرا نشدن اون پروژه ها پول نداشتن نيست بلکه عالي نبودنشونه. نميشه از هيچي همه چيز درست کرد. اگه طراحي قوي و ساخت يافته مي خوايد، آدمشو بايد داشته باشيد...
بايد امشب بروم...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

اين دوست شما نگفتن چه کساني اين سيمولاتورها و ابر رايانه ها رو درست کردن؟ همون فرماندهان با تجربه؟

نه دوست عزيز ، معمولا اونا كاربراش هستن ولي اگه به اخبار چند ماه گذشته نگاهي بيندازيد متوجه مي‌شيد كه چه كساني ابر كامپيوتر ساختن .

دليل اجرا نشدن اون پروژه ها پول نداشتن نيست بلکه عالي نبودنشونه. نميشه از هيچي همه چيز درست کرد. اگه طراحي قوي و ساخت يافته مي خوايد، آدمشو بايد داشته باشيد...

آدمش رو داريم ، تعدادشون كم هم نيستن ، اما متاصفانه مديريت درست و حسابي نداريم و بودجه‌ي بسيار ناچيز در بخش تحقيقات .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

بوکانان: کابینه بوش می خواهد به ایران حمله کند،متأسفیم

پست توسط Achilles »

بوکانان: کابینه بوش می خواهد به ایران حمله کند،متأسفیم !

بوکانان و داشل اعضای سابق سنای آمریکا در کنفرانسی مشترک ، ضمن ابراز تأسف و تقبیح سیاست های امریکا در قبال تهران دائر بر انتخاب گزینه نظامی برای حل مساله،پیش بینی کردند که امریکا به ایران حمله خواهد کرد.

تصویر

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب به نقل از ان-کای، کاندیدای سابق ریاست جمهوری پت بوکانان اذعان داشت که کابینه بوش قبل از تفویض ریاست جمهوری در سال 2009 به ایران حمله خواهد کرد.

بوکانان روز پنج شنبه در سخنرانی خود در دانشگاه کنتاکی شمالی گفت:به عقیده من پرزیدنت بوش و معاون او دیک چنی قصد ندارند تا زمانی که ایران دست از غنی سازی اورانیوم که می تواند در ساخت و تولید سلاح های اتمی مورد استفاده قرار بگیرد کابینه را ترک کنند.

بوکانان گفت انها حساب بازی را از دست داده اند وی در ادامه گفت :ایران باید دست از حمایت از شبهه نظامیان شورشی در عراق و انهایی که در کشتار سربازان امریکایی در عراق دست دارند، بردارد.در غیر این صورت محتملا با حملات هوایی آمریکا مواجه خواهد شد.
سناتور سابق دموکرات تام داشل که بهمراه بوکانان در این سخنرانی حاضر شده بود، گفت خطر بالقوه حمله هوایی به تاسیسات اتمی ایران و سایر اهداف مورد نظر امریکا در ایران بسیار ویرانگر خواهد بود و افزود به عقیده من مداخله نظامی اقدامی غیر معقول و مهمل است.

داشل تأکید کرد:فرسوده بودن نیروی نظامی امریکا در منطقه را نمی توان از نظر دور داشت، از سویی دیگر آنچه که ما را بسوی افغانستان و عراق سوق داد،بدست نیامد، و ما از این نظر نیز دچار چالش با جهان شده ایم.[به اعتقاد مترجم منظور داشل آن است که آمریکا به سلاح های کشتار جمعی در عراق دست پیدا نکرد و همچنین هیچ گاه نتوانست به مقر اصلی گروه القاعده و رهبر اصلی آن دسترسی بیابد.منظور داش به نظر می رسد آن بوده که آمریکا عملا نتوانسته به انچه که در عراق و افغانستان به دنبال آن بود دست بیابد]. به اعتقاد من این اقدام موقعیت ما را در سراسر جهان متزلزل خواهد کرد و بسیار مخرب خواهد بود.

بر اساس این گزارش، در این سخنرانی که برای بحث و مناظره تشکیل شده بود. بوکانان موافقت خود را با اظهارات داشل اعلام کرد و در ادامه افزود: من نمی دانم چگونه می توان منافع ایالات متحده در داخل امریکا و در ان منطقه[خاورمیانه] وهمچنین منافع سربازان امریکایی را در ان منطقه با حمله به ایران تامین کرد.جنگی که چه بسا بسیار فراتر و وسیع تر از انچه در حال حاضر با ان رودر رو هستیم گسترش خواهد یافت. بوکانان تدکید کرد:اما به تصور من نشانه ها و احتمالات بسیار واضح هستند!.

