یک سوال

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 15 فروردین 1388, 12:06 pm
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

یک سوال

پست توسط morteza1361 »

سلام.من یک نوعروس صفرکیلومتر درزمینه اشپزی هستم. عجالتا طرز تهیه قیمه رو بهم بگین لطفا! نه اینکه بلد نباشم ها...! یه کلیاتی بلدم.چهکار کنم خوشمزه بشه
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 934
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 16 آبان 1387, 8:28 pm
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

Re: یک سوال

پست توسط Mardaviz »

ادویه زیاد که معطر بشه.(زعفران.لیمو)
گوشت و لپه و سیب زمینی رو نخست سرخ کنید.
و در پایان دست خودتون مهمه و فتوای دیگران.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 7 مهر 1388, 9:36 am
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

Re: یک سوال

پست توسط مائده2020 »

تصویرقبل از هرچيز گوشت با پياز تف بده بعد لپه را اضافه كن و با حرارت بسيار پائين طوريكه حدود 6-7 ساعت پخت طول بكشه و سپس ادويه كاري و اضافه كردان رب گوجه و ادامه پخت بهترين راه براي استفاده از كمترين حرارت استفاده از فر مي باشد
موفق باشيد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: یک سوال

پست توسط achachi98 »

سلام :razz:

فقط یک نکته می خواستم یادآوری کنم برای اینکه لپه ها خوب بپزند بهتر است اونها رو از شب قبل توی آب سرد یا ولرم بریزید تا خوب پخته شوند.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 47
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 مهر 1388, 8:08 pm
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: یک سوال

پست توسط naeemeh123 »

این کار که لپه ها را از شب بزاریم تا خیس بخورد نظر خوبی است چون لپه ها باد می کنند و قیمه به صورت لوز داده و خوشمزه

می شود .تصویر
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”