گلشیفته فرهانی : از ایران مهاجرت کردم ....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

گلشیفته فرهانی : از ایران مهاجرت کردم ....

پست توسط Danial_4139 »

اینم آخرین خداحافظی :sad:

ایسنا: گلشيفته فراهاني بازيگر سينماي ايران در مصاحبه‌ي با يك روزنامه‌ي آمريكايي تلويحا اعلام كرد كه از ايران مهاجرت كرده است.

او كه در مراسم اكران فيلم «مجموعه دروغ‌ها» در نيويورك‌ حضور داشت گرچه از عشق و علاقه‌اش به ايران سخن گفت، اما به روزنامه‌ي «نيويورك ديلي نيوز» اعلام كرد: «مي‌خواهم در اينجا (آمريكا) بمانم. من براي فيلم «شاهزاده فارسي» فرصت تست بازي را از دست دادم، اما ديگر نمي‌خواهم چنين فرصت‌هايي را از دست بدهم.»

بازيگر فيلم «ميم‌ مثل مادر» كه به‌همراه همسرش، «امين مهدوي» در فرانسه زندگي مي‌كند، در فيلم «مجموعه دروغ‌ها» ساخته «ريدلي اسكات» نقش پرستاري به‌نام «عايشه» را در مقابل «لئوناردو دي‌كاپريو» بازي مي‌كند.

فراهاني درباره دي‌كاپريو گفت: «دي‌كاپريو خارق‌العاده بود. او كمك زيادي به من كرد. اگر او نبود، بازي در اين فيلم براي من بسيار دشوارتر مي‌بود. او نه تنها يك بازيگر بزرگ، كه يك انسان بزرگ است.»

فيلم «مجموعه دروغ‌ها» به كارگرداني «ريدلي اسكات» و نقش‌آفريني «لئوناردو دي‌كاپريو» و «راسل كرو» روز يكشنبه در مركز لينكولن نيويورك براي اولين‌بار اكران شد.

«دي‌کاپريو» در اين فيلم نقش «راجر فريس»، مامور سازمان اطلاعات جاسوسي آمريكا که به اردن فرستاده مي‌شود و «راسل کرو» نقش «اد هافمن» که با «فريس» همکاري مي‌کند، را بازي كرده‌اند.

فيلم «مجموعه دروغ‌ها» پيش از آمريكا، روز پنج‌شنبه در استراليا اكران مي‌شود و پس از آن در كانادا، ونزوئلا، روسيه، كره‌جنوبي، مصر و لهستان به‌روي پرده سينماها خواهد رفت. برنامه‌ي اكران اين فيلم در ماه نوامبر نيز با نمايش در كشورهاي اسپانيا، فرانسه، سوئد، بلژيك، آلمان، يونان، اتريش و چندين كشور ديگر ادامه خواهد يافت.

اين فيلم در شصت‌وپنجمين جشنواره فيلم ونيز در بخش خارج از مسابقه حضور داشت و براي مراسم اختتاميه‌ دومين جشنواره فيلم خاورميانه در ابوظبي امارات نيز انتخاب شده است.

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

امیدوارم موفق باشد.
برخورد رسانه ها با موضوع بی حجاب گلشیفته انسان را یاد طالبان و زرقاوی میاندازد.

کمی آرامتر یکی به حجاب اعتقاد داره یکی هم نداره.

لا اکراه فی الدین
  بی  
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

اميدوارم موفق باشه
مايه افتخاره که يک چنين بازيگرايي داريم و مايه اندوه که ارزششون را نميدانيم :-P
چو ايران نباشد تن من مباد
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

امیدوارم مثل شادمهر به خودش ... نزنه
شادمهر هم وقتی ایران بود خیلی خوب داشت فعالیت می کرد ولی رفت اون طرف فکر کنم که حتی فرصت آهنگ سازی هم بهش ندن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

اینم یک خود فروخته تمام عیار هست می خواد جا پای آنجلینیا جولی بزاره!؟!؟!؟!

گل شیفته فراهانی در حاشیه مصاحبه مطبوعاتی فیلم "پیکره دروغ ها " اعلام کرد که دیگر به ایران باز نخواهد گشت.

Golshifteh Farahani plays Leonardo DiCaprio's love interest in 'Body of Lies.'

به گزارش دیلی نیوز وی که با لباسی بدون پوشش اسلامی و بدون حجاب در مراسم فرش قرمز فیلم تازه رایدلی اسکات حضور یافته بود، گفت: من برای بازی در این فیلم مشکلات زیادی را داشتم.پاسپورتم را از من گرفتند و ماموران اطلاعاتی بارها از من بازجویی کردند و در نهایت قاضی گفت: ما ابتدا باید فیلم را ببینیم و سپس درباره تو تصمیم گیری خواهیم کرد.

دراین گزارش که فراهانی به عنوان یکی از بزرگترین بازیگران سینمای ایران معرفی شده است.در ادامه این گزارش آمده: هنگامی که پاسپورت او را به وی بازگردانیدند وی مطمئن نبود در صورت ماندن به وی اجازه خروج داده خواهد شد .فراهانی افزود: من در صورت بازگشت محاکمه خواهم شد.

وی که هم اکنون به همراه همسرش "امین مهداوی" در فرانسه زندگی می کند، قصد بازگشت به ایران ره به هیچ قیمتی ندارد.

بازیگر فیلم هایی چون بوتیک و درخت گلابی در پایان گفته: من کاملا عاشق ایران هستم. خانواده من آنجا هستند ولی اگر آنها بخواهند مرا ببینند مجبور خواهند بود که به اینجا بیایند.من برای بازی در فیلم پرنس پرشیا یک بار فرصت را از دست دادم.واقعا برای بازگشت اماده نیستم.

منبع: [External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

... گفت: من برای بازی در این فیلم مشکلات زیادی را داشتم.پاسپورتم را از من گرفتند و ماموران اطلاعاتی بارها از من بازجویی کردند و در نهایت قاضی گفت: ما ابتدا باید فیلم را ببینیم و سپس درباره تو تصمیم گیری خواهیم کرد.

دراین گزارش که فراهانی به عنوان یکی از بزرگترین بازیگران سینمای ایران معرفی شده است.در ادامه این گزارش آمده: هنگامی که پاسپورت او را به وی بازگردانیدند وی مطمئن نبود در صورت ماندن به وی اجازه خروج داده خواهد شد .فراهانی افزود: من در صورت بازگشت محاکمه خواهم شد.

کاری به چرایی رفتن این شخص از ایران و تمایلش در رعایت یا عدم رعایت پوشش اسلامی ندارم ، اینها به خودش مربوطه و بس . چیزی که قابل توجه هست ، این مظلوم نمایی های این خانم هست ، اون اوایل که تازه خبر بازی این شخص در فیلم اسکات در جراید و اینترنت پخش شده بود ، شایعه ای پخش شد با مضمون ممنوع الخروجی این بازیگر ، شایعه ای که نه تنها توسط خود مسئولین امر (اعم از وزارت ارشاد و ...) تکذیب شد ، که خود همین خانم هم در مصاحبه ای که مدتی پیش در پاریس انجام داده بودند ، ضمن رد این شایعه اذعان داشتند که هیچ مشکلی براشون پیش نیومده ، حالا چی شده که یکهو چنین ادعاهایی میکنه ؟
از کی تا حالا چنین تدابیر سختی را برای بازیگری در یک فیلم خارجی اعمال میکنند ؟ ممنوع الخروجی ؟ بارها بازجویی ماموران اطلاعاتی :::P ؟ باز شدن پای قاضی به ماجرا ؟ مگر کسی یا جایی شکایتی کرده که باید ازش بازجویی کنند و مگر کیفرخواستی تهیه شده که دادگاهی تشکیل بشه و قاضی داشته باشه ؟ این ها خزعبلاتی هستند که این خانم به سبک خیلی های دیگری که رفتند اونور آب صرفا برای دستیابی به یکسری مقاصدی که خودتون بهتر از من میدونید ، بیان میشند .
توی این مملکت با خیلی از جرمهای سنگین هم به این شدت برخورد نمیشه ، مگر صرف بازی در یک فیلم خارجی چه جرم سنگینی میتونه باشه ، که اگر به ایران برگرده محاکمه بشه ؟ فوقش اینه که ممنوع الخروج میشه !
ما قانونی در این مورد نداریم که بخواهد این خانم را اونجوری که ادعا میکنه محاکمه و مجازات بکنه ، حتی اگر هم فرض بکنیم که واقعا این خانم از قانون میترسه و مجلسی ها هم همه هم و غمشون را بزارند روی این که یه قانونی تدوین کنند برای مسایل این چنینی ( که عمرا نمیکنند :-) ) باز هم باید بدونید که قانون عطف به ما سبق نمیشه :-o

به نظر بنده بازی ایشون در این فیلم چیزی بیشتر از چند سکانس ساده و فقط بدون روسری بوده که حالا داره اینقدر خودشو به آب و آتیش میزنه و چنین خزعبلاتی برای جلب توجه و ترحم مردم میبافه .

والسلام
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

اولش بدون روسری هست بعدا پیشرفت میکنه
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

H@med نوشته

اولش بدون روسری هست بعدا پیشرفت میکنه

اميد وارم سطح فكر شما هم پيشرفت كنه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

darya.salar.milad نوشته شده:امیدوارم موفق باشد.

لا اکراه فی الدین

دوست عزيز حجاب مسئله كوچكي نيست . شما مثل اينكه يادت رفته ما تو جمهوري اسلامي ايران زندگي ميكنيم و بايد به قوانين اون احترام بذاريم. در اينكه خانم فراهاني بازيگر قابلي هست كسي شك نداره. ولي متاسفانه يه كم زود جوگير شدند و جذابيهاي هاليوود زود ايشون رو گرفته و به قول معروف هوايي كرده.

حق با شماست. در دين هيچ اكراه و اجباري نيست. ولي كسي كه دين رو قبول كرده و اون رو دين رسمي خودش ميدونه بايد بهش احترام بذاره و شئونات اون رو رعايت كنه. اگر هم كسي بعدا از اينكه دين اسلام و مقررات اون رو قبول كرده پشيمون بشه ميتونه مثل همين خانم يا اشخاص ديگه كه جلاي وطن كردن بره خارج و اونجا به قول خودشون ازاد زندگي كنه
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

H@med نوشته شده:اینم یک خود فروخته تمام عیار هست می خواد جا پای آنجلینیا جولی بزاره!؟!؟!؟!

گل شیفته فراهانی در حاشیه مصاحبه مطبوعاتی فیلم "پیکره دروغ ها " اعلام کرد که دیگر به ایران باز نخواهد گشت.

Golshifteh Farahani plays Leonardo DiCaprio's love interest in 'Body of Lies.'

به گزارش دیلی نیوز وی که با لباسی بدون پوشش اسلامی و بدون حجاب در مراسم فرش قرمز فیلم تازه رایدلی اسکات حضور یافته بود، گفت: من برای بازی در این فیلم مشکلات زیادی را داشتم.پاسپورتم را از من گرفتند و ماموران اطلاعاتی بارها از من بازجویی کردند و در نهایت قاضی گفت: ما ابتدا باید فیلم را ببینیم و سپس درباره تو تصمیم گیری خواهیم کرد.

وی که هم اکنون به همراه همسرش "امین مهداوی" در فرانسه زندگی می کند، قصد بازگشت به ایران ره به هیچ قیمتی ندارد.

بازیگر فیلم هایی چون بوتیک و درخت گلابی در پایان گفته: من کاملا عاشق ایران هستم. خانواده من آنجا هستند ولی اگر آنها بخواهند مرا ببینند مجبور خواهند بود که به اینجا بیایند.من برای بازی در فیلم پرنس پرشیا یک بار فرصت را از دست دادم.واقعا برای بازگشت اماده نیستم.

منبع: [External Link Removed for Guests]

رفیق گلشیفته در زمان قبل از بازی تو این فیلم فقط زمانی که قرار بود یک فیلم رو بازی کنه تو ایران به سر می برد ، و بیشتر فرانسه زندگی می کرد :-o
اگر قرار بود کاری کنه این چند سالی که فرانسه بود می کرد !

بعدشم وقتی قرار باشه فیلم بازی کنی ولی اکران نشده مطمعن باش کسی احمق نیست عمرشو هدر بده خوب میره جایی که بهش احترام بگذارن و به عنوان یک هنر پیشه قدرتمند ازش تعریف کنن نه هزارتا بدو بیرا مثلآ به خاطر بازی تو فیلم سنتوری نثارش کنن :-?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

padshah نوشته شده:
darya.salar.milad نوشته شده:امیدوارم موفق باشد.

لا اکراه فی الدین

دوست عزيز حجاب مسئله كوچكي نيست . شما مثل اينكه يادت رفته ما تو جمهوري اسلامي ايران زندگي ميكنيم و بايد به قوانين اون احترام بذاريم. در اينكه خانم فراهاني بازيگر قابلي هست كسي شك نداره. ولي متاسفانه يه كم زود جوگير شدند و جذابيهاي هاليوود زود ايشون رو گرفته و به قول معروف هوايي كرده.

