در پاسخ به دوست عزیز جناب
janathan davis
من اون باند 6 سال پیش حدودا با 30 تومن درست کردم در حالی که اگه میخواستم با همون قدرت تو بازار گیر بیارم شاید 80 تومنی میشد.
جدا از اون خودم و برادرم به این جور کارا علاقه داریم، وقتی می بینی همچین سیستمی با این صدای خفنو خودت ساختی کلی حال میکنی!

یه حس خودباوری جالب بهت دست میده!

حالا اگه فکر میکنی به این کار علاقه داری ادامه بده! اگر هم سیستمی با قیمت پایین تر تو بازار هست بیخیال شو، چون الان نسبت به 6 سال پیش سیستم های صوتی حرفه ای تر و ارزون تر شده.
ساخت باند کار سختی نیست. یه آمپلی فایر (هیت سینک یادت نره)، یه آداپتور، یه ساب خفن ترجیحا 8 اینچ به بالا بگیر تا مزه بیس رو بچشی!

و سر آخر یه باکس طراحی کن!
اون موقع ها من یه برنامه گرفته بودم که باهاش می شد باکس سیستم رو طراحی کرد، ورژن اول بود خیلی ساده تر از الان بود باهاش میتونستی حجم و ابعاد جعبه باند طراحی کنی، اما الان خیلی تغییر کرده، لینک برنامه برای حرفه ای ها:
[External Link Removed for Guests] (یه سرچی کنی آموزش برنامه هست)
باکس ها مدل مختلف دارند، مثلا باکسی که من درست کردم اصطاحا Closed-Box هست. پارامتر مهم طراحی باکس حجم اونه و اینکه میخوای تو چه هرتزی صدا ساب تیون(تشدید) بشه! ماله من 80 هرتز بود. وقتی ساب رو خریدی برو تا سایت سازندش اطلاعاتشو بگیر بهمراه اطلاعات آمپلی فایر تو این برنامه وارد کن و بعد نوع باکس رو انتخاب کن تا نمودارها و حجم و ابعاد رو بهت بده. من جعبه باند خودمو 3 بار دستکاری کردم برای اینکه تو دردسر نیفتی از برنامه استفاده کن.
یا نه، اطلاعات یه نمونه ساخته شده رو بگیر و مشابشو بساز.
براي ساختن يك باكس نكات زیر توجه کنین:
سعی کنید از MDF به قطر 14mm يا بالاتر استفاده كنيد یا نشد از نئوپان درشت استفاده کنید.
حجم داخلي باكس رو دقيقا محاسبه کنید و ابعاد رو در بیارید. حجم آهنربای ساب رو در محاسبه حجم باكس در نظر بگیرید.
تا میتونید از چسب استفاده کنید تا هیچ منفذی باز نمونه! تاکید میکنم هیچ منفذی!
سيمهاي كوئل ساب رو حتما لحیم کنید! سیمی استفاده کنید که توان لازم رو داشته باشه یعنی به اندازه کافی کلفت باشه.
توصیه آخر اینکه حتما به سایت های تیونین مثل فروم پرشین تیونینگ سربزنید!
[External Link Removed for Guests]
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی