روش کباب کردن( به همراه عکس)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3101
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 22 بهمن 1385, 4:25 pm
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21366 بار

روش کباب کردن( به همراه عکس)

پست توسط SAMAN »

سلام دوستان :razz:
میخواستم که در این تاپیک طریقه کباب درست کردن رو بهتون یاد بدم اینو بگم که من یه کباب چی ماهر هستم و همه هم به این مهم اعتقاد دارن( فامیل و خانواده) خب ما اینجا معمولا کباب رو با زغال درست میکنیم برا این میگم اینجا چون دیدم که با آتش گاز هم کباب درست کردن!

اینجا ما کباب کردن مرغ و گوشت کوبیده رو توضیح میدیم:

کباب کوبیده:

عوامل مهم در کباب کردن گوشت کوبیده:

1- زغال مرغوب
2- گوشت مرغوب
3- سیخ گیرنده!!! که بسیار بسیار مهم است و من خودمم هم بلد نیستم و این یک کار فوق حرفه ایی است!
4- دمای محیط


برای کباب کردن گوشت کوبیده زغال خوب بسیار اهمیت دارد. برای کباب کردن به تعداد سیخ های لازم میبایست که زغال تهیه کرد. هیچ وقت نفت زیاد بر روی زغال ها نریزید.
کار مهمی که برای کباب کوبیده مهم است این است که باید بسیار سریع سیخ ها رو برگردونید یعنی 180 درجه و این کار باید به سرعت انجام بشه در غیر این صورت کباب ها در اتش خواهند افتاد.
هیچ وقت کباب ها رو به هم نچسبونید( به علت کوچک بودن کباب پز بعضی مواقع این کار ناخودآگاه صورت میگیره)
باد زدن تا حدودی سریع برای کباب کوبیده مانعی نداره.
هیچ وقت لازم نیست که روی کباب کوبیده یه کم سوخته بشه یا از حالت اب دار خارج بشه. معمولا کباب کوبیده سریعا درست میشه و هر سیخ با داشتن زغال خوب 10 دقیقه آماده میشه.

 [External Link Removed for Guests] 

 [External Link Removed for Guests] 

 حالتی که بهتره برای کباب پیش نیاد نباید به صورت شکل زیر باشه 
  آبدار بودن کباب  

 [External Link Removed for Guests] 



کباب مرغ:

 [External Link Removed for Guests] 

کباب مرغ بر خلاف کباب کوبیده بسیار دیر تر درست میشه و من پیشنهاد میکنم همیشه 40 دقیقه قبل از صرف شام یا نهار دست به کار کباب مرغ بشید.
کباب مرغ برخلاف کباب کوبیده باید بسیار ملایم درست بشه . به هیچ وجه نباید باد زد (البته سریع)
دمای محیط در سرعتر یا طولانی شدن زمان کباب مرغ دخیل است.
هیچ وقت قسمت های مختلف مرغ مثل ران یا سینه را در یک سیخ نزندید چون این دو قسمت با زمان های متفاوت درست میشوند و در نهایت مشکل ساز خواهند شد.
بهترین روش برای کباب کردن مرغ بر خلاف کباب کوبیده که باید مدام 180 درجه ایی میچرخوندیم عدم چرخش است . شما میتوانید با باد ملایم تا چندین دقیقه در یک طرف به طوری که تا 60% اماده بشن و بعد 180 درجه بچرخونید.

نمک زدن به کباب مرغ اجباریه! در صورت نمک نزدن زمان کباب شدن طول خواهد کشید.
 [External Link Removed for Guests] 

سوالی بود در خدمتم :razz: :)

عکس ها به علت حجم بالا کوچک شدند.

نویسنده: سامان مردانی
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 934
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 16 آبان 1387, 8:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: روش کباب کردن( به همراه عکس)

پست توسط Mardaviz »

درود
خوشم اومد.بد نبود ولی هنوز حرفه ای نیستی ،کوبیده و جوجه رو ول کن. ::ns
حاضرم باهات مسابقه بدم با دو نفر داور ،اونهم با کباب اوزون بورون. :x
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Novice Poster
Novice Poster
پست: 53
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 10 بهمن 1385, 11:40 am
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

Re: روش کباب کردن( به همراه عکس)

پست توسط mahde35 »

سلام

یک وسیله مخصوص سیخ گرفتن کباب کوبیده وجود دارد ودر بازار به وفور پیدا میشود

یک نکته مهم در کباب کردن این است که وقتی سیخها راروی منقل میگزاریم زغالها

نباید شعله داشته باشند

اگرروی گوشت بره یامرغ قبل از سیخ گرفتن یک کره آب کنیم وروی گوشتها بریزیم از سوختن

گوشتها جلوگیری میکنه وکباب مغز پخت میشود
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”