melani نوشته شده:سلام
چند شب پیش خواب دیدم یکی از دندان هام خیلی لق شده و از بس لق بود فوتش میکردی تکون میخورد. ولی نمی افتاد.
تعبیرشو نمیدونم چیه و لی شنیدم تعبیر جالبی نداره اگه تعبیرشو بگید ممنون میشم.
راستی ولی یادم نمیاد از فک بالاییم بود یا پایینی چپ بود یا راست
با سلام
با عرض پوزش و معذرت خدمت دوستان و کاربران عزیز علی الخصوص بینندگان خوابهای مطرح شده با توجه به اینکه بعضی خوابها با توجه به انواع مختلفی که دارد ممکن است تعبیرات خوبی نداشته باشند ولی به هر حال انچه مربوط به گفته دیگران است را من اینجا نقل می کنم و هدفم ناراحت کردن دوستان نیست

در کل لق شدن و افتادن دندان را به از دست دادن (دور از جون اعضای این سایت علی رغم حق بودن )عزیزی در خانواده شخص خواب بیننده نسبت داده اند.
در مورد شما هم ممکن است چون هنوز دندان نیفتاده است و کنده نشده یکی از عزیزان در معرض خطر مثلا بیماری سخت یا هر چیز دیگر مثل این قرار بگیرد و اگر قرار گرفته ممکن است خدای نا کرده در استانه از دنیا رفتن باشد .البته این تعبیرات در مورد خوابهای صادقه حامل پیام اطلاق شده است که ان شاء برای شما از این دسته نباشد

amir-h نوشته شده:با تشکر تعبير خوابي که در ان تعدادي از دندانها کنده مي شود چيست سه يا چهارتا
در مورد خواب شما هم ممکن است حامل پیام ذکر شده باشد که برای شما هم ارزو مندم که خواب شما صادقه نبوده و حامل ان پیام نباشد

البته در مورد من یه جورایی در موردی متاسفانه صدق کرد .
اما یکی از بهترین کارهایی که می شود این است که به محض این که از این دسته خواب ها دیده شد مخصوصا زمانی که به دل ادم بد افتاد حتما صدقه پرداخته شود که احیانا بلایی اگر در حال وقوع بود دور شود

در مورد دوستانی که خواب مار دیدند بگویم که اصطلاحا حضور مار در خواب نماد حضور دشمن می باشد و ممکن است بد خواهانی که حتی ممکن است از وجود انها با خبر هم نباشیم وجود داشته باشند که در اینده ممکن است مشکل ساز شوند که بایستی در این شرایط معقولانه مسائل و اتفاقات اطراف خود را سنجید(البته به دور از حس بد بینی و شکاکی چرا که ممکن است باعث ارتکاب تهمت شده و دیگران بی گناه از دستمان برنجند) و با درایت تصمیم گیری کرد .