رکوردزني پارس خودرو در توليد هفتگي
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21531 بار
- تماس:
[FONT=Times New Roman]خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
[FONT=Times New Roman]
شرکت پارس خودرو با توليد 6349 دستگاه خودرو در هفته سوم خرداد ماه، رکورد توليد هفتگي خودرو را شکست.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، به نقل از اداره اطلاع رساني شرکت پارس خودرو، اين شرکت با توجه به ميانگين توليد 907 دستگاه در روز ، به رکورد جديد توليد 6349 دستگاه در هفته دست يافت.
اين گزارش حاکي است بر اساس طرحهاي فراگير بهرهوري در سومين شرکت بزرگ خودروسازي ايران و در جهت تحقق برنامههاي توليد، مديران و پرسنل اين شرکت با توليد روزانه ميانگين 907 دستگاه خودرو در هفته سوم خرداد ماه سال جاري رکورد توليد هفتگي اين شرکت را شکستند.
بر اساس اين گزارش، با توجه به برنامهريزيهاي انجام شده توليدي و اقدامات موثر در زمينه تغذيه خطوط توليدي، روند توليد در شرکت پارس خودرو به سرعت رو به افزايش بوده و پيشبيني ميشود با حفظ اين روند، کليه خودروهاي ثبت نام شده متقاضيان در موعد مقرر تحويل شود.
[URL][External Link Removed for Guests]
[FONT=Times New Roman]خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
[FONT=Times New Roman]
شرکت پارس خودرو با توليد 6349 دستگاه خودرو در هفته سوم خرداد ماه، رکورد توليد هفتگي خودرو را شکست.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، به نقل از اداره اطلاع رساني شرکت پارس خودرو، اين شرکت با توجه به ميانگين توليد 907 دستگاه در روز ، به رکورد جديد توليد 6349 دستگاه در هفته دست يافت.
اين گزارش حاکي است بر اساس طرحهاي فراگير بهرهوري در سومين شرکت بزرگ خودروسازي ايران و در جهت تحقق برنامههاي توليد، مديران و پرسنل اين شرکت با توليد روزانه ميانگين 907 دستگاه خودرو در هفته سوم خرداد ماه سال جاري رکورد توليد هفتگي اين شرکت را شکستند.
بر اساس اين گزارش، با توجه به برنامهريزيهاي انجام شده توليدي و اقدامات موثر در زمينه تغذيه خطوط توليدي، روند توليد در شرکت پارس خودرو به سرعت رو به افزايش بوده و پيشبيني ميشود با حفظ اين روند، کليه خودروهاي ثبت نام شده متقاضيان در موعد مقرر تحويل شود.
[URL][External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- تماس:
Re: رکوردزني پارس خودرو در توليد هفتگي
يعني حدودا هر 95 ثانيه يك خودرو!!!
آه كيفيت!! كجايي كه يادت به خير!!
(اگه اصلا بوده باشي!! )
-------------------------------------
منظورم به طور كلي هست وگرنه خودروهاي باكيفيت هم پيدا ميشن

آه كيفيت!! كجايي كه يادت به خير!!

(اگه اصلا بوده باشي!! )
-------------------------------------
منظورم به طور كلي هست وگرنه خودروهاي باكيفيت هم پيدا ميشن
آخرین ويرايش توسط 1 on sokuteasemuni, ويرايش شده در 0.
- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
اگه همین پارس خودرو واقع در کرمان باشه باید بگم که کیفیت ماشین ها ونوع ماشین هایی که مونتاژ می کنه خیلی بالاست خود من چند سال پیش قبل از زلزله یه سری به شرکت پارس خوردو واقع در بم کرمان رفته بودم کیفیتش که بالا بود
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
سکوت آسمونی دوست عزیزم
بله دیگه وقتی افتخار پارس خودروی ما این باشه بایدم ماشینی بسازیم که کمربند ایمنیش بجای محافظت از جان مردم بدتر اونارو خفه کنه !!
اونوقت کارخانه ای مثل لامبورگینی به اینکه در روز فقط 7 اتومبیل میسازه افتخار میکنه. البته درسته که نباید این دوتارو با هم مقایسه کرد ولی خوب تفکر ما به چی فکر میکنه و اونا به چی ؟!!!
تا زمانیکه کمیت جای کیفیتو بگیره اوضاع همینه
به قول آقا مهدی عزیز باید فکرمونو عوض کنیم
موفق باشید

بله دیگه وقتی افتخار پارس خودروی ما این باشه بایدم ماشینی بسازیم که کمربند ایمنیش بجای محافظت از جان مردم بدتر اونارو خفه کنه !!

