با گوشت و مرغ دیر پز چه باید کرد؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

با گوشت و مرغ دیر پز چه باید کرد؟

پست توسط ganjineh »

برای گوشت نپز:
یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.

برای گوشت سفت :
مقداری سرکه و آب گوشتِ گرم شده تهیه کنید و مدت 2 ساعت گوشت نپز را در آن بخوابانید.

استیک یا بیفتیک:
فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند.

مرغ نپز:
برای پختن یک مرغ پیر و سفت، قبل از پختن آنرا چند ساعت در سرکه بخیسانید، علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه خوشمزه را خواهد گرفت.

اگر هنگام پختن گوشت های سفت، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب غذا بریزید، زودتر خواهد پخت.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”