216 ماهنامه صنایع هوائی (خرداد-88) حاوی مصاحبه ای جالب از دوست عزیزمان محمد رزازان با مدیر عامل شرکت خدمات هوائی پارس بود. توجه شما را به خواندن این مصاحبه جالب جلب میکنم: [External Link Removed for Guests] 1
[External Link Removed for Guests] 2
[External Link Removed for Guests] 3
[External Link Removed for Guests] 4
محمد رزازان در گفتگو با مدیر عامل شرکت هوائی پارس
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6699 بار
- سپاسهای دریافتی: 12095 بار
- تماس:
Re: محمد رزازان در گفتگو با مدیر عامل شرکت هوائی پارس
بسیار عالی بود فقط کاش یه عکسی از خود ایشون هم بود .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 289 بار
- سپاسهای دریافتی: 1424 بار
- تماس:
Shahryar نوشته شده: 216 ماهنامه صنایع هوائی (خرداد-88) حاوی مصاحبه ای جالب از دوست عزیزمان محمد رزازان با مدیر عامل شرکت خدمات هوائی پارس بود. توجه شما را به خواندن این مصاحبه جالب جلب میکنم: [External Link Removed for Guests] 1
[External Link Removed for Guests] 2
[External Link Removed for Guests] 3
[External Link Removed for Guests] 4
ممنونم شهریار جان

مصاحبه تا جایی که یادمه در دی 87 انجام شد که بنا به دلایلی چاپش تا این ماه ه تعویق افتاد و تنها قسمتهای کمی از مصاحبه توسط مدیر عامل محترم شرکت پارس ویرایش و یا حذف شد.
شرکت پارس در مجاورت پایگاه قدر سپاه پاسداران قرار داره. نکته ای که برام خیلی جالب بود دیدن تعداد زیادی از تکنسین ها و متخصصین روسی در حال کار بر روی هواپیماهای سپاه و از همه عجیبتر هم دیدن یک خانم روس در حال کار در کاکپیت یکی از آنتونف ها بود!
یه تشکر ویژه هم باید از مهندس قادری کنم. وقتی مصاحبه رسمی تموم شد شاید مدتی بیشتر از زمان مصاحبه به سوالای خودمونی و خصوصی گذشت و ایشون هم برخلاف بعضی از مسئولین کاملا پاسخ می دادن مخصوصا در مورد شرایط تحریم، ارتباط با نیروی هوایی و از جمله کنجکاوی من در مورد سیمرغ (عدنان سابق)!
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS
- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
محمد جان،
فکر میکنم این عکس حاوی بخشی از سیستمهای مورد بحث هلیکوپترهای شرقی در مصاحبه شما باشد.
فکر میکنم این عکس حاوی بخشی از سیستمهای مورد بحث هلیکوپترهای شرقی در مصاحبه شما باشد.

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..