نیروی دریایی اسرائیل را بیشتر بشناسیم+...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

نیروی دریایی اسرائیل را بیشتر بشناسیم+...

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام دوستان سنترالی و کاربران میهمان

این اولین مقاله من در انجمن نو نوار شده سی سی است.به دلیل گرفتاری های شخصی نسبت به اوایل کم کار تر و گزیده گو تر شده ام. خوشبختانه اندکی سطح توقع در انجمن بالاتر رفته و دیگر مانند قبل مطالب آبکی و بی پایه مورد توجه قرار نمی گیرند و من نیز مجبور به رعایت اصل مقالات داغ و جذاب هستم. ترجیح دادم اولین مقاله در دوران جدید انجمن نیز مطلبی بکر و دارای حرارت بالا باشد.

بله دوستان اسراییل…غیر از اخبار یکسویه تلویزیون تا به حال چقدر به این کشور به طور عمقی و ذره بینی پرداخته ایم.به نظر من هیچ.فقط در بحث های شعاری و تقریبا غیر عملی سیر می کنیم چیزی که از زمان تشکیل اسراییل در سال 1327 شمسی تا به حال ادامه پیدا کرده است و نتیجه آن تبدیل اسراییل به قدرت اول نظامی خاورمبانه و مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات جنگی و مدرن روز بوده است.
بله دوستان این یک واقعیت است و نمی توان از آن فرار کرد.با مرگ بر اسراییل که از قدرت نظامی اش چیزی کم نمی شود.پس بیاییم از این به بعد دیدمان را نسبت به این قضیه واقع بینانه تر کنیم.

اسرائیل و کنکاشی پیرامون آن:
در سال 1904 میلادی و در حدود 104 سال پیش نهضت جهانی صهیونیسم یعنی بازگشت یهودیان به ارض موعود یعنی فلسطین آغاز شد و بیش از 40 هزار یهودی وارد این کشور شدند و این روند ادامه پیدا کرد تا اینکه وزیر خارجه وقت بریتانیا آرتور جی بالفور نامه مشهور خود در باب پذیرش بخشی از فلسطین به عوان سرزمین یهودیان را منتشر کرد.در جریان جنگ جهانی دوم بر اساس آماری متناقض بین 600 هزار تا 6 میلیون یهودی در کوره های آدم سوزی و ساخت صابون از چربی حاصل از بدن یهودیان و اتاقک های گاز و اردوگاههایی مانند آشویتس لهستان قتل عام شدند.این موضوع 3 سال پیش محل جنجال رسانه ای عظیمی علیه ایران شد و حتی تا آستانه حذف ایران از جام جهانی فوتبال نیز منتهی شد که به دلیل عقب نشینی ضمنی ایران از موضوعیت سیاست افسانه نامیدن هولوکاست مسکوت ماند.تب این موضوع نیز به سرعت خوابید و مشخص نشد چرا مطرح شد و چرا سریع باد موضع خوابید.
به هر حال در کشاکش این سالها عربهای فلسطین یعنی همین اجداد نسل کنونی فلسطین که در رام الله و قدس شرقی و غزه زندگی می کنند زمین های خود را به یهودیان فروختند و در واقع فلسطین را به صهیونیست ها فروختند.متاسفانه این مساله در اکثر کتب تاریخی چاپ ایران سانسور می شود و خیلی ها نمی دانند که یکی از عوامل تشکیل اسراییل همین فروش زمین ها توسط خود فلسطینی های آن زمان بوده است.
به هر حال زمان گذشت تا اینکه در سال 1948 میلادی اعلمیه استقلال اسراییل منشر شد و اسراییل به عنوان عضو مستقل سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شد.جالب اینکه اولین کشوری که اسراییل را به رسمیت شناخته است شوروی سابق بود.
در جریان جنگ استقلال 1948 که 7 کشور عربی برای نابودی اسراییل به آن هجوم آوردند تنها کشوری که به اسراییل سلاح فروخت چکسلواکی بود و حتی آن موقع آمریکا نیز با اسراییل رابطه نداشت.در سالهای بعد نیز فرانسه تامین کننده اصلی تسلیحات اسراییل بود.در جریان این جنگ اعراب شکست سختی خوردند و 26% به خاک اسراییل اضاف شد.بیش از 700 هزار فلسطینی آواره شدند و 600 هزار نفر نیز به اجبار تابعیت اسراییل را به عنوان شهروند درجه 2 پذیرفتند.
جنگهای مهم و تاثیر گذار دیگر اسراییل نیز به نام جنگ 6 روزه(شکست اعراب در 1967) جنگ یوم کیپور(شکست اولیه اسراییل و شکست نهایی مصر و نهایتا پیمان صلح انورسادات1973
جنگ لبنان 1982 و جنگ معروف 33 روزه در 2006
اسراییل پس از جنگهای آن سالها تصمیم به برقراری ارتباط بیشتر با دنیا گرفت و هم اکنون 160 کشور دنیا اسراییل را به رسمیت می شناسند و از میان اعراب نیز مصر و اردن با اسراییل پیمان صلح دارند.
ایران نیز در سال 1328 اسراییل را مشروط به رسمیت شناخت و روابط تا سال 57 ادامه یافت و سپس قطع شد.در جریان جنگ تحمیلی نیز روابط محدودی در باب خرید تسلیحات از اسراییل و همچنین همکاری اعلام نشده و غیررسمی(نیاز به منبع مستدل)در بمباران نیروگاه اتمی تموز(اوسیراک)عراق ایجاد شد که ادامه نیافت.

پایتخت این کشور اورشلیم(قدس غربی)است.البته عملا پایتخت هنوز تل آویو است ولی اکثر مراکز رهبری اسراییل در اورشلیم مستقرند.زبان رسمی عبری است و حدود 7 میلیون نفر جمعیت دارد
از نظر علمی تحصیلکرده ترین در خاورمیانه هستند و پیشرفته ترین دانش پزشکی دنیا در اسراییل است.بالاترین سطح آزادی بیان در خاورمیانه نیز در اسراییل است و کلا جرم سیاسی خاصی در این کشور وجود ندارند و احزاب آزاد به راحتی در آن فعالیت می کنند.افراطی ترین حزب اسراییل لیکود است که البته در سالهای اخیر مواضع معتدل تری به خود گرفته است.احزاب مذهبی این کشور تعلقات ناسیونالیستی ندارند و بیشتر دنبال حفظ منافع خاخام های یهودی هستند.
در رسانه های دولتی ایران از اسراییل به الفاظی چون رژیم صهیونیستی و رژیم اشغالگر قدس نیز یاد می شود که در بین مردم عامه چندان جا نیفتاده اند و معمولا همان لفظ اسراییل بکار میرود.

