=======جامع ترين مقاله بررسي کامل نيروي هاي مسلح ايران=======

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد
ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

=======جامع ترين مقاله بررسي کامل نيروي هاي مسلح ايران=======

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

یا درود به دوستان همیشگی و با محبت سی سی.

دوستان من تو سی سی تقریبا موضوعی نبوده که ورودی به آن نکرده باشم.از نیروی دریایی گرفته تا تجهیزاتش و ناوها و قایق تندرو سپاه و سیاست و تروریسم و فرهنگ و شعر و عکس طنز و خاطره و....
هر چیزی که ارزش مطرح شدن داشته تو سی سی نوشتم.
به انجمن های غیر نظامی و غیر سرگرمی هم کاری ندارم چون در تخصصم نیست.
تو یک تاپیک که یادم نیست کجا بود نوشته بودند هرکس در سی سی چیزی را نمی داند بهتر است سکوت کند و تماشاگر باشد.
حرف جالبی بود و فکر کنم کسانی که در سی سی مطلب نمی نویسند این نکته را خوانده اند و سکوت کرده اند.

حالا بگذریم:مقدمه های بی ربط ننویسم تاپیکم تاپیک نمیشه!!!!!!!!

به خیلی از پایگاه های نظامی ایران سر زدم تا انجا که می دانستم از این به بعد هم ادامه خواهم داد ولی هفته ای یک پایگاه.
امروز می خواهم یک تحلیل نسبت به کلیت نیروهای مسلح ایران داشته باشم که امیدوارم مورد توجه قرار بگیرد.
از راس هرم شروع می کنم:

ستاد فرماندهی کل قوا:

دوستان این ستاد که در اوان جنگ تحمیلی تشکیل شد برای جلوگیری از پراکندگی نیرویی و اختلافات سلیقه ای ارتشو سپاه و همچنین تدارک و برنامه ریزی منسجم و هدفمند برای جبهه های نبرد تشکیل شد و شورای عالی دفاع نام گرفت.
اعضای ان نیز فرماندهان عالی رتبه ارتش و سپاه مانند شادروان سرلشکر ظهیرنژاد رییس ستاد ارتش-سپهبد شهید علی صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی-سرلشکر محسن رضایی فرمانده کل سپاه-مهندس موسوی نخست وزیر-آیت الله خامنه ای رییس جمهور-اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجلس و جانشین فرماندهی کل قوا و عده ای دیگر از مسولین عالی نظام بودند.
این شورا انصافا با یک استراتژی هدفمند از بی برنامگی و پراکندکی جلوگیری کرد و چتر وحدت خوبی بین نیروهای مسلح ایجاد کرد و تا پایان جنگ همرا با امام خمینی به اداره شرایط جنگی کشور پرداخت.
با پایان جنگ این شورا موضوعیت خود را از دست داد و ستاد کل نیروهای مسلح به ریاست سرلشکر فیروز آبادی تشکیل شد که در ادامه توضیح خواهم داد.
ستاد فرماندهی کل قوا هم اکنون در دفتر رهبری برقرار است عالیترین نهاد تصمیم گیر در امور نظامی کشور است که تصمیمات آن پس از طرح در شورای عالی امنیت ملی و تایید رهبری لازم الجرا خواهد بود.
همینک بسیاری از فرماندهان سابق نظامی ایران در این ستاد به مشاوره نظامی می پردازند که از آن جمله سرلشکر سلیمی فرمانده سابق ارتش که مشاور نظامی رهبری هستند و نیز سرلشکر یحیی رحیم صفوی فرمانده اسبق سپاه که دستیار عالی رهبری در امور نیروهای مسلح هستند.

ستاد کل نیروهای مسلح:

همانطور که عرض شد پس از پایان جنگ در سال 68 این ستاد با حکم رهبری به ریاست سرلشکر فیروزآبادی تشکیل شد.وظیفه این ستاد هماهنگی و وحدت نیروهای مسلح و فرماندهی عالی آنان است و هر تصمیمی در نیروهای مسلح باید به تایید ستاد کل برسد.حتی یادم هست در چند ماه پیش در روزنامه کارون خواندم که در مسئله ای که در خوزستان نیاز به هلی کوپتر بود و درخواستی که به پایگاه هوانیروز مسجد سلیمان داده شد به دلیل عدم موافقت ستاد کل پرواز هلی کوپتر لغو گردید و این مسئله نشان از نظارت عالی و ریز به ریز ستاد در تمامی مسائل نظامی کشور است.و تمامی اتفاقات باید به تایید این نهاد برسد.
این ستاد متشکل از تعداد زیادی از پرسنل نیروهای سه گانه ارتش-نیروهای پنج گانه سپاه-نیروی انتظامی است.
در عکسی که از یک همایش این ستاد که با حضور اعضایش دیدم پرسنل ارتش و سپاه تقریبا به طور مساوی درآن حضور دارند و لباس نیروی زمینی ارتش بیشتر به چشم می خورد..
در این ستاد بخشی وجود دارد به مشمولان که دوستانی که به خدمت می روند با آن اشنایی دارند.کاهش و یا افزایش خدمت و هرگونه مسئله ای درباره سربازی در این واحد بررسی می شود و مسولیت آن بر عهده سرتیب موسی کمالی است.
جانشین ستاد نیز سرلشکر رشید هستند که از استراتژیست های برجسته عملیات های زمان جنگ به شمار می روند.
بدین ترتیب بعد از رهبری سرلشکر فیروزآبادی و سرلشکر رشید مقام دوم و سوم نظامی کشور محسوب می شوند.
محل این ستاد نیز درفرودگاه قلعه مرغی تهران مستقر است که پایگاه هوانیروز تهران نیز محسوب می شود.

ارتش:

ارتش در ایران سابقه ای طولانی دارد و ابتدایی ترین آن نیز در حدود 3500 سال پیش و توسط سلسله ماد در همدان امروزی تشکیل شد که با جنگ به دشمنان ایران باستان پرداخت.
بعدها توسط کوروش کبیر پادشاه تاریخی و افتخار ایران و ایرانی که در 2500 سال پیش فرمان منشور حقوق بشر را صادر کرد و از برابری حقوق انسانها و احترام به اسرا سخن گفت ارتش ایران نیرومند ترین ارتش تاریخ گشت و امپراتوری ایران از غرب تافلسطین امروزی و از شرق تا دروازه های چین و از شمال تا روسیه کنونی و از جنوب نیزتمامی کشورهای خلیج فارس امروز را در بر میگرفت.
عظمتی که ایران در آن دوران داشت دیگر هیچگاه بدست نیامد و ایران آرام آرام بدست شاهان خائن وبی وطن خصوصا قاجارکوچکتر گشت به شکل امروز درآمد.

در دوره رضاخان ارتش منظم و مدرن ایران تشکیل شد و عده زیادی از نظانیان نخبه برای طی تحصیلات عالی نظامی به اروپا فرستاده شدند و لشکر های ارتش تشکیل شد و تبریز وتهران و کرمانشاه و...دارای لشکر گشتند و در بنادر جنوب نیز اسکله ها و ناوگان دریایی تشکیل شد و دریادار شهید غلامعلی بایندر از وطن پرست ترین افسران تاریخ ایران به سازماندهی نیروی دریایی پرداخت.
ارتش ایران در آن زمان چند کار مهم را انجام داد که از آن جمله سرکوب غائله شیخ خزعل تجزیه طلب و عده ای راهزتن قدرتمند که یک شبه ارتش تشکیل داده بودند و در سراسر ایران به غارت اموال مردم و کاروانها می پرداختند کرد و نظم خوبی بر ایران حاکم شد.
در شهریور 1320 با حمله ناجوانمردانه بریتانیا و شوروی ارتش نوپای ایران که تازه جوانه هایش زده شده بود نابود گشت و بمباران پایگاه های ان توسط جنگنده های آنها باعث اضمحلال ارتش گشت و سربازان به غارت اموال پادگان ها پرداختند.
چند سال گذشت و بریتانیا و شوروی ایران را ترک کردند ولی یادگارهای چرکین خود را به جا گذاشتند.در تبریز جعفرپیشه وری کمونیست فراری علم استقلال برداشت ودولت مرکزی به علت عدم توان نظامی قادر به برخورد نبود حدود 1 سال و اندی از حکومت پیشه وری گذشت و در 21 آذر 1325 با تجهیز نسبی ارتش ایران حمله سراسری به آذربایجان اغاز شد که بر اثر مقاومت عمال پیشه وری تا حدودی خونین بود.
آذربایجان به ایران بازگشت.محمدرضا پهلوی فهمید که اداره کشور پهناوری مثل ایران با یک ارتش ضعیف میسر نیست آرام آرام به فکر ارتشی قرن بیستمی افتاد و تقریبا این روند تا اواخر دهه 40 بسیار کند بود.
با فزونی درآمدهای نفتی ایران در آن دوران هجوم گسترده کارخانجات نظامی غربی به ایران آغاز گشت و ایرانی که شاید در نیروی هوایی در رده کشورهای بسیار ضعیف جهان بود به یک از قدرتمندترین و مجهز ترین نیروهای هوایی جهان با بیش از 5000 خلبان زبده و نزدیک به پنجاه هزار نفر پرسنل تبدیل گشت و پیشرفته ترین جنگنده های روز جهان یعنی اف 14 اف 4 اف 5 به ایران سرازیز شدند و نزدیک به 10 پایگاه هوایی در ایران احداث شد.
هوانیروز ایران نیزدر رده های اول جهان قرار گرفت.
نیروی دریایی نیز با ورود چندین ناو سنگین-هاورکرافت-هلیکوپتر و آموزش تفنگداران دریایی در رویال مارینز بریتانیا قدرت بلامنازع خلیج فارس شد.
نیروی زمینی نیز با ورود انواع تانک های روز جهان مانند چیفتن-اسکورپین و...نفربرها وآموزش بسیار مطلوب پرسنل نیرومند گشت ودر جنگ ظفار با سرکوب شورشیان عمان در مدت زمان بسیار کوتاه قدرت و سرعت عمل خود را به رخ همگان کشید.
نیروی دریایی نیز در کمتر از 1 ساعت جزایر سه گانه را به ایران بازگرداند.
آخرین فرماندهان ارتش ایران نیزارتشبد قره باغی رییس ستاد مشترک(با تغییر قیافه به خارج گریخت)سپهبد خلبان ربیعی فرمانده نیروی هوایی-دریاسالار حبیب الهی فرمانده نیروی هوایی و سپهبد بدره ای فرمانده نیروی زمینی بودند که ربیعی و بدره ای به دستور خلخالی تیرباران گردیدند.
با وقوع انقلاب ساختار ارتش متلاشی شده بود و پادگان ها غارت شده بودند و اسلحه ها در بین مردم دست به دست می شدند.درمنابع غیر معتبر نیز از حضور چند خلبان خارجی مشکوک در روز 22 بهمن و سرقت چند فروند جنگنده از پایگاه هوایی تهران در بی نظمیهای آن روز خبر داده شده است.
.با فرمان امام مردم اسلحه ها را به مساجد محل تحویل دادند و ارتش نیز بعد از تصفیه های متوالی در 29 فرودین 58 با تجهیزات نظامی از جلوی مردم رژه رفت.
در طول 20 ماه چندین رییس ستاد مشترک تغییر یافت و پشت سر هم فرماندهان ارتش عزل و نصب می شدند.در دستوری مسخره و کودکانه بازرگان به ارتش دستور داد که هر ارتشی باید در شهر خود خدمت کند.این دستور باعث به هم ریختگی سیستم ارتش شد زیرا در برخی لشکر 92 اهواز که دارای تعداد زیادی تانک بود پرسنل تخصصی تانک در آن حضور نداشتند و به شهرهای خود رفته بودند و تانکها نیز خاک می خوردند و روز به روز پوسیده تر می شدند.
با انتصاب مدنی به وزارت دفاع ایران به یک باره پادگان ها از نیروی نظامی تهی گشتند و ازتش با کمبود شدید سرباز مواجه شد.و از این ناحیه بسیار خسارت دید.
در مرداد 58 غائله تجزیه طلبان کردستان اغاز گشت و امام در دستوری قاطع ارتش را به کردستان اعزام کردند که با رشادت نیروی هوایی-هوانیروز و پرسنل لشکرهای نیروی زمینی آن غائله با همکاری سپاه خاتمه یافت که در جای خود بسیار شنیدنی است.جنایات حزب دمکرات و کومله در بریدن سر پاسداران و ارتشیان اسیر در تاریخ لکه ننگی برای این گروه مزدور خواهد ماند.
در 31 شهریور 59 با شروع جنگ تحمیلی ارتش غافلگیر شد ولی ظرف 1 روز خود را آماده کرد و 140 جنگنده نیروی هوایی با بمباران سنگین بغداد تصمیم ایران برای مقاومت را نشان دادند.نیروی دریایی در عملیاتی غرور آفرین در 7 آذر 59 کار نیروی دریایی عراق را یکسره کرد و نیروی زمینی نیز به مقاومت در مرزهای جنوب پرداخت.
البته در بخش زمینی تا مهر 60 موفقیت چشمگیری حاصل نشد که عمدتا به دلیل سیاستهای احمقانه ابوالحسن بنی صدر بود.ولی با برکناری بنی صدر و آغاز وحدت ارتش وسپاه عملیات های مشترک شکست حصر آبادان-آزادسازی خرمشهر-سوسنگرد-انجام گرفت و شرایط سیاسی به نفع ایران برگشت که با ادامه جنگ بعد از 3 خرداد 61 به یک جنگ فرسایشی تبدیل شد.
از خرداد 61 به بعد ارتش از صحنه جنگ اندکی به حاشیه رفت وسپاه به طور مستقل عملیات های خود را آغاز رد که در مقاله ای دیگر به تمامی عملیات های پیروزمند و عملیاتهای نا موفق جنگ خواهم پرداخت.
نیروی هوایی تا پایان جنگ مسولیت حراست از نقاط استراتژیک کشور مانند خارک-و پالایشگاه ها مراکز نظامی و اقتصادی پرداخت و گهگاهی به حمله به عمق خاک عراق پرداخت.نیروی دریایی نیزبه حفاظت از نفتکشها و کشتیهای تجاری وتنگه هرمز پرداخت و نیروی زمینی نیز به نقشی نیمه عملیاتی پرداخت.
البته به این علت که از سال 64 به بعد رکود شدیدی در جبهه ها حاکم شد و درگیریها محدود بود و عملیا ت مهم فقط والفجر 8 و چند عملیات کوچک دیگر بود.
جنگ به پایان رسید و بمباران سنگین منافقین در مزصاد حسن ختام ان بود.
ارتش دوران بازسازی خود را آغاز کرد که بسیار مشکل و طاقت فرسا بود نبود قطعات-تحریم و..
کارخانجات بندرعباس و بوشهر فعال شد و تعمیر شناورها اغاز شد و ناومحافظ سبلان که در درگیری با آمریکا آسیب دبده بود با تعمیر سراسری به سازمان رزم بازگشت.
بعد از اینکه روسیه به ایران کشتی جنگی نفروخت ایران ناو سازی را آغاز کرد که همگان از جزییات آن با خبرید.آموزش نیروی دریایی تغییر یافت و متناسب با تهدیدات روز جهانی شد وسامانه ها کاملا پیشرفته شد.

نیروی هوایی نیز تعدای جنگنده از روسیه و چین خرید و به تعمیر جنگنده های موجود و آموزش خودکفا در امر خلبان پرداخت.
نیروی زمینی نیز کاملا سازمان رزم خود را تغییر داد و اصل چالاکی و تجهیز به ادوات روز را دستور کار قرار داد.

در اقدامی جالب و زیبا لباس ارتش تغییر کرد و از حالت ساده به شکل پلنگی در امد.لباس نیروی هوایی و دریایی نیز تغییراتی داشتند.
بسیاری از تیپ ها به لشکر تبیدل شدند و چند یگان جدید تشکیل شد.پایگاه های دریایی تجهیز شدند و چند پایگاه دیگر افتتاح.ولی متاسفانه در بخش هوایی به علت شدت تحریم و نیز پیچیده بود انطور که در نیروی زمینی و دریایی و موشکی پیشرفت کرده ایم موفق نبودیم و آذرخش و صاعقه هنوز به تولید انبوه و استعداد 1 اسکادارن هم نرسیده اند.

تمامی آموزشهای نظامی ایران هم اینک در داخل کشور در رده زمینی در دانشگاه اام علی-هوایی در دانشگاه ستاری و دریایی در نوشهر و در درجه داری به ترتیب در تهران-منجیل و خضرایی انجام می شود.
در رسته های خاص نیز دز پادگان های ویژه انجام می شود.

در این جا تعدادی از یگان های ارتش را معرفی می کنم.

نیروی زمینی:
لشکر 92 زرهی خوزستان:قویترین لشکر خاورمیانه در قبل از انقلاب
لسکر 54 خرم آباد
تیپ مهندسی بروجرد
تیپ مستقل دزفول
گروه زرهی شیراز
لشکر 81 زرهی کرمانشاه
لشکر 28 کردستان
لشکر 64 ارومیه
لشکر30 گرگان
"21 حمزه تبریز
"23 تکاور تهران
"77 پیروز خراسان
88 زرهی زاهدان
44 و55 توپخانه اصفهان

تیپ نیروی ویژه کلاه سبزهای 65 نوهد(از قویترین نیروهای ویژه جهان)

و چندین تیپ و یگان دیگر

پایگاه های هوانیروز کرمان-تهران-اصفهان- کرمانشاه –مسجد سلیمان و..........

نیروی دریایی:
مناطق یکم بندرعباس
2جاسک
3چابهار
4انزلی
و ده ها پایگاه در سایر سواحل و جزایر

نیروی هوایی دارای 12 پایگاه
تهران-اصفهان-شیراز-تبریزو............

در ساختار ارتش جمهوری اسلامی ایران دو ماهی است که گویا جایگاه رییس ستاد مشترک حذف و چارت سازمانی تغییر یافته است.
سلسله مراتب فرمانده کل-جانشین فرمانده کل-فرمانده نیروی زمینی-هوایی-دریایی در آن برقرار است و هر دو استاد دارای یک فرمانده ارشد می باشند که معمولا درجه سرتیپ دوم دارد.
فرمانده کل نیز سرلشکر عطاالله صالحی-
جانشین:سرتیپ موسوی
زمینی:سرتیپ پوردستان
هوایی:سرتیپ خلبان شاه صفی
دریایی:دریادارخلبان جانباز دکتر حبیب الله سیاری می باشند(خلبان هاورکرافت)

ارتش ایران دارای 360 هزار پرسنل
305 هزار زمینی
20 هزار دریایی
35 هزار هوایی است

نکته آخر اینکه سربازی در نیروی زمینی ارتش سخت ترین نوع خدمت در ایران است.در نیروی دریایی نیز نسبتا راحت تر است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

با پیروزی انقلاب در بهمن 57 و تشکیل کمیته انقلاب اسلامی عده ای از رهبران انقلابی با حضور خدمت امام رسیدند و خواستار تشکیل گارد انقلاب شدند. وافرادی مانند محسن سازگارا به تدوین اساسنامه پرداختند که در نهایت در 2 اردیبهشت 58 ضمن مخلفت با اطلاق نام گارد به ان به دلیل شباهت با گارد جاویدان شاهنشاهی با نهادن نامی ایرانی بر آن یعنی سپاه پاسداران اغاز به کار کرد و به عضو گیری گسترده در سراسر کشور پرداخت.
با شروع غائله-تجزیه طلبان کردستان-ترکمن-بلوچستان-خلق عرب خوزستان سپاه مقتدرانه به سرکوب عمال بیگانه پرداخت و با همکاری ارتش تمامی آنها سرکوب شدند.
جنگ آغاز شد و بنی صدر سپاه را تحویل نمی گرفت و به انها سلاح نمی داد و آنها را دست و پاکیر برای ارتش می خواند.از سوی دیگر پاسداران تشنه حضور در جبهه بودند و از سراسر ایران به مرزهای جنوب سرازیز شدند.که انها نیز به دلیل خیانت های بنی صدر کار مهمی از پیش نبردند.
شرح عملیات ای را در بخش ارتش دادم ولی چند نکته را اضاف میکنم.
سپاه در جنگ به تبعیت از ارتش از حالت نیروی عادی و امنیتی به سازمانی نظامی تبدیل شد و تیپ ها لشکرهای خود مثل ارتش تشکیل داد.
نیروی دریایی خود را با چند قایق توپدار شروع کرد و نیروی هوایی بسیار کوچکی در گوشه ای از فرودگاه مهرآباد تشکیل داد.در اواخر جنگ سپاه با تاکتیک هجوم انبوه قایق تندرو کاتیوشا زن به تعدادی نفتکش و نیروهای آمریکایی حمله کرد که شرحی بسیار خاطره انگیز دارد که مفصل بعد ها به ان خواهم پرداخت.
در تمامی کشور امنیت برقرار کرد.منافقین را سرکوب کرد و..........

جنگ به پایان رسید به موازات ارتش دانشگاه زمینی –دریایی-هوایی ساخت و پایگاه های جدید و تسلیحات جدید را دارا شد.
1.دانشگاه زمینی:امام حسین
دریایی:علوم فنون چالوس
هوایی:مرکز اموزش هوایی تهران

سپاه به ساخت تجهیزات مشغول شد که بعد ها ساخت تجهیزات به وزارت دفاع محول گردید و وزارت سپاه منحل گردید.
تعداد زیادی پادگان و مرکز نظامی احداث کرد که البته از پادگان های ارتش نوساز ترند.
مانند:
پایگاه هوایی قدر تهران(مقر آنتونف 74-ایلیوشین 76 وسوخو 25)
پایگاه نصر مشهد:
و چند پایگاه ناشناخته منطقه ای دیگر

اصولا نیروی هوای سپاه از نیروهایی است که اطلاعات زیادی از ان در دست نیست و پایگاه های دورافتاده ای دارد.

پایگاه موشکی شهاب 3 و اخیرا سجیل:در چندین استان کشور.گوگل به سمنان-خرم آباد-تبریز-کرمانشاه-بنرعباس و بوشهر اشاراتی کرده است

لشکرهای متعدد.
سپاه بر عکس ارتش هیچ نقطه ای از کشور را خالی از نیرو نگذاشته است و حتی در دورافتاده ترین روستا ها نیز پایگاه سپاه وجود دارد.
نزدیک به 20 لشکر و
50 تیپ دارد.در گزارشی در سال2002 خواندم ایران کلا دارای 87 تیپ و 31 لشکر است.
همگی یگانهای زمینی سپاه مجهزند و بهترین تسلیحات را در اختیار دارند.

نیروی دریایی:
سپاه از خرمشهر تا غرب بندرعباس+کلیه جزایر را در اختیار دارد و ده ها پایگاه موشکی دریایی و اسکله در این منطقه ساخته است.
دارای 4 منطقه بندرعباس-بوشهر-ماهشهر-عسلویه است و مانند ارتش دارای تفنگدار دریایی-ناوچه های تندر-انواع قایق های ناو افکن و مسلح به موشک های کروز هدایت تلویزیونی است.

نیروی قدس:
نیروی بین المللی و فوق سری سپاه که بسیار ورزیده و تعلیم دیده هستند و در بخش ادوات زمینی تاپیک جامعی درباره آنها وجود دارد.

نیروی مقاومت بسیج:
نیروی مردمی سپاه که در تمامی مساجد ادارات و مراکز کشور پایگاه دارد و دارای 13 میلیون و600 هزار عضو و بیش از 3000 گردان عملیاتی-ویژه-تفنگدار دریایی و تعدادی خلبان و انبوهی از غواصان و کاماندوهای نیرو مخصوص است.

نیروی صاحب الامر:
حفاظت از رهبری بر عهده این نیرو است

انصار المهدی:
حفاظت از رییس جمهور و سران عالی کشوررا بر عهده دارد.

ساختار فرماندهی سپاه نیز به صورت زیز است

1.فرمانده کل:سرلشکر جعفری
2:جانشین:سرتیپ حجازی
3:نیرو زمینی:سرتیپ اسدی
4.نیروی دریایی:دریادار صفاری
5:نیروی هوایی:سرتیپ سلامی
6:انصار المهدی:سرتیپ خوش نواز
7:صاحب الامر:؟؟؟

حدود 270 هزار عضو دارد:
230 هزار زمینی
18 هزار دریایی
15 هزار هوایی
و.......

سربازی در سپاه راحت ترین نوع خدمت است خصوصا نیروی مقاومت بسیج

نیروی انتظامی:

با پیروزی انقلاب و تشکیل کمیته و موازی کاری های عجیب آن با شهربانی و ژاندارمری و نیز پلیس قضایی
در سال69 تصمیم به ادغام گرفته شد و در سال 70 با تصویب مجلس قانونی گشت و نیروی انتظامی ایران به فرماندهی سردار سیف اللهی اغاز به کار کرد و تا سالها با مشکل عدم تناسب کاری پرسنل ادغام شده مواجه بود که در سال 79 با فرماندهی سردار قالیباف پلیس نوین ایران تشکیل شد و ظاهری بسیار مدرن به خود گرفت و یگان های تخصصی متبحر در آن تربیت یافتند تا اینکه در سال 84 سردار احمدی مقدم فرمانده نیرو شد و راه قالیباف را ادامه داد و لباس ناجا را تخصصی کرد و رسته های تخصصی زیر را ایجاد کرد.

1.پلیس امنیت
2.پلیس اخلاقی
3.پلیس پیشگیری
4.پلیس مرزبانی
5.یگان ویژه
و............

هم اکنون نیز امنیت بسیار خوبی در سراسر ایران ایجاد کرده است.

سنترال کلابز یادت نره



یا علی-----------------------------------------------------------میلاد
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 4374
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۴, ۱:۱۴ ب.ظ
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6699 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

لشکر 16 زرهی قزوین یادت رفت که شامل تیپهای 1 قزوین 2 زنجان و 3 همدان هست .
راجع به خدمت در نیروی دریایی شنیده بودم که از نیروی زمینی و هوایی سختره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain I
Captain I
پست: 119
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷, ۳:۲۴ ب.ظ
محل اقامت: يك رسانه
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 525 بار
تماس:

پست توسط reporter »

ممنون از مطلبت ولي چند تا نكته: 1- مقر اصلي ستادكل براي كارهاي اداري همون چهارراه قصر جنب ستاد فرماندهي كل ارتشه (ستاد مشترك سابق) 2- بعد از جانشين در چارت سپاه و ارتش، معاون هماهنگ كننده است كه در ارتش امير دادرس و در سپاه سردار آبرومنده 3- چارت حفاظت انصار و اون چند تاي ديگه هم تغيير كرده و به شكلي كه شما گفتين ديگه نيست. خواستين به صورت خصوصي عرض مي شود.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Mohammad 1985,

نيروي دريايي هم چندان آسان نيست ولي کلا پرستيژ لباس پوشيدن(نيروي دريايي متنوع ترين لباس هاي نظامي را دارد:
1.سفيد رسمي تابستانه2.مشکي با کت زمستانه3.خاکي:مخصوص کار4.پلنگي:تفنگداران5.و چند لباس مخصوص رسته هاي ديگر

ولي در نيروي دريايي از زميني مطمئنم که راحت تر است.قياس آن به نيروي هوايي نيز نسبي است.مثلا بندرعباس چون پايگا اصلي نيروي دريايي است و شرايط خاصي دارد از سرباز زياد کار مي کشند ولي در پايگاه هاي دور افتاده اي مثل ابوموسي و تنب و...شرايط بسيار راحت تر است.

reporter,
خيلي ممنون که اصلاح کردي اين رو دقيق نمي دونستم اشتباه از منبعم يعني روزنامه جام جم بود که در مصاحبه اي که با سرلشکر فيروزآبادي داشت نوشته بود به پادگان قلعه مرغي و محل ستاد کل رفتيم و........

معاونين هماهنگ کننده را هم در ارتش مي دانستم که سرتيپ دادرس هستند ولي سپاه را نه.
حفظت انصار و ولي امر نيز شرايط خاص خود را دارند که بهتر مي دانيد.
البته بعضي اطلاعاتم قديم بود.چون منبع جديدي نيافتم مجبور به درج همين مطالب شدم.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

در ادامه بحث برای تکمیل تاپیک به عکسهای فرماندهان میرسم که به ترتیب ارتبد قره باغی آخرین رییس ستاد ارتش شاهنشاهی-سپهبد خلبان ربیعی اخرین فرمانده نیروی دریایی و دریا سالار حبیب اللهی آخرین فرمانده نیروی دریایی می باشند.از سپهبد بدره ای فرمانده نیروی زمینی در سال 57 عکسی بدست نیاوردم اگر دوستان دارند برای تکمیل تاپیک و آشنایی بهتر دوستان قرار دهند.
در پست بعدی عکسهای سایر فرماندهان بعدی ارتش و سپاه تا امروز را قرار می دهم.

عکس آخر نیز تزیینی است و نمای آشیانه فانتوم ها را در شبانگاهان نشان می دهد.


[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
پست: 237
تاریخ عضویت: شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۵, ۱۰:۳۹ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط padeshah »

با درود
در مورد تمام آموزش هاي ارتش يه سوالي دارم آيا مطمئني تمامش در داخل انجام مي شه ؟؟؟
سرتيپ مصوري فرمانده كل ارتش در غرب شخصا گفت كه درجه اش در آغاز جنگ گروهبان دو بوده و دوبار دوره دافوس را در انگلستان گذرونده جاي بسي تعجب است مي دانم
و از جاي ديگري شنيدم كه هنوز كاماندو هاي ما در انگلستان آموزش مي بينند كه آموزش هر كماندو هم 10000 دلار هزينه داره اينم جاي بسي تعجب است كافي است به عواقب آموزش در انگلستان توجه كنيد جاي كه به نظر من به مراتب خطرناك تر از اسرائيل است
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 1130
تاریخ عضویت: جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۸:۵۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

Darya salar MILAD, عزيز ضمن تشکر بايد ياداور شوم عکس اخر براي نيروي هوايي اسراييل است و ارتباطي به نيروي هوايي ايران ندارد
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

padeshah,

همشهري عزيزم در حال حاضر غير از روسيه-چين-کره شمالي هيچ کشور ارتياط نظامي خاصي با ايران ندارد و آموزشهاي محدودي در زمينه پدافندي فقط توسط روسيه به ايران داده مي شود.

تحريم بسيار شديدي براي ايران ايجاد کرده اند و ما مجبوريم خودمان آموزش بدهيم و اگر با نظاميان ايران خصوصا تفنگداران دريايي ايران صحبت کنيد از سطح بالا و بسيار سخت آموزشها که واقعا طاقت فرسات و روزي حداقل 8 ساعت تمرين شنا-دو با تجهيزات-رزم صحرايي زندگي در شرايط سخت بدون آب و غذا و................................مي باشد که من و شما از انجامش ناتوانيييييييييييييييييم :) :) :) :)

navid missle,

نويد مثل اينکه مطلبو به دقت نخوندي نوشتم که عکس تزيينيه آرم ستاره داوود اسراييل کاملا در عکس واضحه. :razz: :razz:
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”