با وجود تکذیب های مسولان ایران خودرو و پارس خودرو منابع آگاه از توقف کامل خط تولید خودرو تندر 90 خبر می دهند.
به گزارش خبرنگار «فرارو» به نقل از یک منبع آگاه، در پی افزایش فشارها بین المللی برای اعمال تحریم ها، در چارچوب قطنامه 1803 شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران، خط تولید تندر 90 در دو کارخانه ایران خودرو و پارس خودرو متوقف شده است.
به گفته این منبع آگاه، با وجود آن که هفته گذشته خط توليد انبوه موتور تندر 90 با حضور پرويز داودي معاون اول رئيس جمهوري در شركت مگا موتور سايپا افتتاح شد؛ دو کارخانه ایران خودرو و پارس خودرو ، که زیر مجموعه کارخانه سایپا محسوب می شوند، به علت مواجه شدن با مشکلاتی برای تهیه دیگر قطعات این خودرو، ناچار به توقف خط تولید این خودرو شده اند.
این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود با اعلام خبر تعطیلی کامل دو خط تولید تندر 90 در کارخانه های ایران خودرو و پارس خودرو افزود:« یک کارخانه خارجی که تهیه کننده یکی از قطعات خودرو تندر 90 بود به علت اعمال تحریم های بین المللی علیه ایران، همکاری خود را با کارخانه های ایران خودرو و پارس خودرو به حالت تعلیق درآورده و همین امر هم موجب شده است که تولید این خودرو با مشکلاتی مواجه شود.»
این منبع آگاه تصریح کرد:« با بسته شدن در سالن های این دو خط تولید در روزهای گذشته، نیروهای شاغل در آنها نیز به طور موقت در بخش های دیگر به کار گرفته شده اند.»
این در حالی است که امیر البدوی معاون ایران خودرو در گفتگو با خبرنگار «فرارو» هرگونه توقف در خط تولید تندر 90 را تکذیب کرد.
وی تاکید کرد:« در حال حاضر با وجود آنکه مشکلاتی برای تهیه قطعات خودرو تندر 90 داریم، اما این امر سبب نشده است که خط تولید این خودرو به طور کامل متوقف شود.»
هفته گذشته نیز مديرعامل سايپا از وجود مشکلاتی در تولید تندر 90 خبر داده بود. وی اما اعلام کرد:« مشكلي كه براي تندر90 وجود دارد، بيشتر به مباحث بازرگاني و تامين و تداركات مربوط است، نه مشكلات مربوط به تحريم و شرايط سياسي كشور.»
مهرداد بذرپاش با بيان اين مطلب افزود:« در حال حاضر 52 درصد از تندر90 ، داخليسازي شده و 48 درصد آن نيز وارداتي است، ولي تا به حال گزارشي مبني بر اين كه تحريم به عنوان مانعي بر سر راه اين خودرو مطرح بوده باشد، نداشته ايم.»
[External Link Removed for Guests]
توقف خط تولید تندر 90 در پی اعمال تحریم های بین المللی
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
- پست: 680
- تاریخ عضویت: سهشنبه 3 مهر 1386, 8:46 pm
- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
-
- پست: 512
- تاریخ عضویت: یکشنبه 15 مهر 1386, 7:17 pm
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
Re: توقف خط تولید تندر 90 در پی اعمال تحریم های بین المللی
soroush.b نوشته شده: دو کارخانه ایران خودرو و پارس خودرو ، که زیر مجموعه کارخانه سایپا محسوب می شوند،
ببخشید اونوقت این یعنی چی


-
- پست: 773
- تاریخ عضویت: پنجشنبه 19 اردیبهشت 1387, 11:39 pm
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
dr_mehdi57 نوشته شده:تحريممان کنيد، خودمان مي سازيم!!!!
خدا نكنه ساخت قطعات در ايراني بيفته
چون تا حدد ممكن قطعات با كمترين كيفيت مي سازه.
مثل پيكان ساخت داخل چه بلايي سرش در آوردن ولي همون پيكان انگليسي كه 40-50 سال پيش ساختند از پيكان صفر داخل خيلي بهتره حتي اگر هم طي اين 50 سال باهاش مسافركشي بين شهري ميكرده.
بايد خدا رو شكر كنيم كه ساخت قطعات در داخل نمي سازند.
از آن روزي كه دنيا وانهادند خلايق آنچه لايق بود دادند
اگه درست گفته باشم