شبکه اجتماعی به زبان اسپانیولی برای ایرانیان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با زبان اسپانيائي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: mohayer, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

شبکه اجتماعی به زبان اسپانیولی برای ایرانیان

پست توسط A.lotfy »

سلام دوستان عزیز
من و تعدادی از دوستانم قصد ساخت یک شبکه اجتماعی به زبان اسپانیایی داریم. یه چیزی مثل فیس بوک یا یاهو360. با این تفاوت که تو اینجا فقط میشه اسپانیولی صحبت کرد. می تونیم چت کنیم فایل Share کنیم و مهم تر از همه مشکلات زبانمون رو حل کنیم و دوستای جدید پیدا کنیم. فکر می کنم این کار به نفع همه باشه چه اونایی که اسپانیولی خیلی کم بلد هستند و چه کسانی که کامل زبان رو میدونند.
در هر صورت ما قصد این کار رو داریم و مطمئن هستیم که مفید واقع میشه.
از دوستانی که ایده برای بهتر شدن این کار دارند دعوت می کنیم ایده هاشون رو برای ما میل کنند.
این هم ای میل ما :
mailto:?subject=&body=

مرسی از حمایتتون. امیدوارم این کار باعث پیشرفت هممون بشه.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

Re: شبکه اجتماعی به زبان اسپانیولی برای ایرانیان

پست توسط Ramtin Ghaffari »

سلام رفقا ! خیلی خیلی با پیشنهادتون موافقم . من حدود دو سه ماه پیش ( اگه درست یادم باشه ) ، چنین پیشنهادی رو داده بودم که با جواب درست و حسابی ای مواجه نشدم و در جوابم گفتند که به شرطی میشه اینجا چنین فضایی رو ایجاد کرد که هر چی می نویسید ، ترجمه اش رو هم بنویسید ( که این یه جور نقض غرضه ! ) . به هر حال من هستم . الان هم به همه بر و بچه هایی که اسپانیایی می خونن و من می شناسمشون یه ایمیل میزنم و ماجرا رو میگم و ایمیل شما رو هم بهشون میدم . موفق باشیم ! رامتین
New Member

پست توسط A.lotfy »

سلام رامتین جان. مرسی از اینکه جواب دادی. راستش من حتی آدرس سایت رو هم ثبت کردم! الانم دارم روی طراخیش کار می کنم.
می گم فقط اسپانیایی به خاطر اینکه ما می خواهیم به خودمون یه لطفی کرده باشیم! وگرنه اگه قراره فارسی یا انگلیسی حرف بزنیم خوب چه کاریه ! فیس بوک هستش دیگه! خیلی هم حرفه ای تره!
کسی که عضو سایت ما میشه اگه فقط یک کلمه هم به جز اسپانیایی حرف بزنه سریعا از شبکه خارجش می کنیم.
ایشالا استقبال بشه ازش.
اگر پیشنهادی داری خوشحال میشیم بشنویم.
New Member

جناب A.lotfi عزیز ! سلام . من در همین رابطه ، یه ایمیل هم براتون فرستادم . والله من یه آدم عهد بوق ام و از کامپیوتر و اینترنت و این ماجرا ها خیلی سر در نمیارم ؛ ولی با این کارتون خیلی موافقم و هر کمکی که از دستم بر بیاد ، در خدمتم . به هر حال : Contigo pan y cebolla ! رامتین :smile:
New Member

دوباره سلام A.lotfi جون ! من فکر می کنم ، تو این سایتی که می خواین ( یا " می خوایم " ! ) راه بندازین ، اگه یه چیز های جنبی هم باشه بدک نیست هان ! مثلا یه دیکشنری آنلاین ، بازی حروف ( البته به زبان اسپانیایی ) ، جدول و پازل های الفبایی ( بازم لازمه بگم که به چه زبانی ؟! ) ، بخشی برای شنیدن آنلاین رادیوهای اسپانیایی زبان ( اگه خواستی من می تونم یه ایمیل که شامل یه سری از این رادیو ها ست رو واست بفرستم . ) و غیره . نظرت چیه ؟ :-(
New Member

پست توسط A.lotfy »

سلام رامتین عزیز
اول از همه خیلی خوشحال هستم که انقدر اهمیت میدی. آره چرا که نه؟
جالبه هر چی اطلاعات جالب داری بفرست برامون.بررسی می کنیم اگه امکانش باشه حتما استفاده می کنیم.
New Member

دوست من ، A.lotfi عزیز ، سلام . ببین پسرم ، یه سایتی هست ( البته شاید بشناسیش ) به آدرس [External Link Removed for Guests] که یه فرهنگ نسبتا خوب و کامل اسپانیاییه ( البته به همه ی زبان ها هست ، اما من فقط با بخش اسپانیایی اش کار دارم ) . یه سری اونجا بزنید ، چیزهای جالبی داره ؛ از گزارش هواشناسی روز اسپانیا بگیر تا بازی و دیکشنری و اطلاعات عمومی و ... . شاید به کارتون بیاد . ! Que deseo exito ¡ تصویر
ارسال پست

بازگشت به “زبان اسپانيايي”