إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يِهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا ﴿۹﴾ « الإسراء»
قطعا اين قرآن به [آيينى] كه خود پايدارتر است راه مىنمايد و به آن مؤمنانى كه كارهاى شايسته مىكنند مژده مىدهد كه پاداشى بزرگ برايشان خواهد بود (۹)

با نام و یاد خداوند متعال و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان گرامی و اعضاء انجمن به اطلاع همه عزیزان می رسانم که بنا به پیشنهاد دوستان برآن شده ایم تا طرح ختم قرآن کریم در ماه مبارک رمضان را در انجمن خود برگزار نماییم.
در این طرح هر فرد می بایست یک جزء تعیین شده را در روز مقرر قرائت نماید.
از تمامی دوستان و علاقه مندان به شرکت در این طرح تقاضا دارم تا با ارسال پیام خصوصی به بنده، جهت ثبت نام در این طرح اقدام نمایند.
پس از تکمیل شدن ثبت نام دوستان در همین تاپیک اسامی افراد شرکت کننده، همراه با جزء تعیین شده و نیز تاریخ قرائت منتشر می شود تا به امید خداوند بتوانیم با بهره مندی از فیوضات مشارکت در ختم قرآن کریم در این ماه عزیز، انجمن علمی و پربار خود را نیز با فضایی معنوی همراه نماییم.
*دوستان عزیز در پیام خود اگر توان قرائت بیشتر از یک جزء را داشتند اعلام نمایند.
*همچنین کسانی که تمایل دارند به هر دلیلی جزء خاصی را قرائت نمایند یا در خواندن آیات ابتدایی قرآن کریم مشکل بیشتری دارند و خواهان خواندن آیات میانه و آخر هستند در پیام خود این نکات را نیز متذکر شوند.
*در حال حاضر بنا بر این قرار گرفته است که در این طرح طی یک روز ختم قرآن صورت گیرد، اما در صورتی که دوستان مایل بودند (اعلام در پیام خصوصی) می توان در روز دیگری و با هماهنگی و تغییر جزء های مقرر افراد اقدام به ختم دوباره مصحف شریف نمود.
در پایان از دوستان عزیز رضا و محسن صمیمانه سپاسگذارم.


