سوفله بادمجان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

سوفله بادمجان

پست توسط poroshat »

از ویژگی آن سرخ نکردن بادمجان است و بخار پز کردن آن آرد و شیر را با هم مخلوط می کنیم سس خردل ملایم را اضافه می کنیم وقتی پیاز با سینه مرغ سرخ شد کنسرو قارچ ، پودر سیر به همراه بادمجان بخارپز به مایه اضافه می شود سپس سس ما که شامل خردل و آرد شیر است را اضافه کرده وقتی مایه حباب زد پنیر رنده شده را روی آن ریخته و مایه را در فر می گذاریم تا پنیر طلای شود

سوفله بادمجان
بادمجان ...............................................1 کیلو
سینه مرغ مربع خرد شده .......................2 عدد
پیاز سرخ شده ...............................1 عدد بزرگ

پنیر رنده شده ....................................300 گرم
کنسرو قارچ مهرام................................1 قوطی
پودر سیر ..............................................1 ق.غ
آرد .............................................1 ق.غ سو پر
سس خردل ملایم مهرام ......................2 ق.غ
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”