سوال در مورد نشناختن سی دی رام و دی وی دی رایتر
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
- تماس:
سوال در مورد نشناختن سی دی رام و دی وی دی رایتر
من یک dvd رام و رایتر دارم یه چند مدتی هست که آیکن هایشان نمی آید ولی در سیستم انفورمیشن اسماشون هست با علامت تعجب حالا باید چکار کنم در ضمن باز و بسته هم می شوند مشکل چی ؟؟
دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
Re: سوال در مورد نشناختن سی دی رام و دی وی دی رایتر
& ,
بررسي کنيد اگر امکان بوت کردن ديسک بوت رو داره، قطعا مشکل به موارد نرم افزاري ويندوز مربوط هست که در اين صورت بفرماييد آخرين تغييرات قبل از رخ دادن اين مشکل چه بوده و ...
در غير اين صورت مشکل به کابلها و يا خود درايو مربوط هست
بررسي کنيد اگر امکان بوت کردن ديسک بوت رو داره، قطعا مشکل به موارد نرم افزاري ويندوز مربوط هست که در اين صورت بفرماييد آخرين تغييرات قبل از رخ دادن اين مشکل چه بوده و ...
در غير اين صورت مشکل به کابلها و يا خود درايو مربوط هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
[External Link Removed for Guests]
هر کاری می کنم جواب نمی ده امروز باید خیلی DVD رایت کنم چکار کنم ؟؟؟
یه کسی کمکم کنم سیستم ریستوری هم کردم باز هم جواب نداد
هر کاری می کنم جواب نمی ده امروز باید خیلی DVD رایت کنم چکار کنم ؟؟؟
یه کسی کمکم کنم سیستم ریستوری هم کردم باز هم جواب نداد

دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت
- سپاسهای ارسالی: 72635 بار
- سپاسهای دریافتی: 31667 بار
- تماس:
& ,
جواب سوال منو نداديد، با ديسک بوت سيستم رو بوت ميکنه؟
جواب سوال منو نداديد، با ديسک بوت سيستم رو بوت ميکنه؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
نه
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
& , پس مشکلب سخت افزاری هست...شما کابل رو عوض کن...اگر ساتا استفاده میکنی برق شو هم عوض کن......اگر برائن ممکنه روی یک سیستم دیگه هم تست کن...ممکنه دیگه دی وی رایتر بردش سوخته باشه 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )