كرفس لقمه اي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 69
تاریخ عضویت: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 7:28 am
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 196 بار

كرفس لقمه اي

پست توسط عشق بی وفا »

مواد لازم براي براي 8 نفر:

دو قاشق غذاخوري


گردو يا بادام خرد شده



يك حبه


سير له شده



هشت دسته


ساقه كرفس



230 گرم


پنير خامه اي



كمي


گوجه فرنگي خشك شده



يك چهارم فنجان


پنير پيتزا



دو قاشق غذاخوري


مغز تخمه آفتابگردان




طرز تهيه:

سير و گردو خرد شده را در يك تابه، به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. سپس تابه را كنار گذاشته و سر و ته كرفس را بزنيد. با استفاده از يك پوست كن از قسمت گرد ساقه كرفس دو لايه نازك برداريد تا سطح ساقه صاف شود. ساقه هاي كرفس را خرد كنيد. سپس پنير خامه اي را با گوجه فرنگي و پنير پيتزا در يك كاسه مخلوط كنيد و بعد آنها را روي كرفس ها پخش كنيد. بر روي نيمي از كرفس ها مخلوط مغز گردو و بادام و بر روي نيمي ديگر مغز تخمه آفتابگردان بپاشيد.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”