شكلات داغ

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

شكلات داغ

پست توسط poroshat »

مواد لازم:
پودر كاكائو=6 قاشق سوپخوري
شكر=5 قاشق سوپخوري
آب جوش=2/1 ليوان
شير=5 ليوان
وانيل=كمي
طرز تهيه:
1. پودر كاكائو+شكر+آب جوش را با هم مخلوط كرده روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا كرم نرمي بدست آيد.
2. شير را در ظرفي جداگانه روي حرارت متوسط بگذاريد تا بجوش آيد سپس كرم بدست آمده+وانيل را به شير اضافه كرده هم بزنيد تا وقتيكه مواد داغ شود ولي بجوش نيايد.
3. كاكائو داغ را در ليوان هاي مخصوص ريخته سپس روي آن را با خامه زده شده تزئين كنيد.
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”