بوکانان: کابینه بوش می خواهد به ایران حمله کند،متأسفیم !
بوکانان و داشل اعضای سابق سنای آمریکا در کنفرانسی مشترک ، ضمن ابراز تأسف و تقبیح سیاست های امریکا در قبال تهران دائر بر انتخاب گزینه نظامی برای حل مساله،پیش بینی کردند که امریکا به ایران حمله خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب به نقل از ان-کای، کاندیدای سابق ریاست جمهوری پت بوکانان اذعان داشت که کابینه بوش قبل از تفویض ریاست جمهوری در سال 2009 به ایران حمله خواهد کرد.
بوکانان روز پنج شنبه در سخنرانی خود در دانشگاه کنتاکی شمالی گفت:به عقیده من پرزیدنت بوش و معاون او دیک چنی قصد ندارند تا زمانی که ایران دست از غنی سازی اورانیوم که می تواند در ساخت و تولید سلاح های اتمی مورد استفاده قرار بگیرد کابینه را ترک کنند.
بوکانان گفت انها حساب بازی را از دست داده اند وی در ادامه گفت :ایران باید دست از حمایت از شبهه نظامیان شورشی در عراق و انهایی که در کشتار سربازان امریکایی در عراق دست دارند، بردارد.در غیر این صورت محتملا با حملات هوایی آمریکا مواجه خواهد شد.
سناتور سابق دموکرات تام داشل که بهمراه بوکانان در این سخنرانی حاضر شده بود، گفت خطر بالقوه حمله هوایی به تاسیسات اتمی ایران و سایر اهداف مورد نظر امریکا در ایران بسیار ویرانگر خواهد بود و افزود به عقیده من مداخله نظامی اقدامی غیر معقول و مهمل است.
داشل تأکید کرد:فرسوده بودن نیروی نظامی امریکا در منطقه را نمی توان از نظر دور داشت، از سویی دیگر آنچه که ما را بسوی افغانستان و عراق سوق داد،بدست نیامد، و ما از این نظر نیز دچار چالش با جهان شده ایم.[به اعتقاد مترجم منظور داشل آن است که آمریکا به سلاح های کشتار جمعی در عراق دست پیدا نکرد و همچنین هیچ گاه نتوانست به مقر اصلی گروه القاعده و رهبر اصلی آن دسترسی بیابد.منظور داش به نظر می رسد آن بوده که آمریکا عملا نتوانسته به انچه که در عراق و افغانستان به دنبال آن بود دست بیابد]. به اعتقاد من این اقدام موقعیت ما را در سراسر جهان متزلزل خواهد کرد و بسیار مخرب خواهد بود.
بر اساس این گزارش، در این سخنرانی که برای بحث و مناظره تشکیل شده بود. بوکانان موافقت خود را با اظهارات داشل اعلام کرد و در ادامه افزود: من نمی دانم چگونه می توان منافع ایالات متحده در داخل امریکا و در ان منطقه[خاورمیانه] وهمچنین منافع سربازان امریکایی را در ان منطقه با حمله به ایران تامین کرد.جنگی که چه بسا بسیار فراتر و وسیع تر از انچه در حال حاضر با ان رودر رو هستیم گسترش خواهد یافت. بوکانان تدکید کرد:اما به تصور من نشانه ها و احتمالات بسیار واضح هستند!.
بوکانان که از منتقدین جنگ در عراق است گفت:رودی جولیانی کاندیدای جمهوری خواه ریاست جمهوری که نو محافظه کاران او را احاطه کرده اند پیشنهاد حمله به عراق را به جرج بوش داده بود.
وی گفت رای به رودی جولیانی در واقع رای به ادامه جنگ همیشگی در منطقه خاورمیانه خواهد بود.
به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب، هر دو در ادامه به سیاستهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پرداختند، که بدلیل اطاله کلام و عدم ارتباط با بحث مطروحه از درج آن صرف نظر شد.
[External Link Removed for Guests]
وزیر کشور: كشورهايي كه آمريكا را در حمله به ايران همكاري نكنند در امنيت خواهند بود
وزير كشور جمهوري اسلامي ايران گفت: كشورهايي كه با آمريكا در حمله به ايران همكاري نكنند، از پاسخ نظامي تهران در امان خواهند بود.
به گزارش فارس "مصطفي پور محمدي" در گفتوگو با تلويزيون كويتي "الراي" گفت: بعيد مي دانم كه آمريكا به ايران حمله كند. اما چنانچه مرتكب چنين كاري شود. كشورهاي منطقه نبايد نگران پاسخ ايران باشند. زيرا كشورهايي كه با آمريكا درحمله به ايران همكاري نكنند، از واكنش نظامي تهران در امان خواهند بود.
"پور محمدي " با تاكيد بر آمادگي ايران براي مقابله با هرگونه تجاوزي گفت: تهران بر ادامه دادن سياست هاي هسته اي خود پايبند است.
وي در بخش ديگري از اين گفتوگو با رد هرگونه كمك نظامي و تسليحاتي ايران به حزب الله لبنان گفت: تهران از ملت و دولت لبنان حمايت ميكند. البته اگر آمريكا و اسرائيل اين ملت را به خودشان واگذار كنند، آنان ميتوانند رئيس جمهور خود را انتخاب نمايند.
پور محمدي مناسبات ايران و سوريه را بسيار خوب خواند و تصريح كرد: اين روابط ريشه در تاريخ و منافع مشترك دوكشور دارد.
[External Link Removed for Guests]