از اونجا که هیچ کس پیدا نشد یک کتابی به من معرفی کنه من خودم چندتایی که پیدا کردم رو اینجا نام می برم تا شاید به درد کسی دیگه بخوره.قبلش بگم که واقعا متاسفم که تواین سایت به این بزرگی با این هم عضو ش, کسی پیدا نشد که تو این باغها باشه
عنوان: متدولوژي طراحي شي گرا
تکرارنامپديدآور: مولف ادوارد يوردون، پيتر کد
مترجم: مترجم منصور شريفي کلويي
محلنشر: تهران
ناشر: نشر آروين
تاريخنشر: ۱۳۷۸
موضوعها: ۱. تجزيه و تحليل سيستمها
۲. نرم افزار -- مهندسي
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
عنوان: آناليز شي گرا =Object oriented analysis
مترجم: ترجمه و تاليف اميناله مهآبادي
محلنشر: تهران
ناشر: آذرخش
تاريخنشر: ۱۳۷۸
عنوان اصلي: Object oriented analysis
توضيحات: بخش عمده اين کتاب ترجمهاي است از کتاب: "Object oriented analysis" نوشته "Edward Yourdan, Peter coad" ميباشد .
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
عنوان : برنامه نویسی شی گرا
برنامهنویسی شیءگرا (به انگلیسی Object Oriented Programming مخفف OOP) شیوهای از طراحی و پیادهسازی نرمافزار است که بر تجزیهٔ مسئله به اشیاء تأکید دارد. اشیاء صورتهای مجرد از ماهیتهای مطرح در مسئله هستند که دارای وضعیت (درونی) و همچنین عملیات بر روی دادهها (وضعیت درونی) میباشند. این نوع نگرش دارای مزایای بسیاری از جمله مدیریت پیچیدگی وهزینهٔ نگهداری کمتری است.
زبانهای برنامه نویسی شیءگرا، زبانهایی هستند که در آن برنامه نویس میتواند اشياء مختلفی را تعریف نماید و از اشیاء تولید شده استفاده نماید. هر شیء یک سری خصوصیت و قابلیت دارد، که اصطلاحاً Properties و Methods خوانده میشوند. در این روش از برنامه نویسی دید برنامه نویس به سیستم دید شخصی است که سعی می نماید به پیدا کردن اشیاء مختلف در سیستم و برقراری ارتباط بین آنها سیستم را تولید نماید.
دانلود از لینک زیر :
[External Link Removed for Guests]