شهر های مهم اسراییل به ترتیب تل آویو-اورشلیم(قدس غربی)-حیفا-عکا(مرکز بهاییان) میباشد.
تل آویو معروف است به شهری که هرگز نمی خوابد و چراغهای آن همیشه نورانی است. و شهری بسیار زیبا و پیشرفته با ساختمان های مرتفع و بزرگ و بورس اقتصادی و مراکز تجاری است.
حیفا نیز از مراکز واردات صادرات اسراییل است..

پس از این معرفی نسبتا مبسوط وچکیده از اسراییل حال به نیروهای مسلح و نیروی دریایی می رسیم.

نیروی هوایی اسراییل از قدرتمند ترین نیروهای هوایی جهان مجهز به پیشرفته ترین جنگنده های روز دنیا است که با تصویب سنای آمریکا اف 22 و اف 35 نسل آینده جنگنده های آن کشور خواهند بود.
دوست عزیزم نوید تاپیک بسیار زیبا و با سلیقه ای از آشنایی با نیروهای هوایی منطقه در بخش هوایی سایت دارد که من را از تکرارمکررات باز میدارد. حتما از آن دیدن کنید.

[HIGHLIGHT=#ff0000]نیروی زمینی   را نیز در پستی دیگر معرفی خواهم کرد.البته استراتژی نیروی زمینی اسراییل تا قبل از جنگ 2006 رزم کلاسیک با تانک های مرکاوا بود که با شکست سختی که از آرپی جی 29 های حزب الله خورد به فکر تجدید نظر در آن افتادند.

نیروی هسته ای اسراییل:
توان غیر رسمی آن حاکی از وجود 400 بمب و کلاهک هسته ای دارد.

نیروی دریایی اسراییل:دوستان در اسراییل لفظ ارتش بکار نمی رود وبه جای آن واژه نیروی دفاعی اسراییل رایج است. نام کامل نیروی دریایی اسراییل نیروی دریایی نیروی دفاعی اسراییل است که نام ثقیل و غیر قابل هضمی است.
وظیفه آن
حفظ کیان و استقلال کشور اسرائیل و عقیم‌کردن تلاش‌های دشمنان آن در مختل‌کردن روال عادی زندگی در داخل کشور
حوزه استحفاظی آن نیز دریایی مدیترانه-دریای سرخ-خلیج ایلیا(عقبه) و حاشیه کانال سوئز است.و فرمانده آن آلوف(دریاسالار) الی مآروم است

پایگاه ها:
• پایگاه دریایی حیفا ناوگان کشتی‌های جنگنده موشک انداز، ناوگان زیردریایی و کشتی‌های گشتی و تجسسی واحد ۹۱۴.
• پایگاه دریایی عتلیت مرکز یگان‌های کماندویی فوق ویژه شایتت ۱۳
• پایگاه دریایی ایلات پایگاه کشتی‌های گشتی و تجسسی واحد ۹۱۵.
• پایگاه دریایی اشدود پایگاه کشتی‌های گشتی و تجسسی واحد ۹۱۶.
• پایگاه دریایی و زیردریایی آموزشی حیفا پایگاه آموزشی کشتی‌های ناوشکن، ناوچه، ناوبر و زیردریایی
• پایگاه عملیاتی ممتام (ממת"ם) پایگاه عملیاتی ارتباطات، رادار، ماهواره‌ای، شناسائی لجستیک و عملیات
• پایگاه دریایی عملیاتی پایگاه کشتی‌های جنگنده و موشک انداز
• پایگاه کل نیروهای دریایی پایگاه کل فرماندهی عملیات و لجستیک نیروهای دریایی ارتش اسرائیل - مستقر در تل‌آویو
نیروها:
1.ناوگان و ناوچه های سریع موشک اندار حیفا
وظایف:
حفظ اسراییل وسد راه و ممانعت از ورود ناوگان دشمن از آن نقطه
2.ناوگان زیر دریایی ها واحد نخبگان داوطلب تشکیل شده در 1959
وظایف:
حمله به شناورهای دشمن و گرد آوری پوشش اطلاعاتی و عمل حمایتی برای واحد های دیگر
تفنگداران دریایی:
نیروی ویژه و مقابله با تروریسم
اطلاعات نیروی دریایی:
انجام امور اطلاعاتی و تجسسی مربوز به نیروی دریایی

تجهیزات:

ناوچه حفاظتی کلاس ساعر 5
3 فروند به نامهای: ایلات-لاهاو-هانیت
ناوچه موشک انداز کلاس ساعر4.5
8 فروند به نامهای:روماه-کشت-هتز-کیدون-تارشیش-یافو-هرو-سوفا
ناوچه موشک انداز کلاس ساعر 4
2 فروند:نیتزاچون-آتزمائوت
گشتی های ساحلی:
دوبار کلاس:15 فروند
سوپر دورا کلاس
دورا کلاس:9 فروند
دورا ام ک 2:چهار فروند
دورا ام ک 3:دوازده فروند
شالداگ کلاس:
شالداگ ام ک 2:پنج فروند سفارش
ناچ شل:
کشتیهای پشتیبان:چهار فروند باری و سوخترسان
زیر دریایی ها:
سه فروند فوق پیشرفته دلفین ساخت آلمان به نام های دلفین-لیویاتان-تکوماه
سیستم های موشکی دریایی:
ضد ناو هارپون-دفاع موشکی باراک- دریا به دریا گابریل-
رادار های زیر
• EL/M-2221 STGR - Search, Track & Guidance/Gunnery Radar
• EL/M-2228S AMDR - Automatic Missile Detection Radar
• EL/M-2228X SGRS - Surveillance & Gunnery Radar System
• EL/M-2238 STAR -Surveillance & Threat Alert Radar
• EL/M-2226 ACSR - Advanced Coastal Surveillance Radar

پرسنل نیروی دریایی اسراییل در سال 2006-11500 نفر برآورد می شود که حدود6500 نفر فعال و5000 هزار نفر نیز رزرو میباشند.انشالله تکمیل بیشتر مقاله در فرصتی دیگر...

چیزی که من بررسی کردم و یک قیاسی با وضعیت نیروی دریایی خودمان داشتم آنچنان هم از ما در این زمینه برتر نیست و نیروی دریایی ایران از هر لحاظی در خاورمیانه حرف اول را میزند.قدرت موشکی مطلوب و مخربی نیز داریم.مشکل ما عمدتا سن زیاد پرنده ها(بیش از 35 سال)است که امیدوارم با خرید های جدید به هر نحو از انحا بتوانیم این مسئله را بر طرف کنیم.البته بیشتر دوست دارم و داریم روزی جنگنده پیشرفته ملی استخوانبندی نیروی هوایی را تشکیل دهد تا دیگر محتاج بیگانه نباشیم.چون متاسفانه اسراییل در حال تبدیل به نیروی هوایی نسل پنجم خاورمیانه است.

نقل به مضمون هایی از ویکی پدیا فارسی-عربی-انگلیسی-گلوبال سیکوریتی-واطلاعات شخصی

نویسنده:میلاد
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: نیروی دریایی اسرائیل را بیشتر بشناسیم+...

پست توسط Mil@d »

تصویر
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

در کل این مقاله یک کلمه واقعا جای تفکر داره اون هم ×هنوز× هست که در مورد انتقال پایتخت به قدس(به قولی همان اورشلیمی که شما گفتین که جای به قول صدای اسراییل شادباش داره ) نمی دونم چرا جمله ی بعضا عربی :هیهات مناالذله به ذهنم می یاد شاد بخاطر اینکه دوستان دارن روی قداست این زبان هم کار می کنن جدیدا
اول از همه اگر عنوان رو آشنایی با کشور صلح و پیشرفته ی اسراییل آزاد +......می ذاشتی بهتر بود آخه اکثر مطلب در مورد آشنایی (به قول روشن سازی ) مردم با این (((((کشور)))) بود
در مورد رابطه با ((((کشور)))) اسراییل گفته شد در دفاع مقدس که نمردیم و فهمیدیم این شعار (راه قدس از کربلا ست) رو گویا برادران دلسوز اسراییلی ما توجه نکرده بودند بهش و کلا هرجوری هست من نمی تونم این جورچین و معادله رو حل کنم از طرفی آمریکا داره عکس و اطلاعات و پول و ......... در اختیار عراق ضد ما قرار می ده از طرفی دیگی برادر کوچیکتر اش (((کشور))) اسراییل به ما سلاح می داده در حالی که کشور های خیلی معدودی با قیمت های گذاف تنها سلاح های ابتدایی در اختیار ما می گذاشتند(چینی که می شه گفت نسبت به بقیه مستقل بود در آن زمان حاضر نشد موِشک همراه اف-7 ها تحویل بده بعد اسراییل سریع به کمک ما می شتابه ! در جبهه ای که بعضا نیروهای شیعه ی لبنان هم در اون اند ! عجب ها ! ::ns
ماشالله اینقدر خوب توصیف کردین که من که قبلا فکر می کردم این طفلی ها توی صحرا و به دور از تکنولوژی زندگی می کنند از پیشرفت پزشکی اش گفتین که باید این مطلب رو اضافه کرد عمده دلیل این پیشرفت مدیون آزمایش روی فلسطینی های مادر مرده چه اجساد چه زنده هاشون
از عبارت فوق ویژه برای یگان شائیت 13 استفاده کردین که مرغ پخته لای برنج خندش می گیره ! که چه مایه ای واسه این گروه استفاده شده ,وارد افتخاراتشون نمی شم

ولی انصافا اگر این مطلب رو واسه وزارت خارجه ی (((کشور))) اسراییل بفرستین حتما یه دعوت نامه به منظور قدردانی می فرستند,مطلب رو هم می زارند در تارنمای وزارت خارجه شون به عنوان آسراییل در یک نگاه :zz:
مطمئن ام اگر یه اسرائیلی این رو بخونه اشک خوشحالی و غرور بر گونه هاش جاری می شه
اگر زبان عبریتون هم خوب بود دیگه اصلا می تونستین یه پستی توی صدای اسرائیلی.هاآرتصی وزارت گردشگری چیزی بگیرین :razz:
نمی دونم اون غزه و غزه ها ......رو نگاه کنم یا این رو در چه اون هم با عنوان حمله ی اسراییل به فلسطین شروع و در آخر هم با ارتباط به تجاوز به ناموس ما توسط عراق ها و یاد آوری بدبینی و خصومت عمده ی 700 میلیون عرب با ما ختم شد

گویا علاوه بر دستی که در مباحث مربوط به امور دریانوردی دارین در امر تاریخ و حقوق بشر هم قابل هستین

مرحبا :(
می گم چقدر زندگی جالبه ها! ما نمی تونیم یه خونه اجاره بدیم بعدش یه سری همین بغل دست زمین می فروشن به خارجی در اندازه ی یه کشور ناقابل (ولی نمی دونم پس چرا عوض پول دادن و سند گرفتن ,گلوله و جسد دادن و گرفتند,شاید اونجا معنی پول اینه)
[External Link Removed for Guests]
راستی اون پرانتز ها واسه عبارت کشور این بود که دیدم ماشالله خیلی سعی در تلقین یا بهتر باز همون روشن سازی دارید و در سراسر مقاله خیلی سعی شده بود واژه ی جعلی و منحوس ر-ژ-ی-م ص-ه-ی-ون-ی-س-ت-ی را از ذهن خواننده به زدایید

چرا اصلا من واژه ی صهیون رو این طوری نوشتم.معنی بدی نمی ده که ! همش روی هم می شه جمع آوری یهودیان آواره .همین به خدا تصویر
ممنون از مقاله ی کاملت :razz: در این حملات 60 تایی اف-16 ها روی عراب که اتفاقا منم مثل خودت دل خوشی ازشون ندارم واقعا خوشحالی مزاعفی بود برای ما
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

به هر حال در کشاکش این سالها عربهای فلسطین یعنی همین اجداد نسل کنونی فلسطین که در رام الله و قدس شرقی و غزه زندگی می کنند زمین های خود را به یهودیان فروختند و در واقع فلسطین را به صهیونیست ها فروختند.متاسفانه این مساله در اکثر کتب تاریخی چاپ ایران سانسور می شود و خیلی ها نمی دانند که یکی از عوامل تشکیل اسراییل همین فروش زمین ها توسط خود فلسطینی های آن زمان بوده است.

با تشکر از دوست عزیز میلاد
دررابطه با مساله بالا که عنوان کردید سوالی داشتم و آن این است که آیا با خرید زمین از مردم یک سرزمین می توان در آنجا تشکیل حکومت و دولت داد؟ آیا می شود یک کشور ایجاد کرد؟

بله دوستان اسراییل…غیر از اخبار یکسویه تلویزیون تا به حال چقدر به این کشور به طور عمقی و ذره بینی پرداخته ایم.به نظر من هیچ.فقط در بحث های شعاری و تقریبا غیر عملی سیر می کنیم چیزی که از زمان تشکیل اسراییل در سال 1327 شمسی تا به حال ادامه پیدا کرده است و نتیجه آن تبدیل اسراییل به قدرت اول نظامی خاورمبانه و مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات جنگی و مدرن روز بوده است.
بله دوستان این یک واقعیت است و نمی توان از آن فرار کرد.با مرگ بر اسراییل که از قدرت نظامی اش چیزی کم نمی شود.پس بیاییم از این به بعد دیدمان را نسبت به این قضیه واقع بینانه تر کنیم.

می شود یک مقداری توضیح بدهید که چطور ممکن است که قدرت اول نظامی خاورمیانه نتواند از عهده نابودی یک گروه کوچک نظامی مثل حزب الله لبنان برآید؟
گفته شما مبنی بر داشتن تجهیزات به اصطلاح پیشرفته را می توان قبول کرد اما داشتن قدرت نظامی باید در عمل نشان داده شود.
بمباران یک عده آدم بی دفاع با پیشرفته ترین هواپیماها افتخاری نیست و نشان دهنده قدرت بالای نظامی نیز نمی باشد.

موفق باشید.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام میلاد جان.
من وارد مسایل تاریخی نمیشم، چون اطلاعاتی ندارم و شفاف سازی این مطلب رو به دوستان واگذار میکنم
چند نکته:
روابط محدودی در باب خرید تسلیحات از اسراییل و همچنین همکاری اعلام نشده و غیررسمی(نیاز به منبع مستدل)در بمباران نیروگاه اتمی تموز(اوسیراک)عراق ایجاد شد که ادامه نیافت

فکر میکنم منظور شما، ماجرای مک فارلین است. در این ماجرا ما با امریکا طرف بودیم. ولی چون امریکا اون تعداد موشک Hawk , Tow در اختیار نداشت مجبور شد از انبارهاش در اسراییل بیرون بکشه. البته روایات مختلفی از ماجرای مک فارلین وجود داره ولی بعید میدونم ما به طور مستقیم از اسراییل تجهیزاتی خریداری کرده باشیم. ماجرای حمله به اوسیراک هم هر چند تا حدودی به نفع ما شد ولی اسراییل اون رو به خاطر ما انجام نداد. بلکه به خاطر امنیت خودش انجام داد. چه بسا اگر اون حمله صورت نمیگرفت بر روی اسکاد هایی که در جریان جنگ اول خلیج فارس به اسراییل شلیک شد کلاهک اتمی لود میشد و...
البته ما هم به اوسیراک حمله کردیم(پیش از اسراییل) و اتفاقا موفق هم بودیم ولی عراق با کمک فرانسوی ها مجددا در صدد بازسازی براومد. ولی اسراییل با لابی کردن با مقامات فرانسوی مانع بازسازی مجدد اوسیراک شد

با تصویب سنای آمریکا اف 22 و اف 35 نسل آینده جنگنده های آن کشور خواهند بود.

میلاد عزیز طبق قوانین سنای امریکا فروش جنگنده یF-22 Raptor به هر کشوری ممنوع است. بنابراین تا این قانون حذف نشه نمیتوان چنین جنگنده ای را به اسراییل فروخت. بعید میدانم امریکا چنین جنگنده ای را به کشوری بفروشد. رپتور رهگیر اصلی امریکا در سالهای اینده است و چنانچه این حنگنده به فروش برسد ممکن است اسرار ان لو برود یا به طریقی مجددا بر علیه امریکا استفاده شود

دوست عزیزم نوید تاپیک بسیار زیبا و با سلیقه ای از آشنایی با نیروهای هوایی منطقه در بخش هوایی سایت دارد که من را از تکرارمکررات باز میدارد. حتما از آن دیدن کنید

از نظر لطفت ممنون. اون تاپیک رو به کلی فراموش کرده بودم. ان شاالله بعد از ایام امتحانات مجددا اون رو اپدیت خواهم کرد. هنوز کشور های زیادی باقی مونده: مصر،هند و...

سه فروند فوق پیشرفته دلفین ساخت آلمان به نام های دلفین-لیویاتان-تکوماه

علاوه بر اون سه فروند سفارش دو فروند دیگر هم داده شده است

البته تو مقاله ات اشاره ای هم به نابودی ناوچه ی ساعر در جریان جنگ 33 روزه نشده بود
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط kagero »

اسراییل واقعا کشوری است که باید از نو شناخت.البته من بیشتراز دانش پزشکی پیشرفته و خلبانان تراز اول ان شنیده ام.میگویند بهترین خلبانان دنیا اسراییلی هستند حتی بهتر از امریکاییها.البته موساد که جای خودش رو داره!بهترین سرویس اطلاعاتی دنیاست.امیدوارم به صلح و ارامش با فلسطینیها برسند.از شما هم بخاطرمقاله بیطرفانه تون ممنون.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

كيارش,

دوست عزیز من اول یک خواهش کوچولو...اینکه در آرامش کامل و بدون عصبانیت به بحث ادامه بدیم :razz:تا آنجا که توانستم تمایلات قلبی خودم را وارد مقاله نکردم و سعی در نوشتن مقاله کاملا بی طرفانه و بدون شعارهای احساسی داشتم.چون واحد احساساتی عمل کردن را در CC پاس کرده ام و دوران واقع گرایی و منطق و پرهیز از هیجانی صحبت کردن آغاز شده است.

در کل این مقاله یک کلمه واقعا جای تفکر داره اون هم ×هنوز× هست که در مورد انتقال پایتخت به قدس(به قولی همان اورشلیمی که شما گفتین که جای به قول صدای اسراییل شادباش داره

انتقال پایتخت فقط از سوی آمریکا به رسمیت شناخته شد.ضمنا دولت و مجلس این کشور در قدس غربی(اورشلیم)مستقرند.پس فعلا پایتخت است چه بخواهیم این موضوع را بپذیریم و چه با شعار آن را انکار کنیم.

اول از همه اگر عنوان رو آشنایی با کشور صلح و پیشرفته ی اسراییل آزاد +......می ذاشتی بهتر بود آخه اکثر مطلب در مورد آشنایی (به قول روشن سازی ) مردم با این (((((کشور)))) بود

فکر میکنم با تیپ مقالات من همه اعضای این سایت آشنا هستند.تا یک مقدمه و پیش زمینه از بحث نگویم وارد مطلب اصلی نمی شوم.چونم معتقدم یک طرفه به قاضی رفتن و همچنین بدون معرفی اولیه تاپیک مفتش گران است.اگر به شکل دیگری بنویسم که منظور شماست که با اخبار ساعت 14 و 21 شبکه یک سیما فرقی ندارم.

