سس مورچه ، بهترين غذاي كلمبيايي‌ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

سس مورچه ، بهترين غذاي كلمبيايي‌ها

پست توسط ganjineh »

سس مورچه ، بهترين غذاي كلمبيايي‌ها

جام جم آنلاين: سس مورچه يكي از چاشني‌هاي مورد علاقه مردم كشور كلمبياست و طي ماه‌هاي آوريل تا ژوئن هر سال مزرعه‌داران ، مورچه‌ها را از مزارع و جنگل‌ها جمع‌آوري كرده و آن‌ها را به صورت سس درمي‌آورند.
ساكنان و مزرعه‌داران سراسر كلمبيا در ماه‌هاي اوليه فصل بهار با جمع‌آوري چندين تن مورچه از نوع «كولوناس»، آن‌ها را در ظرفي بزرگ قرار داده و به رستوران‌داران مي‌فروشند.
گفته مي‌شود كه اين مورچه‌ها جزو حشرات مورد قبول روستاييان و ساكنان سراسر كلمبيا بوده و طي ماه‌هاي آوريل تا ژوئن مردم اين حشرات را از لانه‌هايشان جمع‌آوري كرده و در پخت و پز و تهيه سس از آن‌ها استفاده مي‌كنند.
اين نوع از مورچه‌ها به دليل جثه بزرگي كه دارند در غذاهاي سنتي اين كشور مورد استفاده قرار مي‌گيرند و به همين دليل جزو غذاهاي مورد علاقه و مهم مردم اين كشور است.
تصویر
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”