تا زمانیکه کمیت جای کیفیتو بگیره اوضاع همینه

موفق باشید

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
- تماس:
shola جان شما مطمئنی که پارس خودرو بود ؟ البته گفته شما در رابطه با کیفیت پارس خودرو درسته چون همین کارخانه طی سال های 1380 تا 1385 یعنی 5 سال عنوان بهترین سازنده ماشین ساخت داخلو با مونتاژ نیسان ماکسیما از آن خود کرد و جالبه که در سال 85 عنوان بدترینو هم با تولید رنو PK جدید از آن خودش کرد و تقریبا کلکسیونش تکمیل شد !!
اما تا اون جایی که من میدونم پارس خودرو در بم شعبه ای نداره و اون کارخونه ای که شما بازدید کردین احتمالا کرمان خودرو بوده که تا چند سال گذشته به مونتاژ اتومبیل های (دوو) در ایران میپرداخت که از کیفیت نسبتا خوبی هم برخوردار بودن اما بعد از یک رکود 2 ساله در حال حاضر به مونتاژ خودروهای چینی MVM میپردازه
یادتون هست چه ماشینی تولید میشد ؟ احتمالا سیلو نبود ؟
اما تا اون جایی که من میدونم پارس خودرو در بم شعبه ای نداره و اون کارخونه ای که شما بازدید کردین احتمالا کرمان خودرو بوده که تا چند سال گذشته به مونتاژ اتومبیل های (دوو) در ایران میپرداخت که از کیفیت نسبتا خوبی هم برخوردار بودن اما بعد از یک رکود 2 ساله در حال حاضر به مونتاژ خودروهای چینی MVM میپردازه

آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
- تماس:
shola جان ضمن عرض سلام، اوني كه توي كرمانه ، كرمان خودرو هست
از سروران عزیز تشکر می کنم خودم هم دو دل بودم که پارس خودرو بوده یا نه ( از عوارض پیریه دیگه)
ولی به نظرم همان کرمان خودرو مشتبه تر است ممنون

- سپاسهای ارسالی: 870 بار
- سپاسهای دریافتی: 695 بار
اساتید گرام یه سوال برام پیش اومده اگه سایپا و ایران خودرو و کرمان خودرو و .... رو روی هم بزاریم حالا ببینید تولید چقدر میشه !! با این اوضاع چرا قیمتها همچنان بالاست ؟
(کجایی پیکان که یادت بخیر )
(کجایی پیکان که یادت بخیر )
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون "پ" ندارد!
[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی
[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی
تازه اونم بدون کیسه هوا و ترمز ای بی اس و جالبیش اینه که ابران خودرو در ازا دو میلیون ناقابل برای سمند هاش ویژگی کروز رو قرار می ده
در حالی که در هیچ جای دنیا مرسوم نیست که کیسه هوا و ... رو به حساب این مسایل تشریفاتی بیارن( فکر کنم کلا انحرافی حرف زدم)
در حالی که در هیچ جای دنیا مرسوم نیست که کیسه هوا و ... رو به حساب این مسایل تشریفاتی بیارن( فکر کنم کلا انحرافی حرف زدم)
- تماس:
تا جائيكه بنده مي دونم ايران خودرو روي توليدات 15% حدودا سود ميكنه كه در اروپا حدود5% هست(در عوض اروپايي ها تنوع و سرعت پروسه ي توليد بالايي دارند -6ماه-اما در ايران خودرو حدود27 ماه هست كه باعث خواب سرمايه هست)
نكته ي ديگه هزينه هاي اضافي در توليد هست و كه قيمت تمام شده براي بعضي از شركتهاي داخلي رو بالا برده
مسئله ي ديگه بحث هاي سياسي-حكومتي دخيل در خودرو سازي هست كه از بيانش صرف نظر ميكنم...
نكته ي ديگه هزينه هاي اضافي در توليد هست و كه قيمت تمام شده براي بعضي از شركتهاي داخلي رو بالا برده
مسئله ي ديگه بحث هاي سياسي-حكومتي دخيل در خودرو سازي هست كه از بيانش صرف نظر ميكنم...
- تماس:
1- به خاط تاخیرم معذرت میخوام. دارم بار سفر میبندم !!!! 
2- اما جواب atlantik عزیز
در رابطه با قیمت بالای محصولات داخلی عرض کنم که دلیل تصلی سلطه طلبی و غیر رقابتی بودن این زمینه توی کشور هستش !! ممکنه بگید با وجود اینهمه کارخونه و مارک های مختلف و همینطور واردات چطور میشه سلطه طلب بود ؟ جواب بسیار ساده است ! تمامی کارخانه های داخلی اتومبیل سازی تقریبا از استاندارد Euro III یا نهایتا در مدل های معدودی Euro IIII پیروی میکنند و این یعنی کیفیت بسیار پایین اتومبیل ها !! و چون مردم بیچاره هم چاره ای ندارند مجبورند همین ماشین های بی کیفیتو بخرن و استفاده کنند الا افراد متمول که مسلما از ماشین خارجی استفاده میکنند تازه اونم با 2/2 قیمت جهانی !!
3- بعد از اینکه کارخانجات داخلی دیدند مردم به سمت ماشین های وارداتی رو آوردن و منافع اونها به خطر افتاده یک تومار بلند بالا به وزارت صنایع نوشتن و عملا از اول امسال ورود ماشین به ایرانو ممنوع کردن (بماند که خیلی کارای دیگه هم کردن)
4- اما در رابطه با پاسخ سکوت آسمونی دوست عزیزم :
در حال حاضر سود کارخانجات داخلی به طور غیر مستقیم بالای 25 درصد هستش ولی چون به ضررشونه صداشو در نمیارن
5- در حال حاضر پر سودترین کارخانه اتومبیل سازی در دنیا پورشه آلمان هستش با 47 درصد سود دریافتی و پس از اون فراری از گروه فیات با 43 درصد سود (طبق آمار سال 2007)

2- اما جواب atlantik عزیز

در رابطه با قیمت بالای محصولات داخلی عرض کنم که دلیل تصلی سلطه طلبی و غیر رقابتی بودن این زمینه توی کشور هستش !! ممکنه بگید با وجود اینهمه کارخونه و مارک های مختلف و همینطور واردات چطور میشه سلطه طلب بود ؟ جواب بسیار ساده است ! تمامی کارخانه های داخلی اتومبیل سازی تقریبا از استاندارد Euro III یا نهایتا در مدل های معدودی Euro IIII پیروی میکنند و این یعنی کیفیت بسیار پایین اتومبیل ها !! و چون مردم بیچاره هم چاره ای ندارند مجبورند همین ماشین های بی کیفیتو بخرن و استفاده کنند الا افراد متمول که مسلما از ماشین خارجی استفاده میکنند تازه اونم با 2/2 قیمت جهانی !!

3- بعد از اینکه کارخانجات داخلی دیدند مردم به سمت ماشین های وارداتی رو آوردن و منافع اونها به خطر افتاده یک تومار بلند بالا به وزارت صنایع نوشتن و عملا از اول امسال ورود ماشین به ایرانو ممنوع کردن (بماند که خیلی کارای دیگه هم کردن)

4- اما در رابطه با پاسخ سکوت آسمونی دوست عزیزم :
در حال حاضر سود کارخانجات داخلی به طور غیر مستقیم بالای 25 درصد هستش ولی چون به ضررشونه صداشو در نمیارن

5- در حال حاضر پر سودترین کارخانه اتومبیل سازی در دنیا پورشه آلمان هستش با 47 درصد سود دریافتی و پس از اون فراری از گروه فیات با 43 درصد سود (طبق آمار سال 2007)
-
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
استاندارد یورو 3و4 که خوبه هر چند که تعداد این نوع ماشینا کمه