برنامه اي براي ضبط صدا از روي کليپ هاي تصويري

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 38 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

برنامه اي براي ضبط صدا از روي کليپ هاي تصويري

پست توسط IQ »

برنامه ای رو نیاز دارم که با اون بشه صدای کلیپ های تصویری رو ضبط کرد البته می خوام با این کار صدای موزیک هایی که به صورت تصویری هستند ضبط کنم که معمولا این کلیپ ها فرمت flv دارند چون از سایت youtube دانلود می کنم لطفا اگه برنامه ای وجود داره که میشه باهاش این کار رو انجام داد به من معرفی کنید .
:)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

دوست عزیز شما می تونید با Jet audio در قسمت record این کار رو انجام بدید.
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72658 بار
سپاس‌های دریافتی: 31671 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

IQ,
با TotalVideoConverter ميتونيد فايلهاي تصويري رو به صوتي تبديل کنيد و بعد با JetAudio يک بار ديگه تبديل فايل صوتي رو انجام بديد (صوتي به صوتي) تا استاندارد بشه (خروجي TVC براي اين مورد کمي غير استاندارد هست) و با تبديل مجدد خروجي اون با JAD مشکل رفع ميشه
برنامه رو ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

Re: برنامه اي براي ضبط صدا از روي کليپ هاي تصويري

پست توسط hosein.njf »

سلام
ایا برنامه یا ترفندی برای ظبط صدای در حال پخش سیستم(همون stream) برای اندروید هستش؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

پست توسط arman76ma »

کاربران و دوستان گرامی، امروزه ساخت برنامه کاربردی بسیار راحت شده، این قبیل برنامه ها فراوان وجود دارد. کافی است سرچی بزنید. البته باید از کلمات کلیدی کوتاه استفاده کنید.
گاهی باید در سایت های تخصصی مثل سافت پدیا جستجو کنید و یا یک جمله کوتاه فارسی ترجمه کنید در مثلا مترجم گوگل.
الان در عرض چند دقیقه این را پیدا کردم، خوب من تست نکردم اگر جواب داد به بقیه هم بگویید.

با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

پست توسط arman76ma »

قبلی ظاهرا برای ویندوز است. این را هم گویاب رای اندروید است.
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”