براي تهيه دوغ گازدار :
اول از همه بايد ماست مناسبي انتخاب كنيد. يعني ماستي كه يك دست و ترش باشد ( اگر ترش نيست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در يخچال نگهداري ميكنيم ) سپس ماست را آنقدر هم ميزنيم تا كاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه ميكنيم و ميزان نمك هم به دلخواه خواهد بود.
حال براي گازدار شدن دوغ كافيست دو حبه قند به آن اضافه كنيم
سپس دوغ را به مدت ۱۰ دقيقه در ظرف سربسته اي ( كاملا بسته و محكم ) خوب هم ميزنيم و بعد ظرف حاوي دوغ را در هواي آزاد به مدت يك هفته نگهداري ميكنيم.
اكنون دوغ ما به همراه چند تكه يخ آماده ميل كردن است.
هرگز بيش از حد از قند براي گازدار كردن دوغ استفاده نكنيد.
[External Link Removed for Guests]
براي تهيه دوغ گازدار
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
-
- پست: 773
- تاریخ عضویت: پنجشنبه 19 اردیبهشت 1387, 11:39 pm
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
- پست: 1194
- تاریخ عضویت: جمعه 17 آذر 1385, 12:26 pm
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
یه روش باحال دیگه هم هست که کمتر طول میکشه.بهش میگن دوغ ترکی.
کافیه نیم لیتر شیر را 5 قاشق غذا خوری ماست ترش و یک قاشق غذا خوری عرق نعنا(البته ترکا عرق نعنا نمیزنند..نیازی هم نیست...ولی بستگی به میل افراد داره)را با یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده و در بطری 1.5 لیتری تمیز بریزیم و باقی بطری را با اب پر کنیم(البته یه کمی سرشو خالی بزارید).ظرف را در جای گرمی مانند پشت یخچال و یا اجاق گاز به مدت 2 تا 3 روز نگه داری کنید و هر روز هم ان را به هم بزنید.از باز کردن درب بطری در این چند روز بپرهیزید.پس از 3 روز میتوانید ان را به همراه خانواده محترمتان میل کنید.
راستی اگر دیدید دوغ شما لکه لکه(loke loke) شده میتونید قبل از مصرف اون را در داخل همزن خوب بزنید...تازه با این کار بهتون کره هم میده.خوب دوستان اگه درست کردید و میل کردید . خوشتون اومد به من یه ایمیل بزنید و بگید مزه اش چطور بود....
با تشکر....احسان
ایمیل:black.tco@gmail.com
کافیه نیم لیتر شیر را 5 قاشق غذا خوری ماست ترش و یک قاشق غذا خوری عرق نعنا(البته ترکا عرق نعنا نمیزنند..نیازی هم نیست...ولی بستگی به میل افراد داره)را با یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده و در بطری 1.5 لیتری تمیز بریزیم و باقی بطری را با اب پر کنیم(البته یه کمی سرشو خالی بزارید).ظرف را در جای گرمی مانند پشت یخچال و یا اجاق گاز به مدت 2 تا 3 روز نگه داری کنید و هر روز هم ان را به هم بزنید.از باز کردن درب بطری در این چند روز بپرهیزید.پس از 3 روز میتوانید ان را به همراه خانواده محترمتان میل کنید.
راستی اگر دیدید دوغ شما لکه لکه(loke loke) شده میتونید قبل از مصرف اون را در داخل همزن خوب بزنید...تازه با این کار بهتون کره هم میده.خوب دوستان اگه درست کردید و میل کردید . خوشتون اومد به من یه ایمیل بزنید و بگید مزه اش چطور بود....
با تشکر....احسان
ایمیل:black.tco@gmail.com

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم