در ادمه بررسی تخصصی نیروی دریایی ایران که تقریبا به کار اصلی من در این انجمن تبدیل شده است امروز می خواهم به بررسی منطقه دوم جدید التاسیس دریایی جاسک بپردازم.
دوستان همانطور که میدانید دوشنبه گذشته با حضور سرتیپ موسوی جانشین فرمانده کل ارتش ودریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی این منطقه و نیز اسکله جاسک به بهره برداری رسید.
اگر به پراکندگی نیروی دریایی ایران در سواحل جنوبی ایران دقت کنید متوجه می شوید که عمده تمرکز نیروی دریایی در بندرعباس -بوشهر ونیز چابهار است.وفاصله طولانی غرب چابهر و کنارک تا شرق تنگه هرمز به نوعی نقط کور به حساب می امده است.که با تدبیر هوشمندانه ستاد کل نیروهای مسلح این نقطه نیز مورد توجه قرار گرفت و یک اسکله مجهز با رادار کنترل دریایی پیشرفته و نیز سایت موشکی ساحل به دریا وچندین پایگاه مخفی نبرد ناهمتراز احداث شد.
در منابع غربی خبر از انتقال چند زیردریایی به جاسک و نیز اماده سازی و ساخت پایگاه هوادریا در این شبه جزیره خبر داده اند.
شهر جاسک شهری بسیار کوچک است که شامل چند خیابان و جمعیتی13 هزار نفری است که عمدتا به کار صیادی و تجارت دریایی مشغولند. سواحل بسیار زیبایی دارد و از طبیعت بکر و دست نخورده ای در اطرافش برخوردار است و گونه های مختلف جانوری در آن وجود دارد.البته سطح محرومیت انجا بسیار بالاست و مردم منطقه امیدوارند تا ب تشکیل این پایگاه توجه دولت به انها بیشتر شود و جاسک توسعه یابد.
ضمنا طبق مصاحبه دریادار سیاری با فارس در آینده نیز شاهد افتتاح چند پایگاه دیگ از نیروی دریایی خواهیم بود.با توجه به جدید بودن این پایگاه روند انتقال تجهیزات ارام ارام از نقاط دیگر به ان در جریان است و شناورهای جدید الساخت صنایع دریایی نیز به زودی به ان ملحق خواهند شد.
اسکله ولایت جاسک نیز در بخش غربی شبه جزیره جاسک قزار دارد جالب است بدانید عرض شهر جاسک چیزی در حدود 900 متر است و ظرف چند دقیقه با پای پیاده عرض آن را طی خواهید کرد!!!!!!
در اینده از جاسک بیشتر خواهید شنید.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
پايگاه جديد نيروي دريايي جاسک را بيشتر بشناسيم
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا