آماده باش براي مقابله با وبا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث پزشکي و بهداشت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 350
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اسفند 1384, 1:10 pm
سپاس‌های دریافتی: 19 بار
تماس:

آماده باش براي مقابله با وبا

پست توسط jeeerjeeerak »

رييس اداره بيماريهاي منتقله از آب و مواد غذايي وزارت بهداشت با تاكيد بر اين كه كودكان و نوجوانان از آب تني در بركه‌ها، جويبارها و كانال‌هاي آب خودداري كنند، هشدار داد: سلامت اين آب‌ها مورد تاييد نيست و احتمال بلع آب آلوده حين شنا وجود دارد. دكتر سيد محسن زهرايي با بيان اين كه از ابتداي سال تا كنون موردي از وبا در كشور مشاهده نشده، فصل شروع وبا را به لحاظ شرايط آب و هوايي كشور از اواخر ارديبهشت ماه تا نيمه آبان ماه اعلام و اظهار كرد: بيش از 40 سال است كه همه ساله شاهد بروز وبا در كشور هستيم كه به نظر مي‌رسد اپيدمي وبا در سال گذشته مردم و سازمانها را نسبت به تامين آب آشاميدني هوشيارتر كرده است. وي با بيان اين كه هنوز موردي از وبا در كشورهاي همسايه هم گزارش نشده است، گفت: نظام بهداشتي كشور براي كنترل بيماري وبا در آماده‌باش كامل بسر مي‌برد. دكتر زهرايي ادامه داد: بيماريهاي عفوني واگير دار كه به دنبال مصرف آب و مواد غذايي حاصل مي‌شود به لحاظ عامل بيماريزا به انواع باكتريايي، ويروسي و انگلي روده‌اي و تك ياخته‌اي تقسيم مي‌شود كه هر يك علايم باليني خاص خود را ايجاد مي‌كند. وي با بيان اين كه تظاهر اصلي بيماريهاي واگير دار ناشي از آب و غذا، اسهال است، ادامه داد: برخي عوامل نظير تك ياخته‌ها، انگل ژيارديا و طيف وسيعي از ميكروبها، اسهال آبكي و برخي عوامل مثل باكتري شيگلا و تك ياخته آميب اسهال خوني ايجاد مي‌كند. دكتر زهرايي يادآور شد: راه اصلي انتقال بيماري از طريق مصرف آب و مواد غذايي است، لذا براي پيشگيري رعايت بهداشت آب و مواد غذايي الزامي است. رييس اداره بيماريهاي منتقله از آب و مواد غذايي وزارت بهداشت با بيان اين كه با گرم شدن محيط، شرايط براي رشد و تكثير ميكروب‌ها فراهم مي‌شود، به ايسنا گفت: براي كاهش احتمال ابتلا به بيماريهاي روده‌اي تامين آب آشاميدني سالم در شهر و روستا الزاميست و چنانچه سلامت آب متعاقب نمونه‌برداري ميكروبي توسط همكاران بهداشتي تاييد نشد، هموطنان بايد از مصرف آن خودداري كنند و به توصيه‌هاي بهداشتي توجه لازم را داشته باشند. دكتر زهرايي در خاتمه خاطرنشان كرد: چون در فصل گرما مواد غذايي سريعتر فاسد مي‌شوند لذا خانواده‌ها بايستي نسبت به تهيه و نگهداري مواد غذايي در شرايط مناسب دقت لازم را مبذول كنند.
مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد !!
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد پزشکي”