راه قدس از کربلا ست

این شعار همانطور که توسط فرماندهان جنگ و نیز رفسنجانی اعلام شد علت اصلی اش تهییج رزمندگان بود.چون انگیزه در جنگ اصل مهمی است.و ما در آن زمان خیلی به آن نیاز داشتیم.

اسراییل به ما سلاح می داده

مراجعه کن به کتاب خاطرات رفسنجانی.جنگ اسرار زیادی دارد که سالهای آینده از جعبه سیاه آن پرده پرداری خواهد شد.

از پیشرفت پزشکی اش گفتین

از خودم در نیاوردم.رییس جمهور اوکراین برای جراحی پلاستیک صورتش پزشکان اسراییل را بر همه دنیا برتر میداند.اخیر یک کودک ایرانی که همه دنیا جوابش کردند بریا درمان به یک کلینیک اسراییل رفته است.(متاسفانه نامش را فراموش کرده ام)
کلا این حرف گزافه گویی نبود.سیستم پزشکی اسراییل در دنیا معروف است.کمی بیشتر تحقیق کن.

ولی انصافا اگر این مطلب رو واسه وزارت خارجه ی (((کشور))) اسراییل بفرستین حتما یه دعوت نامه به منظور قدردانی می فرستند

اشکال نداره کیارش تو هم تیکه بنداز.من ایران را با هیچ جای دنیا عوض نمی کنم.

مطمئن ام اگر یه اسرائیلی این رو بخونه اشک خوشحالی و غرور بر گونه هاش جاری می شه

من برای اشک خوشحالی اسراییلی ها این مطلب رو ننوشتم.هدف فقط آشنایی با واقعیاتی است که در سانسور حاکم بر رسانه های ایران چیزی از آن منتشر نمی شود.مطمئنم خیلی از دوستان نکات بالا را برای اولین بار شنیده اند.چون متاسفانه همیشه از واقعیات فراری هستیم.

نمی دونم اون غزه و غزه ها ......رو نگاه کنم یا این رو در چه اون هم با عنوان حمله ی اسراییل به فلسطین شروع و در آخر هم با ارتباط به تجاوز به ناموس ما توسط عراق ها و یاد آوری بدبینی و خصومت عمده ی 700 میلیون عرب با ما ختم شد

کیارش جان من آدم رنگ و وارنگی نیستم.اعتقاداتم رو کامل در پستهای قبلی نوشتم.ایرانی مسلمان شیعه 12 امامی منتظر ظهور مهدی
در غزه جنایت می شود.به عنوان یک انسان محکوم می کنم و همگی محکوم می کنیم.کشتن بیگناهان در هر دین و مکتب و فرهنگی مذموم است.ارتباطش با تجاوز به نوامیس ما توسط اعراب و بعثیون در زمان حمله اعراب با ایران و نیز مهر 59 در همین است.
جنایت جنایت است.هیچ استثنایی ندارد.اگر عراق با ما آن کار را کرد.اگر خالد و لشکرش با زنان و دختران ایرانی آن کردند.واگر اسراییل با فلسطینی ها می کند فرقی برای من ندارد.همه جنایتند و بس.گلچین نمی کنم بگویم آن جنایت یواش است.آن جنایت کم است.آن جنایت زیاد است.آن جنایت وحشیانه است. و ...

گویا علاوه بر دستی که در مباحث مربوط به امور دریانوردی دارین در امر تاریخ و حقوق بشر هم قابل هستین

من دستی در هیچ امری ندارم.صرفا علاقه و مطالعه آزاد است.چون از سانسور بیزارم و همیشه دنبال ناگفته ها می روم.
دریانوردی نیز قبلا می کردم.تاریخ نیز برای دل خودم و آگاهی شخصی می خوانم.

راستی اون پرانتز ها واسه عبارت کشور این بود که دیدم ماشالله خیلی سعی در تلقین یا بهتر باز همون روشن سازی دارید و در سراسر مقاله خیلی سعی شده بود واژه ی جعلی و منحوس ر-ژ-ی-م ص-ه-ی-ون-ی-س-ت-ی را از ذهن خواننده به زدایید

پرانتز ها برای رعایت اصل بی طرفی و احساسی نکردن مقاله بود.قصد تلقین هیچ چیز را ندارم.همه بچه های سایت افرادی با شعور تحصیلکرده و فهمیده هستند و اگر کسی با یک مقاله من افکارش کنفیکن شود که دیگه وای به حالش با این طرز تفکر سستش.واژه رژیم صهیونیستی فقط از طریق این منابع شنیده می شود.
1.رسانه های دولتی ایران2.حزب الله3.حماس4.جهاد اسلامی5.فتح6.مذهبیون قائل به محو صهیونیزم در زمان انقلاب جهانی مهدی7.وبخشی از توده های عرب.
ولی آیا نام این کشور در سازمان ملل رژیم صهیونیستی است!!!کیارش اگر فردا اسراییل به رژیم صهیونیستی تغییر نام داد چشم منم میگم رژیم صهیونیستی ولی در حال حاضر اسراییل است.حالا اینقدر هم این کلمه مهم نیست که روش مانور داریم میدیم.مسائل بسیار مهمتری هست.بازی با کلمات را رها کنیم.

ممنون از مقاله ی کاملت

خواهش میکنم عزیزم.ولی کمی در پستت کم لطفی کردی.با توجه به دوستی که در این مدت بین ما ایجاد شده و خوشحالم که مقالاتم را در یاهو 360 خودت قرار میدی کاش یکم با چاشنی مهربانی با هم صحبت کنیم :razz:

yasermym,

با سپاس فراوان از اینکه در کمال آرامش و احترام متقابل با هم به گفتگو می پردازیم.یکی یاسر و یکی میلی علی و دیگری جواد همیشه آرامش و طمانینه خاصی در پاسخها دارند و انسان از مباحثه با آنان لذت می برد.

آیا با خرید زمین از مردم یک سرزمین می توان در آنجا تشکیل حکومت و دولت داد؟ آیا می شود یک کشور ایجاد کرد؟

به هیچ وجه.ولی اجداد فلسطینی های کنونی زمین ها کشورشان را فله ای فروختند طوری که دیگر چیزی برای خودشان باقی نگذاشتند.این مساله توسط فلسطینی های نسل جدید همیشه به عنوان خیانت اجداد یاد می شود.من فقط جهت آگاهی دوستانی این مطلب را عرض کردم که شاید این موضوع را نشنیده باشند.

چطور ممکن است که قدرت اول نظامی خاورمیانه نتواند از عهده نابودی یک گروه کوچک نظامی مثل حزب الله لبنان برآید؟

البته جنگ 33 روزه رزم نامتقارن و غیر کلاسیک بود.دلیل موفقیت حزب الله همین است که جنگ کلاسیک را کنار گذاشته است.ولی اگر همین مصر پر مدعا و یا همین عربستان مدعی رهبری جهان عرب بخواهند با جنگ کلاسیک با اسراییل مواجه شوند سرنوشت جنگ قطعا بنا به دلایل گوناگون متفاوت خواهد بود.استراتژی ارتش اسراییل بمباران سنگین و برق آسا و نابود کنند توسط انبوهی از جنگنده هاست تا کمر دشمن در ساعات اولیه نبرد خرد شود.همان کاری که با مصر در جنگهای قبلی کرد و سبب شکست مصر شد.

N@VID,

دوست عزیزم در رابطه با مک فارلین و فردی به نام قربانی دلال این معاملات بیشتر تحقیق کن.در این مجمل نمی گنجد.کتابها در این رابطه نوشته شده است.ماجرای تحویل جنگ افزار های اسراییلی نیز در کتاب رفسنجانی آمده است و همچنین منابع مستقل دیگر.در رابطه با نیروگاه اوسیراک نیز پرویز قاضی سعید تاریخدان لس آنجلس نشین از ملاقات تیمسار باقری فرمانده وقت نیروی هوایی ایران با برخی واسطه های اسراییلی پرده برداشت.البته این مطلب را تایید یا تکذیب نمی کنم.ولی گوشه کنار زیاد از این موضوع شنیده ام.

میلاد عزیز طبق قوانین سنای امریکا فروش جنگنده یF-22 Raptor به هر کشوری ممنوع است

اسراییل استثنا است :-) در این رابطه خواستم مطلبی بنویسم ولی به دلیل اینکه می دانم تاپیک به صحنه زد و خوردهای سیاسی تبدیل خواهد شد منصرف شدم.البته هنوز تحویل نشده اند.در سالهای آتی...

البته تو مقاله ات اشاره ای هم به نابودی ناوچه ی ساعر در جریان جنگ 33 روزه نشده بود

حرف حق جواب نداره.شرمنده فراموش کردم که شما زحمت یادآوری رو کشیدی :razz:

,

امیدوارم به صلح و ارامش با فلسطینیها برسند.از شما هم بخاطرمقاله بیطرفانه تون ممنون.

خواهش میکنم.البته نکته ای ظریف اشاره کردی.اگر روزی اسراییل و فلسطین با هم به صلح برسند و کشور مستقل فلسطین در کنار اسراییل ایجاد شود پس ایران در آن وسط چکاره خواهد بود.تا به حال به این سوال فکر کرده بودید.؟
  بی  
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط kagero »

خوشم اومد.جواب زيركانه اي بود. معلوم ميشه ذهن بازي داري و ميفهمي زير هر شعاري هدفي نهفته است.به هر حال من بازم ارزوي صلح ميكنم.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

به نظر خودتون الان با حمایت از حزب ا... لبنان به کجا رسیده ؟
آیا غیر از این است که نفوذ فوق العاده ای در این کشور دارد ؟ اون هم کجا کر اسرائیل(درستش اینه=> رژیم صهیونیستی)
در ضمن اگه نظری در مورد این که در پرانتز نوشتم دارید بگوئید تا توضیح دهم فعلا حسش نیست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,

نمی دانم چرا باز یک تیکه از حزفای من شد پیرهن عثمان.دوستان از اون مقاله فقط همین یک تیکه رژیم صهیونیستی مهم است.آیا مقاله بی طرفانه و حاوی اطلاعات مستند از نظر دوستان اشکال دارد.دوست دارید مقاله های غیر واقعی و بی ربط و خیالی بنویسم.من مگه چی گفتم.دارم میگم الان اسم رسمیش اسراییله.اگه اسمش رو تغییر داد گذاشت رژیم صهیونیستی چشم منم می گم رژیم صهیونیستی.

از این بحث بی نتیجه بگذرید.

اگر ممکنه بخشهای دیگر مقاله را نقد کنید.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام دوستان
دوستان بهتر نیست با ارامش بیشتر به تبادل نظر بپردازیم ؟ :D

میلاد عزیز با تشکر از مقاله شما :razz:
اگر اجازه بدید مختصری بخش اول مقاله شما رو نقد کنم و بعد نظرم رو در مورد بخش اصلی مقاله بگم . :D
اول در مورد نسل کشی یهودیان بدست المان نازی : حقیقت این امر بین هاله ای از دروغ و واقعیت گم شده این درسته که عده ای از یهودیان در جنگ جهانی دوم کشته شدند و عده ای هم در در اردوگاه اشویتس بر اثر گشنگی و بیگاری از بین رفتند , اما هنوز واقعیت تایید کننده ای در مورد کوره های ادم سوزی یا اتاقهای گاز وجود نداره . بسیاری از دانشمندان علم شیمی غربی با فراهم کردن دلایل مستند علمی بی پایه و اساس بودن این ادعا رو بارها تایید کردند , هرچند که همیشه با بایکوت خبری , سیاسی و اجتماعی و برخوردهای شدید مواجه شدند . و یک نکته دیگه هم وجود داره که کمتر بهش پرداخته میشه انهم همکاری اژانس صهیون با حزب نازی هست . بارها بیان شده اژانس صهیون و حزب نازی با هم همکاری داشتند و یکی از علت کشتار یهودیان تلاش برای ترساندن و مهاجرت یهودیان به فلسطین و از بین بردن یهودیان ناراضی بوده . :-o . البته من هم کاملا با سیاست نابودی کامل این رژیم موافقم ولی فکر میکنم دلیلی وجود نداره تا یک سیاست مدار پشت تریبون بین المللی فریاد مهو و نابودی سر بده و اقدام به دشمن تراشی بیشتر بکنه . هرچند که متاسفانه در حال حاظر منافع مشترک بسیاری با این رژیم داریم . اسرائیل رو باید دشمنی نامید که دشمن - دشمن ماست . و ان دشمن مشترک اعراب هستند .
قبلا فکر میکردم افراطی ترین حزب کادیما هست :-( . در مورد دانش پزشکی تاحدودی حق با شماست ولی یک نکته کوچک وجود داره و انهم اینکه این رژیم داشتن دانش پزشکی برتر خودش رو مدیون ایرانی تبارهای یهودی خودش هست نه اشک نازی ها و یا سایرین . میتونید تحقیق کنید و ببینید که بهترین پزشکان و دانشمندان حاظر در این رژیم از مهاجران کدام کشور هستند .( و صد البته جای تاسف وجود داره ) :-o
در مورد ازادی بیان هم کمی اشتباه میکنید . چندین پرونده قتل های مشکوک خبرنگاران و نویسندگان ناراضی وجود داره که بدون رسیدن به نتیجه مختومه باقی مانده , یکی از همین پرونده ها مربوط به قتل یک خبرنگار ( ام. لاواژ یا ساواژ ) در پاریس هست که ارتباط این قتل با یک مامور فعال موساد صحیح تشخیص داده شد ولی پرونده به جایی نرسید و مختومه اعلام شد . من هرچه در اینترنت به دنبال مطلب کوچکی در این مورد گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم . :-o

بحث در مورد نیروی هوایی رو به دوستان متخصص تر از خودم واگذار میکنم . ولی تا جایی که من اطلاع دارم F-22 فروش خارجی ندارد و احتمالا تولید ان متوقف خواهد شد .
نیروی زمینی اسرائیل هم چندان ارزش بحث کردن نداره . البته باید بگم تانکهای مرکاوا از بهترین تانکهای رزمی جهان محسوب میشه و علت شکست این تانکها دلیل ضعف انها نیست بهتره بگیم دلیل قدرت تجهیزات ضد زره ایران هست :-)
مطلبی که در مورد نیروی هسته ای مطرح کردید برام جالب به نظر رسید . اما اجازه بدید کمی به این مسئاله بپردازم .
موردخای وانانو - کارمند تاسیسات هسته ای دیمونا اولین کسی بود که برای اولین بار اطلاعاتی مربوط به تولید و نگه داری تسلیحات هسته ای ( شکافت هسته ای - پلوتونیم ) رو از داخل این نیروگاه به بیرون نشر داد . مدارک منتشر شده شامل تعدادی عکس و فیلم بود . در اظهارات اولیه خودش به وجود بیش از 60 بمب هسته ای اشاره کرد و بعدها صحبت از وجود 200 بمب رو به میون اورد . پس از انتشار این اطلاعات توسط مامور زن موساد در فرانسه احتمالا به دام افتاد و به اسرائیل منتقل و محاکمه شد و تابحال در کشمکش ازادی و زندان بوده و احتمالا در حال حاظر در کلیسایی در اسرائیل در حال زندگی هست .
اما نکته ای که بسیار قابل توجه هست سکوت کامل مقامات رژیم صهیونیستی در مورد این تسلیحات هست . بهتره بگم بعد از انتشار این خبر رژیم صهیونیستی جنگ روانی رو علیه دشمنان خودش اغاز کرد که همیشه انها رو در شک وجود این تسلیحات فرو میبره و از این شک تابحال به عنوان عامل بازدارنده در مقابل دشمنان خودش استفاده کرده .

در مورد نیروی دریایی اسرائیل مطلب کامل و جامعی عرضه کردید و همونطور که از ظاهر هم کاملا مشخصه نیروی دریایی این رژیم با نیروی دریایی کشور ما به هیچ وجه قابل قیاس نیست .
ناوچه های ساعر و پدافند ضد موشکی مستقر بر روی انها در جنک 33 روزه داشته ها و نداشته های خودشون رو ثابت کردند و در اخر هم گناه رو به گردن خاموش بودن سیستم دفاع ضد موشکی انداختند :-O در صورتی که هیچ عقل سلیمی قادر به پذیرش این ادعا نیست .

در مورد کماندو های فوق ویپه شایتت هم با ید بگم که این اسم کمی برام خنده داره و بی اختیار منو یاد تیپ گولانی میندازه . اینها همون کماندو های فوق ویژه ای هستن که تو کوله پشتی های 64 لیتری خودشون انواع تجهیزات رو حمل میکنند . DESERT EAGLE و تپانچه گلوک اسلحه کمری اونهاست و معمولا از کلت کماندو XM-177 به همراه M-203 به عنوان اسلحه اصلی به همراه یک SMG مستقر بر محل پشتی کوله پشتی به عنوان سلاح دوم استفاده میکنند و مجهز به نارنجکهای فسفری هستند . و در قسمتهای حساس بدن از جلیغه های ضد گلوله الیاف کربن - سرامیک به عنوان محافظ استفاده میکنند ولی از یک فرد با تجهیزات بسیار کمتر مجهز به AK-47 یا M-16 شکست میخورند و افتضاح به بار میارن .

اما در مورد بخش اخر صحبتهاتون من کاملا با حرف شما موافق هستم . :D تنها نیاز فعلی ما تقویت نیروی هوایی به عنوان عامل پشتیبانی از یگانهای دریایی هست . بهتره نیروی هوایی ما علاوه بر بازسازی . اوورهال , عملیاتی کردن و اپگرید کلی تمام تجهیزات موجود و حفظ انها سریعا اقدام به خرید حد اقل 250 یا 300 فروند هواپیما شامل SU-27SM . SU-34 .MIG-31 بکنه و یگانهای گشت دریایی و ضد زیر دریایی خودش رو هم گسترش داده و انها رو تجهیز و بروز کنه . ما هرچند هم که نیروی زمینی و دریایی قدرتمندی داشته باشیم بازهم برای پشتیبانی از این نیرو ها نیازمند نیروی هوایی قدرتمند هستیم . هر سیستم پدافندی محدودیتهایی داره و لی هواپیما علاوه بر اینکه انعطاف بیشتری در مقابل اهداف داره قدرت نابودی یگانهای دریایی دشمن و پشتیبانی از یگانهای سطحی خودی رو هم داراست . بهتره مسئولان دیدگاه خودشون رو در مورد استراتژی پدافندی تغییر بدن . :-o

موفق و سربلند باشید :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

اول از همه اینکه 2 بار جوابتون رو نوشتم دفعه اول دست خودم و دفعه ی دوم قطع اینترنت پاکش کرد

مورد اول و دوم رو که هیچ ! بحثی نمی شه روش کرد

مورد سوم .یعنی شما می خواهین بگین این فقط یه شعار واسه گرم کردم و هیجان دادن به جنگ بوده و اگر هم ما فرضا به کربلا می رسیدیم فرماندهان می گفتند :تمومه دور بزنید راه قدس به کربلا؟ شوخی کردیم بابا !
آیا شما بیانات امام راحل رو به یاد دارید؟آیا از رفت و آمد های نیروهای ما به لبنان و فلسطین اطلاع دارین(شک دارم نداشته باشین)؟

مورد چهارم :شما می آیین و توی مقاله ای که فرضا می گید بی طرفه می آیین و این رو می گین که اسراییل به ایران سلاح داده,این به معنای دیگر به فارسی می شه:رژیم صهیونیستی مستقیما کمک تسلیحاتی به جمهوری اسلامی ایران کرده.
در جواب هم می فرمایید(مراجعه کن به کتاب خاطرات رفسنجانی.جنگ اسرار زیادی دارد که سالهای آینده از جعبه سیاه آن پرده پرداری خواهد شد.)

می شه فقط لطف کنید شما که این کتاب رو خوندین مبحث,جمله,عبارتی رو که می گه یا در کل تلقین می کنه که همچین چیزی رخ داده رو اینجا قرار بدین تا ما هم بقولی از این اسرار باخبر بشیم.آخه دوباره یکمی سخته هضم کردنش حتی با حرف های رفسنجانی!

نمی شه رو این مبحث حرفی زد چون پیشرفت ها شون روشنه(دلیل عمدش رو هم گفتم) ولی در خصوص این 2 دلیلی که عرض کردین,اولیش که خوب دلیل قانع کننده ای نیست! دومی هم یادتون هست وقنی رسانه های دوسویه(آخه مال ما 1 سویست لابد واسه اونها 2 سو هست)خبر تصمیم والدین این کودک رو اعلام کردند و چه مانوری واسه تبلیغات چه به نفع اونها و چه به ضرر ما ایجاد کردند؟ که اگر یه آدم فضایی می آمد از فضا تعجب می کرد که ای بابا اینها دارند از اینور 10 تا 10 تا بچه و نوزاد می کشند از این طرف چه با محبت؟!؟ حتما یادتون هست,ولی آیا وقتی که اونها هم جواب کردنش آیا جدا خبری ازش دادن؟(من هر روز رسانه ها رو چک می کنم فقط یه مورد تو صدای رژیم نحس صهیونیستی دیدم که آقا این طرف امیدی نیست و یه جورایی هم سعی شد اینطور بگن اون هم بخاطر تخیر بوده وگرنه حتما امیدی بود.

بعدش هم من تیکه ننداختم!!! مگه شما نمی گی من سعی کردم مقالم بی طرف باشه و دوستی هم به همین منظور از شما قدر دانی کرد؟ خوب بده یه سفر برید اونجا و خاطراتشو واسه ما تعریف کنید(دوما مگه اصلا من گفتم برین اونجا واسه اقامت :zz: ؟ یه آب و هوایی عوض کنید,تازگی ها هم مد شده هر ایرانی که می ره اونجا بهش درجه ی خیلی وطن پرست و نو دوست رو می دن :m:a
مورد بعد دوست من مگه من گفتم شما به این منظور نوشتین؟از سانسور در این سمت گفتین این نکته رو بگم ناراحت نباشید همچین سانسوری بدترش هم اونجا و اونجا ها ضد ما هست!دوست عزیز همیشه از واقعیت فراری هستیم رو به همه نسبت ندیم بهتره ,همه یک تعریف خاص و معین از حقیقت ندارند!

مورد بعد فرمودین من ایرانی مسلمان و منتظر مهدی و یه تاپیک هم به مضمون حاضرید به جنگ اسرائیل به نفع اعراب برید,شما در اونجا فرمودین من محکوم می کنم ناراحت می شم و شاید اگر اوضاع ایجاب کرد یه پولی هم اهدا کنم ولی واسشون نمی جنگم اگر کسی به کشور من تعدی کرد من دستش رو می شکونم!
این حرف شما مثل اون مثال معروف واسه سکوت در برابر آلمان هست که می گه:
کمونیست ها رو بردند من کمونیست نبودم اعتراض نکردم
یهودی ها رو بردند اعتراض نکردم چون یهودی نبودم
گروه دیگری رو بردند من نسبتی نداشتم سکوت کردم
-
-
-
وقتی سراغ من آمدند کسی نبود که ...............

شما متاسفانه این مساله رو به یه سریع سوِ تفاهم ها محدود کردین که واقعا ساده اندیشی است

نکته ی بعد هم در همین مورد هست,توصیه می کنم علاوه بر مطالعات آزادتون یه مدتی دنبال مباحث صهیون شناسی مسایل مربوط به اون صرف کنید ,مطمئن هستم خیلی استفاده می کنید,واسه این منظور 2 راه ساده:ساده ترین برید نظر های صهیونیست ها رو در مکان های عمومی در اینترنت مثل یوتیوب دنبال کنید که روی فیلم های مربوط به ما مشهودتره,دوم هم از سخن رانی های دکتر حسن عباسی که در این مبحث هست رو گوش کنید مطمئن هستم باز شوکه خواهی شد که چقدر بحث پیچیده تر هست و اصل برخورد با این رژیم یا بهتر این ایدئولوژی رو بهتر درک می کنید

مورد بعد هم حق با شما ما هم از این به بعد می گیم اسرائیل تا استاندارد دنیا بشیم

در آخر هم خواهش می کنم
دلیل اینکه می بینی سرسختم در این مورد اینه که دلسوزی نسبت به شمای هموطن,بغض فروخورده ی خودم که دست و پا بسته از پشت تلویزیون می تونم فقط ببینم دارن این بدبخت ها رو قلع و قم می کنند و سوزانده تر از همه سکوت و بی تفاوتی مردم به خصوص این وری ها(در چه بیشتر از این هم انتظار نباید از مردم تحت سانسور و شایدم دشمن داشت)
و هراسم از فردایی که می دونم خیلی نزدیک و حتمی هست که اگه ازم سوال شد اقا داشتن مردم مظلوم رو می کشتن من نگم من منتظر ظهور مهدی بودم اون بیاد 2 تایی بریم من تا اون موقع محکوم
می کردم

به قول دکتر عباسی اگه قرار بود با آب و جارو کردن ما بیاد چرا اصلا رفت ؟ چرا واسه قبلی ها نیامد ؟ مهدی یه جاییست ((ما)) باید خودمون رو برسونیم اونجا ایشون واسه آدم های ضعیف که می شینن خونه هر جمعه:آقا این جمعه هم رفت نیامدی! جمعه بعد بیایی ها! اینجا اوضاع پسه

خوار و ذلیل شد ملتی که در خانه با دشمن جنگید.امام علی(ع)

ما پیروزیم
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”