atropak نوشته شده:Sardar نوشته شده:من یک شب خواب دیدم که همه انسان های دور وبرم دروغ می گویند و پول و ثروت هدفشان است.مرا هم به همین چیزهادعوت و یا اجبار میکنند.
آخرش تو خواب بغضم گرفت و با همان صدای بغل از منزلی بیرون آمدم و به سالن هم کف آن رفتم و شروع به گفتن اذان کردم با هر بار که اسم الله را می بردم در آن برجی که بودم ان برج ترک می خورد و قسمتی از آن می ریخت تا اینکه وقتی اذان گفتم تمام شد به سمت بیرون دویدم و درخیابان ها دیدم که همه شروع به تظاهرات کردند از یکی پرسیدم چه خبر است به من گفت که انقلاب آغاز شده است(یا انقلاب دوم شروع شده است یه چیزی تو این مایه ها!!!! دقیق یادم نیست چی گفت)
![]()
.............................
خب این ها نشانه های خل شدن که احتمالا نیست![]()
ماشاالله چه قدر خوابتون به هم ریخته است(شوخی کردم)
آن افرادی که شما را به دروغ و پول و ثروت هدفشان دعوت می کردند برای شما گرفتاری و غصه و فساد به وجود می آورند. ( منوچهر مطیعی تهرانی - ابن سیرین)
گریه کردن در خواب خوب است و شادي و خرمي و فرح و انبساط است. چنانچه در خواب ببينيد گريه مي کنيد در روزهاي آينده خوشحال مي شويد و حادثه اي خوب براي ما اتفاق مي افتد.( منوچهر مطیعی تهرانی)
از دو متن بالا این نتیجه گرفته می شود که اشخاصی در صدد ضربه زدن و ایجاد گرفتاری برای شما هستند که این افراد در این کار موفق نمی شوند. (مواظب باشید)
در مورد اذان گفتن به زيارت خانه ي خدا مي روي و فريضه ي حج به جاي مي آوري (ابن سیرین)
برج نشانه ی شخصیت است اگر شکسته شود شخصیت شخص خرد می شود.
منظورتون را از این جمله متوجه نشدم :
همه شروع به تظاهرات کردند از یکی پرسیدم چه خبر است به من گفت که انقلاب آغاز شده است
عجب باحال هم حچ می روم هم دشمن دارم هم خوشحال می شوم هم شخصیتم یا شخصیتی خرد می شود

در مورد آخری
بعد آنکه اذان گفتم و به بیرون برج رفتم دیدم که در تمام شهر(شایدم جهان چون یادم است که گفت همه جا) انقلاب شده بود(مردم تو خیابان ریخته بودند و شعارهای اسلامی می دادند)