بوکانان که از منتقدین جنگ در عراق است گفت:رودی جولیانی کاندیدای جمهوری خواه ریاست جمهوری که نو محافظه کاران او را احاطه کرده اند پیشنهاد حمله به عراق را به جرج بوش داده بود.
وی گفت رای به رودی جولیانی در واقع رای به ادامه جنگ همیشگی در منطقه خاورمیانه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب، هر دو در ادامه به سیاستهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداختند، که بدلیل اطاله کلام و عدم ارتباط با بحث مطروحه از درج آن صرف نظر شد.

[External Link Removed for Guests]

وزیر کشور: كشورهايي كه آمريكا را در حمله به ايران همكاري نكنند در امنيت‌ خواهند بود

وزير كشور جمهوري اسلامي ايران گفت: كشورهايي كه با آمريكا در حمله به ايران همكاري نكنند، از پاسخ نظامي تهران در امان خواهند بود.

تصویر

به گزارش فارس "مصطفي پور محمدي" در گفت‌وگو با تلويزيون كويتي "الراي" گفت: بعيد مي دانم كه آمريكا به ايران حمله كند. اما چنانچه مرتكب چنين كاري شود. كشورهاي منطقه نبايد نگران پاسخ ايران باشند. زيرا كشورهايي كه با آمريكا درحمله به ايران همكاري نكنند، از واكنش نظامي تهران در امان خواهند بود.

"پور محمدي " با تاكيد بر آمادگي ايران براي مقابله با هرگونه تجاوزي گفت: تهران بر ادامه دادن سياست هاي هسته اي خود پايبند است.

وي در بخش ديگري از اين گفت‌وگو با رد هرگونه كمك نظامي و تسليحاتي ايران به حزب الله لبنان گفت: تهران از ملت و دولت لبنان حمايت مي‌كند. البته اگر آمريكا و اسرائيل اين ملت را به خودشان واگذار كنند، آنان مي‌توانند رئيس جمهور خود را انتخاب نمايند.

پور محمدي مناسبات ايران و سوريه را بسيار خوب خواند و تصريح كرد: اين روابط ريشه در تاريخ و منافع مشترك دوكشور دارد.

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

خبر آمد خبري در راه است......... خبر جنگي بزرگ......در اين جنگ بايد تسويه حساب کنيم .....تسويه حساب با يانکيها.....تسويه حساب با صهنويسم........با ضد اسلام.........
در اين جنگ بايد بار ديگر انسان آريايي را به اوج رساند...نبايد لحظه اي درنگ کرد...بايد با ضد آريايي جنگيد .....به نظر من خدا خواسته که اين جنگ شروع شود و انسان آريايي با اين جنگ جايگاهي را که در بهشت از دست داده بود دوباره مهيا ميسازد.....

Mahdi1944: ويرايش شد ....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

big-man, عزيز :
شما حالتون خوشه ؟ کدام جنگ ؟ کي جنگي شروع شد ؟ شما که زودتر از امریکا جنگ رو شروع کردید . من که سر در نمياورم . اينها رو از روي کتاب نوشتيد ؟ :grin:

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط N@AVID »

سلام
من بدقت چهار صفحه اين تايپيك رو مطالعه كردم .
از اين فرد يعني درود بر آمريكا نيز بابت نظريه هاي مخالف و هدفمند قدر داني ميشه :-( :-( :-(
من عاشق استراتژي روز قيامت مطرح شده از جانب سپاه پاسداران هستم ... :smile:
و عاشق اين تكه كلام آقا كه فرمود : امنيت باري همه يا براي هيچ كس ما با دشمن بيرون مرزها مون مي جنگيم و نابود مي كنيم ... :smile:
حالا راحت و آسوده به زندگي بپردازيد ... ناراحت توهم هاي بوش احمق هم نباشيد .
با اين كه خيلي احمقه ولي فكر نمي كنم چنين ريسك بزرگي بكنه .
جان مك كين يكي از سناتور هاي آمريكا از ترس هر شب قبل از خواب دعا مي كند ... مي دانيد چه دعايي ؟ دعا مي كند كه كشورش با ايران
وارد جنگ نشود .
در ضمن زماني كه پوتين به تهران آمده بود قرداد تحويل 100 موتور جت با ايران امضا شد.
مبلغ اين قرارداد 150 ميليون دلار مي باشد. اين موتور ها از نوع RD-5000 & RD-93 مي باشد .
در آخر سيد حسن نصرا... اين رو به صراحت گفته كه در صورت حمله به ايران عزيز دفاع از آن بر ما واجب مي شود .
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوستان فعلا با نفت 93 دلار و سقوط قيمت دلار در مقابل يورو ، من و شما داريم اينجا الکي کيبورد فرسايي ميکنيم ! :?
امريکا براي مصالح ميجنگه و جنگ با ايران الان و در اين وقت چيزي جز ضربه زدن به مصالح امريکا و به هم زدن موازين قوا در منطقه و تزلزل بيشتر در بازار نفت به دنبال نداره ! :-(
تمامي اموري که تا کنون مطرح کردن جنگ رواني هست با دو هدف يکي اينکه ملت رو بترسونن و دوم اينکه منو شما رو به جون هم بندازن که درصورتي که هرکدوم از اين دو هدف متحقق بشه امريکا بدون جنگ فرش رو از زير پاي ما کشيده و سر ما رو کلا گذاشته و به هدف هاي خودش رسيده ! :-o
بجاي جواب دادن به همديگه و يا شعار دادن ، غلو و بزرگنمايي ، تحقير و يا تضعيف روحيه کردن و غيره بيايد علمي و بادليل و مدرک و با توجه به تحولات سياسي اقتصادي منطقه و جهان بدون هيچ گونه توجهات سياسي و بعنوان يک ناظر بيطرف اين موضوع رو بررسي کنيم .
:razz:
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط درودبرايران »

N@AVID,
به به بازم دوست مؤدب ما پيداش شد! فکر کردم تا حالا پرتت کردن بيرون. ولي مثل اينکه مصونيت داري.

torabi89,
افزايش قيمت نفت آخرش ضربه به خود ما خواهد زد. ضريب افزايش قيمت هر بشکه نفت با فراوري محصولاتش حدود 20 برابر هست که اين يعني گرونتر وارد کردن خيلي محصولاتي که بايد وارد کنيم. نمونه اش هم الان داره اتفاق ميفته.
در ضمن درسته اونا بدنبال اختلاف ما هستن. ولي ما هم همونطور که گفتيد نبايد دست روي دست بزاريم که ابلهان هر کاري خواستن بکنن.
بايد امشب بروم...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

KH.I.A.2500 نوشته شده:big-man, عزيز :
شما حالتون خوشه ؟ کدام جنگ ؟ کي جنگي شروع شد ؟ شما که زودتر از امریکا جنگ رو شروع کردید . من که سر در نمياورم . اينها رو از روي کتاب نوشتيد ؟ :grin:

[

:x جنگ شروع خواهد شد به شما قول میدهم :-?
اوضاع عراق و دنیا قبل از جنگ به همین ترتیب بود عده ای می گفتند جنگ نمیشه عده ای میگفتند جنگ میشه دیدید بلاخره چی شد....
اصلا اگه احتمال جنگ نمیره این همه بحث واسه چیه....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

قرار نيست در مورد هر چيزي که بحث ميشه حتما اتفاق بيافته .
ما هم نگفتيم جنگ ميشه يا نميشه , فقط موضوع اون جنگي که شما شروع کرديد اون هم به اين زودي من رو متعجب کرد .
همونطور که دوستمون گفتند اونها منتظرند تا اول ما رو به جون هم بيندازند و بعدا هنگامي که قواي ما رو به تحليل رفت و اختلاف و نزاع بين ما پيش امد , انوقت اونها راحت پا پيش بگذارند . يک بچه هم ميتونه اين رو بفهمه . اين روشي که امريکا هميشه اول در پيش ميگيره , در واقع اين استراتژي جديد امريکاست . همان کاري که با عراق کردند . مردم عراق موقع جنگ امريکا با عراق نه تنها مبارزه نکردند بلکه در کمال تعجب از اين کار امريکا استقبال هم کردند و چه جشني به راه انداختند , ولي بعدا ......... . اينجا عراق نيست . مردم متحدند ومتحد خواهند ماند . انشا ا...
به هر صورت اونها الان دارند از طريق تهاجم فرهنگي و تضعيف اقتصاد و از اين قبيل با ما ميجنگند . ما فعلا بايد در اين جبهه مبارزه کنيم و پيروز بشيم , جنگ با توپ و تفنگ هم باشه تا بعد . چرا نقد رو ول کنيم و نسيه رو بچسبيم ؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”