نين جوتسو ( نينجا )
مدیر انجمن: شوراي نظارت
نين جوتسو ( نينجا )
سلام
من اینجا فقط یه سوال دارم
چند نفر اینجا نین جوتسو می شناسن؟
چند نفر نینجا می شناسن؟
[External Link Removed for Guests]
من اینجا فقط یه سوال دارم
چند نفر اینجا نین جوتسو می شناسن؟
چند نفر نینجا می شناسن؟
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
hamrazm, سلام !
بنده تا حدودی درباره ی نین جوتسو اطلاعات دارم ، و اما درباره ی شناختن نینجا ، اونچه که مسلمه اینه که الان افرادی تحت عنوان نینجا وجود خارجی ندارند ، اون ها جنگ جویانی بودند که به تاریخ پیوستند و الان نین جوتسو تحت حالتی ورزشی و باشگاهی ( و نه جنگی ) به مردم و علاقمندان ارائه میشه .
موفق باشید .

بنده تا حدودی درباره ی نین جوتسو اطلاعات دارم ، و اما درباره ی شناختن نینجا ، اونچه که مسلمه اینه که الان افرادی تحت عنوان نینجا وجود خارجی ندارند ، اون ها جنگ جویانی بودند که به تاریخ پیوستند و الان نین جوتسو تحت حالتی ورزشی و باشگاهی ( و نه جنگی ) به مردم و علاقمندان ارائه میشه .
موفق باشید .

-
-
هادي آقازاده 2 نوشته شده:منبعم کتاب بروس لي سلطان کونک فو است البته اين يکي از اون فرضيات بود يکي مي گفت يکي با دست زدن و با انتقال انرژي به بروسلي اونو هر وقت خواسته کشته 3 فرضيه بود که به نظرم اين نينجا ها واقعي تر بودند مثل اين که شما نينجا هستيد![]()
![]()
ممنون از توضیحتون .
همونطوری که عرض کردم الان افرادی تحت عنوان نینجا وجود خارجی ندارند ، هر چند که عده ای برای بازار گرمی القاب و عناوین افسانه ای خنده دار استفاده می کنند ...
الان در ژاپن برای استفاده از این عبارت حرمت خاصی قائل هستند و هر کسی حتی این عبارت رو به زبان نمیاره چه برسه که بگه من نینجام ! اما در ایران ...

موفق باشید .

-
ASHK HIKAYESI نوشته شده:هادي آقازاده 2 نوشته شده:منبعم کتاب بروس لي سلطان کونک فو است البته اين يکي از اون فرضيات بود يکي مي گفت يکي با دست زدن و با انتقال انرژي به بروسلي اونو هر وقت خواسته کشته 3 فرضيه بود که به نظرم اين نينجا ها واقعي تر بودند مثل اين که شما نينجا هستيد![]()
![]()
ممنون از توضیحتون .
البته یکی از فرض های بسیار محتمل تر همون فرضی هست که همسر ایشون هم اون رو میگفتن : تورم مغزی ، سردرد و متعاقبش مصرف آسپرین و سپس مرگ ...
همونطوری که عرض کردم الان افرادی تحت عنوان نینجا وجود خارجی ندارند ، هر چند که عده ای برای بازار گرمی القاب و عناوین افسانه ای خنده دار استفاده می کنند ...
الان در ژاپن برای استفاده از این عبارت حرمت خاصی قائل هستند و هر کسی حتی این عبارت رو به زبان نمیاره چه برسه که بگه من نینجام ! اما در ایران ...![]()
موفق باشید .
![]()
اقايون نميدونم چقدر با نينجوتسو اشنايي داريد اما خوبه بدونيد كه در ايران چيزي بنام نينجوتسو تعليم داده نميشود و اصلا هنوز هيچ ايراني از هاتسومي سنسي اجازه دوجو زدن نگرفته و نماينده او محسوب نميشه.امثال اكبر فرجي و غيره هم مشتي دروغگو هستند با گذراندن چندتا دوره و مخلوط كردن فنون مختلف مثلا نينجوتسو اموزش ميدن و ابروي ايران را در دنياي رزمي بردن.به هر حال در ايران نينجوتسو اموزش داده نميشه اسمش را همون اكبرجوتسو بزارن خيلي بهتره!
-
faride-2 نوشته شده:اقايون نميدونم چقدر با نينجوتسو اشنايي داريد اما خوبه بدونيد كه در ايران چيزي بنام نينجوتسو تعليم داده نميشود و اصلا هنوز هيچ ايراني از هاتسومي سنسي اجازه دوجو زدن نگرفته و نماينده او محسوب نميشه.امثال اكبر فرجي و غيره هم مشتي دروغگو هستند با گذراندن چندتا دوره و مخلوط كردن فنون مختلف مثلا نينجوتسو اموزش ميدن و ابروي ايران را در دنياي رزمي بردن.به هر حال در ايران نينجوتسو اموزش داده نميشه اسمش را همون اكبرجوتسو بزارن خيلي بهتره!
درباره ی آقای فرجی ترجیح میدم سکوت کنم ، اما درباره ی اینکه در ایران نین جوتسو آموزش داده نمیشه ، باید بگم انگشت شماری هستند که زیر نظر بوجینکان دوجوی ژاپن هستند . اگر کمی در نت جستجو کنید میتونید اون افراد رو به همراه مدارکشون پیدا کنید !