حق با شماست. در دين هيچ اكراه و اجباري نيست. ولي كسي كه دين رو قبول كرده و اون رو دين رسمي خودش ميدونه بايد بهش احترام بذاره و شئونات اون رو رعايت كنه. اگر هم كسي بعدا از اينكه دين اسلام و مقررات اون رو قبول كرده پشيمون بشه ميتونه مثل همين خانم يا اشخاص ديگه كه جلاي وطن كردن بره خارج و اونجا به قول خودشون ازاد زندگي كنه

از امضای زیر پست تان مشخص از که بچه مذهبی هستید. به هر حال انسانهای بی حجاب زیادی را می شناسم که از خیلی از کسانی که با تکبیرالاحرام گفتن ها متظاهرانه و نیز در زیر حجاب چادر به انواع اعمال ...مشغولند و کسی هم به آنها نمی گه بالا چشت ابروست.گلشیفته دختر بدی نیست فقط مثل شما تلقی اش از انسان خوب در حجاب خلاصه نشده است.ادا در آوردن هیچ کس را مومن نکرده است.باز هم میگویم حجاب و پوشش مسئله ای شخصی است که فقط در کشور ما و عربستان به مسئله ای اجتماعی تبدیل شده است ومی بینیم که دختران چگونه با بد حجابی به آن پاسخ می دهند. البته به شخصه حجاب اختیاری را قبول دارم

تناقض آشکار جامعه ایران-بد حجاب روبروی چادری
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

darya.salar.milad جان

نميدونم منظور شما از بچه مذهبي بودن چيه.. ولي همه انسانها براي خودشون ارزشهايي دارن كه دوست دارن بقيه بهش احترام بذارن. چه من. چه شما.

ولي اين ارزشها وقتي براي بقيه افراد جامعه اهميت دارند كه با ارزشهاي اصلي و اساسي اون جامعه مغايرت نداشته باشه.

مثل اينه كه كسي بگه من دلم ميخواد شبها مست بشم و بيام تو خيابونا عربده كشي كنم و به اين وسيله شاد بشم.و يا مثل جامعه غربي لخت و عريان تو خيابونا بگردم و هر غلطي كه دلم خواست بكنم.

در ضمن بحث ما در حجاب كم و حجاب كامل نيست.بحث ما در كل حجاب و بدون حجاب بودن هست. بله اين حرف شما رو قبول دارم كه خيلي ها پشت حجاب هر كاري ميكنند.و چه بسيار افراد كم حجابي كه واقعا دلهاشون پاكه و چيزي تو دلشون نيست.

البته نبايد اين افراد رو با عروسكهايي كه خودشون رو بزك ميكنند و تو خيابونا طنازي ميكنند و فقط به دنبال جلب نگاه ديگران و لرزوندن دل بقيه هستن اشتباه گرفت. اين افراد به نظر من افرادي بسيار ضعيف از لحاظ نفس هستند كه فقط عقده توجه ديگران و به قول معروف پز دادن رو. دارند. و به ادعاي ازاد بودن هر كاري ميكنند

دوست عزيزم . اين بسيار بي انصافي هست كه كشور خودمون رو با كشوري كه مردمش و بزرگان دينيش هنوز در جهل هستند مقايسه كني. ازادي زنان اينجا به هيچ وجه قابل مقايسه با كشوري مثل عربستان نيست. خدا نياره اون روزي رو كه ما بخواهيم با زنامون اونطوري رفتار كنيم

در مورد خانم فراهاني هم كسي تو قابليت هاي ايشون شك نداره. ولي به نظر خود منم اشتباه كردن با بازي در اون فيلم و حساسيت جامعه رو برانگيختن

البته خيلي از هموطنهامون هستن كه وقتي ميرن خارج روسري رو از سرشون در ميارن و اونجا به قول خودشون ازادانه ميگردن. كسي هم كاري به كارشون نداره. ولي خانم فراهاني يه شخص معروف هستن و مهمتر اينكه از خانواده بسيار معروفي هم هستند. و اينجور اشخاص هميشه مورد توجه هستن و كوچيكترين اشتباه و رفتار غير معمول از طرف اين افراد باعث ايجاد حساسيت در جامعه ميشه..........
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
قفل شده

بازگشت به “فيلم و سينما”