جام جم آنلاين: رئيس کميسيون انرژي مجلس با انتقاد از ايرادات سهميه بندي بنزين پيش بيني کرد تا آخر سال 87 سهميه بندي برداشته شود. بايد توجه کنيم که سهميه بندي مربوط به يک دوران موقت است و بايد تلاش کنيم عمرش کوتاه باشد.
به گزارش مهر، کمال دانشيار رئيس کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالي در مورد سرنوشت موضوع سهميه بندي بنزين گفت: بسياري اعتقاد دارند سهميه بندي نتوانسته است در کاهش مصرف نقشي داشته باشد و اين در حالي است که سالانه حدود يک ميليون خودرو به خودروهاي کشور اضافه مي شود.
وي عادلانه نبودن سهميه بندي بنزين براي انواع خودروها را دليل ديگر ناکارآمدي سهميه بندي توصيف کرد و گفت: بايد توجه کنيم که سهميه بندي مربوط به يک دوران موقت است و بايد تلاش کنيم عمرش کوتاه باشد.
وي گفت: پيش بيني مي شود تا آخر سال 87 سهميه بندي برداشته شود.
دانشيار راه اصلاح معضل بنزين درکشور را روش افزايش پلکاني قيمت يا پرداخت يارانه مستقيم توصيف کرد و افزود: يکي از مشکلاتي ما داريم اين است که بودجه واردات بنزين در اواسط هر سال به دليل افزايش قيمت نفت و بنزين تمام مي شود.
[External Link Removed for Guests]
حذف سهميهبندي بنزين تا آخر سال87
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
محمدرضا نعمتزاده در گفتگو با فارس، درباره اظهارات رييس كميسيون انرژي مجلس مبني بر حذف سهميهبندي تا پايان سال، اظهارداشت: قبلا رييس جمهور گفته بودند سهميهبندي بنزين هدف درازمدت ما نيست.
وي تصريح كرد: طبق نظر رييسجمهور در صورت كنترل مصرف سوخت و توسعه جايگاههاي عرضه گاز طبيعي (CNG) و توسعه توليد خودروهاي دوگانه سوز نسبت به ادامه سهميهبندي بنزين تجديدنظر ميشود اما در حال حاضر چنين تصميمي وجود ندارد.
نعمتزاده همچنين درباره تغيير يا تعيين سهميه بنزين خودروها و سهميه تابستاني گفت: هنوز در اين زمينه تصميمگيري نكردهايم.
وي تصريح كرد: طبق نظر رييسجمهور در صورت كنترل مصرف سوخت و توسعه جايگاههاي عرضه گاز طبيعي (CNG) و توسعه توليد خودروهاي دوگانه سوز نسبت به ادامه سهميهبندي بنزين تجديدنظر ميشود اما در حال حاضر چنين تصميمي وجود ندارد.
نعمتزاده همچنين درباره تغيير يا تعيين سهميه بنزين خودروها و سهميه تابستاني گفت: هنوز در اين زمينه تصميمگيري نكردهايم.
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.