لازانیای مکزیکی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

لازانیای مکزیکی

پست توسط poroshat »

لوبیا و سویا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی بدن را بازی می کنند . سویا را که خیس کرده ایم با شیر، آرد ، پیاز و سویا تفت می دهیم تا به غلظت برسد. فلفل دلمه ای و لوبیا را اضافه کرده کرفس خیلی ریز شده را اضافه کرده وقتی مایع به حباب زدن رسید تکه های لازانیا را لا به لای ماهی تابه قرار داده و روی آن پنیر رنده شده بریزید در تابه بگذارید تا خمیر لازانیا و پنیر نرم و آب شود

لازانیای مکزیکی
کنسرو لوبیای مهرام............................1 قوطی
فلفل دلمه ای قرمز................................2 عدد
سویا ................................................150 گرم
پیاز سرخ کرده ...............................1 عدد بزرگ
کرفس................................................3 شاخه
ورقه لازانیا...........................................1 بسته
شیر.....................................................2 لیوان
آرد........................................3 قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده...............................به مقدار لازم
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”